imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar DaVinci ngabéréskeun Editor kibor

Blackmagic Desain Announces Anyar DaVinci ngabéréskeun Editor kibor


AlertMe

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, 8 April 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun DaVinci ngabéréskeun Editor kibor, keyboard premium anyar pikeun DaVinci ngabéréskeun nu nyirorot ngaronjatkeun laju na rohangan ngédit hal ieu ngamungkinkeun pamakéan leungeun 2 bari ngédit jadi ngangkut kontrol jeung milih klip bisa dilakukeun bari ngajalankeun éditan. DaVinci Editor ngabéréskeun kibor bakal sadia dina bulan Agustus tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 995.

The DaVinci ngabéréskeun Editor kibor bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain stan NAB 2019 #SL216.

Leuwih ti saukur keyboard basajan, anu DaVinci Editor ngabéréskeun kibor geus dirancang salaku hiji cara alternatif pikeun ngédit éta leuwih gancang ti mouse a lantaran nasabah sakaligus tiasa make duanana leungeun dina waktos anu sareng. Konsumén ogé meunang hiji dial pilarian terpadu diwangun katuhu kana keyboard.

Desain sagala logam téh langkung mantap sabab urang geus dirancang pikeun rai profésional anu méakkeun jam tiap ngedit beurang pamenta leyuran keyboard premium. Teu kawas kibor modern kalawan kenop datar, kenop boga profil tiered sangkan éta gampang ngarasa jalan sabudeureun. Switch éta konci anu tipe sarua dipake ku eSports kibor sarta unggal konci ieu Certified pikeun leuwih ti sajuta operasi. pilarian dial nu terpadu anu machined tina logam padet tur ngamungkinkeun angkutan pisan tepat jeung kontrol trimming. Tambah kenop caps, sésana leungeun jeung saklar konci téh kabéh sadia sakumaha suku cadang jadi keyboard nu bisa refreshed na repaired kana waktu.

Alesan nu DaVinci Editor ngabéréskeun kibor anu jadi gancang mangrupa konsumén bisa ngagunakeun duanana leungeun nalika ngédit. Teu kawas mouse a, konsumén bisa make leungeun katuhu maranéhna pikeun ngadalikeun posisi di klip hiji, bari leungeun kénca maranéhanana netepkeun asup jeung kaluar titik ogé nerapkeun éditan. Ieu ngandung harti konsumén bisa mindahkeun, tanda asup jeung kaluar titik, panawaran hiji édit, teras ngalih deui, sababaraha kali, salah sanggeus sejen, deui jeung deui. Ieu mangrupakeun cara pisan gancang gawe, ngagunakeun duanana leungeun sakaligus.

pilarian dial nu terpadu nya logam machined kalawan palapis karét jadi asa pisan nice ngagunakeun na konsumén sok ngarasa aranjeunna gaduh kontrol solid leuwih klip DaVinci ngabéréskeun urang atanapi Kala. Aya hiji clutch éléktronik terpadu nu nyiptakeun titik tungtung lamun dipaké pikeun shuttle sarta posisi, sadaya dina kontrol software. Kalawan sababaraha arah roller, anu dial pilarian pisan lemes jeung eta bisa dipintal dina modeu Jog pikeun ngidinan hiji ngagugulung Kala alam.

Ngasupkeun édit titik mangrupa salah sahiji fungsi panglobana dipaké di na rohangan ngédit, sangkan dirancang dina tur kaluar tombol titik badag dina ukuran, sarta ngawengku rohangan leutik di luhur pikeun ngidinan locating aranjeunna ku ngarasakeun. Nu mantuan para nasabah nalika ngalakonan kontrol angkutan jeung leungeun katuhu maranéhanana sarta punching asup jeung kaluar titik maké leungeun kénca maranéhanana. Lajeng sakali dina tur kaluar titik nu ngatur, aranjeunna ngan ngahontal ramo maranéhanana nepi ka tombol édit.

