imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Fusion 16 Studio

Blackmagic Desain Announces Fusion 16 Studio


AlertMe

Nyirorot ningkat GPU gancangan kinerja pikeun 3D, parabot, trackers, masker na leuwih!

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, 8 April 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Fusion 16 Studio, a pamutahiran nu anyar utama nu brings sakabéh perbaikan dijieun pikeun Fusion diwangun kana DaVinci ngabéréskeun sadia pikeun seniman VFX ngagunakeun stand versi nyalira tina Fusion Studio! Fusion 16 Studio béta publik geus sadia pikeun diundeur ayeuna ti Blackmagic Desain situs wéb.

Fusion 16 Studio bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216.

Fusion 16 Studio mangrupakeun pamutahiran utama nu brings sakabéh perbaikan dijieun pikeun fusi jero DaVinci ngabéréskeun ka stand versi nyalira tina fusi. Konsumén meunang hiji antarbeungeut pamaké diropéa tur langkung modern marengan pagelaran nyirorot gancang. Sadaya operasi 3D anu GPU gancangan, sahingga Fusion leuwih responsif sarta interaktif. Sajaba ti éta, aya puluhan parabot gancangan GPU kayaning épék waktos, larut, parabot 3D stereo, vektor gerak Blur, sudut posisi, parabot warna sareng nu sanesna. B-spline na bitmap topeng operasi anu gancangan, sakumaha anu planar sarta kaméra trackers. Ningkat manajemén memori ngajadikeun komposisi badag kalawan alat tinggi diitung leuwih dipercaya, sahingga Fusion 16 nyirorot gancang sarta leuwih stabil ti kantos sateuacan.

"Fusion 16 teh update pangbadagna kami geus kungsi dirilis pikeun software Fusion," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Ieu ciri hiji antarbeungeut pamaké diropéa tur ditingkatkeun toolset dimekarkeun ku gedé DaVinci tim rékayasa ngabéréskeun mangsa bulan 12 panungtungan. Naon malah langkung seru anu masif kinerja jeung reliabilitas perbaikan konsumén meunang ti akselerasi GPU sadaya operasi 3D, puluhan parabot, trackers, masker na leuwih! Jigana éta pisan jelas ningali mangpaat hiji tim rékayasa loba nu leuwih gede kiwari dipake dina Fusion. "

Kasadiaan na Harga

Fusion 16 Studio béta umum nyaéta sadia kiwari pikeun diundeur ti Blackmagic Desain situs wéb.

Pencét Fotografi

poto produk tina Fusion 16 Studio, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe