imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem

Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem


AlertMe

Pakem kaméra Anyar nempel kana naon Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K sarta nyepeng accu 2 L-Series pikeun leuwih 2 jam non stop shooting

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic Pocket Batre cekelan, a adaptor batré anyar nu ciri anu slide kaluar baki dirancang pikeun nahan dua accu L-seri. Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah ngawasa disk flash éksternal atawa ngajalankeun kaméra pikeun leuwih 2 jam tina waktu catetan saméméh ngecas. Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem bakal sadia dina bulan Agustus tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 245.

The Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216.

Dirancang pikeun Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K, anu Pocket Camera Batre Pakem anyar ngamungkinkeun para nasabah ngaganti baku batré LP-E6 kaméra urang dua accu L-seri ngarah bisa moto pikeun leuwih jam 2 dina muatan tunggal. Ieu sampurna pikeun saha nu perlu némbak pikeun période nambahan waktu. Featuring desain serat karbon unik, dicekel leungeun non-dieunakeun, sarta slide kaluar baki nu nyepeng accu 2 L-seri, cekelan Pocket Camera Batre ogé ngajadikeun eta gampang nyekel kaméra on pucuk panjang. accu L-Series anu accu baku dipaké pikeun rupa-rupa parabot cahaya profésional, ngarah geus gampang sadia. Konsumén malah bisa ngecas accu cekelan dina via sambungan 12V DC kaméra di antara butuh.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!