Fungsi na rohangan ngédit anu lokasina ngan luhureun dina tur kaluar kenop, pikeun ngidinan hiji gerakan basajan tina ramo maranéhna pikeun ngaktipkeun édit konsumén merlukeun. Kusabab ngédit kalawan keyboard hiji rada béda jeung ngédit di panganteur pamaké komputer urang, fungsi na rohangan ngédit geus dioptimalkeun pikeun ngamangpaatkeun laju keyboard a. Paling éditan bisa dipigawé dina klip sumber tanpa needing pikeun nempatkeun édit titik dina Kala téa. Éta leuwih gancang sakumaha eta eliminates waktos wasted ngaganti antara sumber na Kala. Édit titik otomatis tiasa maluruh Kala édit pangcaketna, atawa malah cocog timecode. Hiji conto alus nyaeta sisipan pinter, nu locates édit pangcaketna na inserts di titik éta.

Ku dial pilarian kualitas luhur diwangun dina, konsumén meunang hiji cara pisan akurat tur gancang mun ngalakukeun trimming of édit titik. Ngagunakeun roll trimming téh gampang tur geus dioperasikeun ku cara mencet jeung nahan salah sahiji tombol roll, gumantung kana jenis jeung konsumén motong kedah ngalakukeun, bari teras puteran nu dial pilarian.

Tombol cut bakal dipiceun transisi wae dina hiji titik édit sarta ninggalkeun éta salaku édit basajan antara klip 2. Mencét ngaleyurkeun bakal nambahan 1 kadua ngaleyurkeun antara dua klip, jeung maké durasi roll bakal nangtukeun panjangna transisi nu dipikahoyong. Aya ogé hiji tombol lemes cut pikeun ngidinan motong luncat bisa dihapus dina pers ngeunaan tombol a.

The DaVinci anyar Editor ngabéréskeun kibor ogé ngawengku hiji perenah konci QWERTY dirévisi nu bakal geus diropéa migunakeun eupan balik ti rai profésional. Sanajan kitu para nasabah kénéh meunang sagala fitur ngedit tradisional pikeun duanana potong jeung ngédit kaca di DaVinci ngabéréskeun, jadi inti QWERTY bagian tina keyboard nu masih ngoperasikeun dina cara wawuh. Sagala modeu edit standar anu kaasup dina keyboard utama. Tapi nasabah kénéh meunang fitur anyar dina tata perenah dirévisi, kayaning a tombol panuduh ka kaca ngawenangkeun robah instan ka panempoan salayar, sarta éta malah mungkin edit tina keyboard di panempoan salayar.

Lamun ngasupkeun édit titik sarta durations numerik, aya hiji keypad husus dirancang pikeun asupna timecode. Tombol F / TC ngamungkinkeun ngaganti antara timecode atawa pigura. Ngan mencet tombol na Éntri F / TC parobahan pigura. Nalika ngetikkeun nilai timecode panjang, aya oge hiji tombol ganda enol kitu konsumén ulah kudu mencet standar konci enol sakumaha sering. Kenop tambah jeung dikurangan ngawenangkeun nilai waktos sakumaha offsets mun nilai ayeuna vs Éntri mutlak.

"Urang pikir ieu mangrupa produk incredibly seru sakumaha eta boga ramifications workflow dramatis misalna," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Kanggo taun, ngedit liniér ieu dianggap kolot baheula, sarta ayeuna urang geus harnessed kauntungan ieu pikeun ngedit linier modern pikeun kahiji kalina. Abdi teu tiasa percanten salah euweuh sejenna geus dipikir ieu sateuacan na urang geus ngajempolan dina kagancangan nu bisa nedunan ngedit nalika maké 2 leungeun dina DaVinci Editor ngabéréskeun kibor anyar! "

DaVinci ngabéréskeun Editor kibor Fitur

  • Kabéh rarancang logam pikeun ngaronjat kakuatan.
  • Nyandak na rohangan ngédit gancang ti mungkin dina software NLE.
  • kontrol pilarian dial terpadu.
  • Sumber tape ngamungkinkeun néangan klip gancang.
  • Tombol pikeun instan ulang diurutkeun bins.
  • motong badag asup jeung kaluar tombol.
  • modus keyboard Anyar pikeun ngedit calakan.
  • Tombol pikeun ngidinan pilarian dial hirup motong.
  • Tombol pikeun ngarobah tipe transisi.
  • potong kompas keyboard ngabéréskeun DaVinci ningkat.
  • Alas kenop pikeun asupna timecode langsung.
  • Bisa dipasang kana cutout liang dina edit konsol

Kasadiaan na Harga

DaVinci Editor ngabéréskeun kibor bakal sadia dina bulan Agustus pikeun AS $ 995 kaasup tugas ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina DaVinci Editor ngabéréskeun kibor, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!