imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic MultiDock 10G

Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic MultiDock 10G


AlertMe

Super rak gancang Gunung 4 slot USB-C disk dok ngidinan Anjeun ngédit langsung ti disk média anjeun!

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic MultiDock 10G, a rak anyar Gunung USB-C dok disk jeung elegan sagala rarancang logam anu ngamungkinkeun para nasabah ngakses jeung mindahkeun disk média SSD antara kaméra, HyperDecks na komputer ku docking gancang! Blackmagic MultiDock 10G bakal sadia dina Juni tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 595.

The Blackmagic MultiDock 10G bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain stan NAB 2019 #SL216.

Blackmagic MultiDock 10G mangrupa dok SSD canggih anu ngamungkinkeun para nasabah ngakses 4 SSDs misah via speed tinggi tunggal 10 GB / s sambungan USB-C. Teu kawas adapters konsumen mirah, Blackmagic MultiDock 10G geus husus dirancang pikeun industri film jeung televisi jeun pitur rak a Gunung design sareng supir hiji Kang Tata chip bebas dina unggal disk, mastikeun speeds mindahkeun data leuwih gancang. Bisa malah dipake pikeun kasaluyuan SSD on HyperDeck ekstrim.

Teu kawas mirah kabel docking SSD, anu Blackmagic MultiDock 10G mangrupakeun ci 1 RU sakabeh nasabah design logam bisa Gunung di sagala rak profésional. Tiap time slot disk ciri hiji indikator disk bercahya jadi konsumén bisa ningali nalika disk nu keur diakses. Panel pungkur pitur 2 sambungan USB-C sarta switch slide pikeun ngidinan milih antara maké 4 liang disk dina sambungan USB-C tunggal, atawa liang 2 on unggal sambungan USB-C pikeun pamakéan dibagikeun.

Blackmagic MultiDock ngarojong nepi ka 4 bebas SSDs 2.5 inci jadi éta mungkin pikeun ngédit langsung ti para nasabah disk dirékam onto. Kantun nyolok dina SSDs maranéhanana jeung maranéhna bakal Gunung on komputer Mac OS X sarta Windows maranéhanana kawas teuas disk biasa. Kusabab Blackmagic MultiDock pitur 4 liang disk bebas, konsumén bisa Gunung sadaya média maranéhanana ti némbak a sadayana dina waktos anu sareng. Blackmagic MultiDock 10G sampurna pikeun ngakses média dirékam ku Ursa Mini Recorder Pro SSD. Ieu oge solusi sampurna pikeun nambahkeun kasaluyuan SSD mun HyperDeck ekstrim 8K sakumaha bakal ngantep konsumén silih tukeur disk antara model HyperDeck Studio.

Blackmagic MultiDock migunakeun téhnologi USB-C canggih sangkan para nasabah meunang speeds mindahkeun blazingly gancang ka komputer maranéhanana di nepi ka 10 GB / s jeung sambungan kabel tunggal. Éta leuwih ti cukup rubakpita pikeun nanganan format video resolusi pangluhurna kaasup 8K di H.265 ti HyperDeck ekstrim 8K. MultiDock ciri anu chip panganteur disk sagemblengna bebas per slot disk jadi konsumén pernah meunang slowdowns kusabab isu rubakpita Kang Tata. Sanajan konsumén meunang sagala disk 4 dihubungkeun jeung sambungan USB-C tunggal, konsumén ogé bisa dibeulah Blackmagic MultiDock 10G tur meunang 2 disk on hiji sambungan USB-C jeung 2 disk dina sambungan USB-C kadua. Éta sampurna pikeun pamakéan komputer dual atanapi speed ngaronjat.

Teu kawas konsumen arrays disk, Blackmagic MultiDock mangrupakeun ci sarta tahan rak 1 Unit sagala rarancang logam nu bisa gancang dipasang kana kabaya peralatan. ensures nu diwangun dina catu daya teu kakuatan anu dipaké ti accu laptop tur mibanda kakuatan cukup pikeun ngajalankeun 4 kinerja tinggi disk sadayana dina waktos anu sareng keur dipake dina konfigurasi razia. Blackmagic MultiDock 10G malah ngarojong software razia diwangun ka paling sistem operasi, jadi konsumén bisa ngaropea Asép Sunandar Sunarya disk maranéhanana pikeun kaperluan maranéhanana.

Rusiah maké Blackmagic MultiDock 10G kalawan HyperDeck ekstrim ngarupakeun laju tinggi port USB-C dina panel pungkur disebut kaluar piringan. Nalika para nasabah nyolok MultiDock kana port HyperDeck kaluar piringan, éta bisa ningali SSDs jeung dipake ku maranehna keur ngarékam. Lamun maké unit 2 HyperDeck ekstrim dipasang sisi ku samping éta mungkin mun pindah ka modeu channel 2 na make 2 disk jeung unggal HyperDeck. Ieu ogé hartina éta mungkin migunakeun komputer 2 ku MultiDock tunggal, salah ngagunakeun unggal kanal, atawa sababaraha rak Gunung server bisa ngakses MultiDock sarua. Nalika hiji SSD diselapkeun dina MultiDock, éta bisa ditempo dina HyperDeck ekstrim dina layar ménu na konsumén bisa milih deui pikeun rékaman sarta playback.

"The anyar Blackmagic MultiDock 10G nyaeta seru sabab urang geus husus dirancang pikeun industri televisi jeung mangrupa kualitas leuwih hadé ti produk konsumen mirah," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Ayeuna konsumén meunangkeun rak kualitas luhur Gunung rarancang jeung aranjeunna tiasa ngalih disk média badag sabudeureun gancang!"

Blackmagic MultiDock 10G Pitur

  • Sadaya rak logam Gunung design keur professional.
  • Ngamungkinkeun média gancang docking disk.
  • Ngarojong sagala kaayaan jeung teuas disk padet.
  • speed tinggi 10 GB / s sambungan USB-C.
  • Usable sakumaha speed tinggi gudang razia.
  • Paké software naon on platform nanaon.
  • Ngarojong HyperDeck ekstrim 8K.
  • Ngamungkinkeun gerak gancang média antara édit sistem.

Kasadiaan na Harga

Blackmagic MultiDock 10G bakal sadia dina Juni pikeun AS $ 595 kaasup tugas ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina Blackmagic MultiDock 10G, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe