imah » diulas » Blackmagic Desain Announces Konsumén Limited Time Harga Husus

Blackmagic Desain Announces Konsumén Limited Time Harga Husus


AlertMe

Pikeun waktos kawates konsumén bisa meunangkeun harga husus on ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G lamun dibeuli babarengan pikeun ukur $ 2,495.

Blackmagic Desain dinten ngumumkeun hiji anyar ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G pakét deal pikeun ukur $ 2,495, sahingga mungkin pikeun konsumén pikeun meunangkeun solusi produksi live éta buktina kahareup sabab urang diciptakeun pikeun ultra HD.

tawaran husus ieu sasaran dina nasabah anu aya tempo nu meuli Blackmagic Desain'S ATEM Télévisi Studio switcher produksi hirup, sarta bakal ngidinan pikeun ménta hiji switcher leuwih kuat pikeun harga sarupa.

Ieu pisan umum pikeun konsumén mésér duanana mangrupa switcher produksi live sarta recorder siaran saperti gabungan a. Nalika dibeuli babarengan, nu switcher ATEM Télévisi Studio na recorder HyperDeck Studio normal tangtu biaya $ 1,990 dina total. Kalawan deal husus ieu, konsumén bisa milih meuli leuwih kuat ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G nu ultra HD model tur ngawengku fitur tambahan, sanajan dipake dina HD format video, keur ngan $ 500 langkung.

Biasana kombinasi ieu kuat ultra HD hirup switcher produksi jeung ultra HD disiarkeun recorder tangtu biaya $ 4,190, sarta deal ieu ngagambarkeun hemat kana customer tina $ 1,695.

The ATEM Produksi Studio 4K boga loba fitur nu nyieun leuwih kuat batan nu ATEM Télévisi Studio, kaasup ultra HD rojongan, pigura tinggi laju 1080p HD rojongan nepi ka 1080p60, jumlahna aya inputs video 8 ku pigura pinuh ulang synchronizer on unggal input, a aux kaluaran dedicated, saimbang inputs audio analog kana panyambungna XLR, inputs audio HiFi na outputs audio saimbang. Modél ieu ngawengku hiji catu daya AC terpadu tambah hiji rarancang logam machined elegan nu nyadiakeun LCD pikeun monitoring video sarta panel kontrol dedicated kanggo kontrol aux.

atemproductionstudio4kangle

Beuki kuat HyperDeck Studio 12G nyaeta Blackmagic Desain'S recorder studio paling canggih nu ciri motong ujung 12G-SDI tur ngarojong ngarekam kana speed tinggi SSD di ProRes, DNx sarta format vidéo uncompressed. HyperDeck Studio 12G ciri liang SSD dual pikeun ngarékam kontinyu, non-stop na téh cocog sareng sadaya SD aya na HD alat-alat ogé laju pigura tinggi ultra HD 2160p60 via 12G-SDI. Éta hartina para nasabah meunangkeun hareup buktina switching produksi hirup jeung kombinasi mastering anu bakal dianggo dina sagala SD, HD or ultra HD produksi.

HyperdeckStudio12G3Qtr

Kusabab duanana ieu model leuwih kuat ngarojong switching instan antara SD, HD jeung ultra HD format video, eta hartina sipatna serelek di ngagantian pikeun ATEM Télévisi Studio na HyperDeck Studio model. Ieu modél leuwih kuat bakal ngarojong standar video sarua ogé laju pigura tinggi HD ongkos nepi ka 1080p60 tambah ultra HD format video.

"Kami pohara gumbira yen kami bisa nawiskeun ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G babarengan dina harga husus ieu," ceuk Grant Petty, CEO, Blackmagic Desain. "Paménta pikeun ultra HD produksi geus tumuwuh tur nasabah geus nanyakeun kami pikeun hiji cara affordable pindah nepi ka ultra HD éta cocog sareng maranéhna aya HD workflows. Kombinasi waktos kawates ieu, keur ngan $ 500 leuwih ti 1080 kami HD solusi, ngajadikeun eta jadi loba gampang pikeun konsumén pikeun meunangkeun sistem produksi hirup leuwih maju ogé ultra HD kasaluyuan! "

atem-1me-software-control-ui

Kasadiaan na Harga

The ATEM Produksi Studio 4K na HyperDeck Studio 12G pakét deal geus sadia pikeun $ 2,495 pikeun waktos kawates ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina ATEM Produksi Studio 4K, HyperDeck Studio 12G, sarta sakabeh séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/press/images

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)