imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar Teranex Mini SDI mun HDMI 8K

Blackmagic Desain Announces Anyar Teranex Mini SDI mun HDMI 8K


AlertMe

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR, a 8K canggih anyar HDMI solusi ngawaskeun kalayan dual on overlays wengkuan layar, setelan HDR, 33 titik 3D LUTs na monitor calibration keur panarjamah, warna akurat SDI mantau on HDMI layar 8K. Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR bakal sadia dina Méi 2019 tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 1,295.

The Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain stan NAB 2019 #SL216.

Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR mangrupa solusi ngawaskeun 8K canggih pikeun televise layar badag tur projectors video. Teu kawas converters dasar, Teranex Mini tiasa make panyilidikan calibration pihak katilu mun akurat align mintonkeun disambungkeun pikeun warna tepat. Aya 2 scopes dina layar nu bisa dipilih antara WFM, parade, Véktor na histogram. Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR sampurna pikeun studio film jeung siaran anu peryogi warna ngawaskeun akurat profésional tapi affordable. Konsumén ogé meunang hiji rarancang elegan jeung warna LCD pikeun monitoring jeung kontrol setelan.

Panel hareup karasaeun elegan lamun disimpen dina desktop hiji tambah eta ngawengku tombol sarta tampilan warna pikeun monitoring video kalayan méter audio jeung standar video. Panel pungkur boga quad Patalina 12G-SDI pikeun HD, ultra HD kitu ogé format 8K. Aya ogé 4 HDMI outputs sahingga pamakéan kalawan televise 8K yén fitur inputs HMDI quad, ditambah hiji converter handap pikeun ngagunakeun sumber 8K on ultra HD or HD televise. Konsumén malah bisa ngarobah antara 2SI na Divisi Square sadayana otomatis.

Teranex Mini SDI ka HDMI 8K boga sagalana pikeun workflows setelan HDR panganyarna. Kabéh nu bakal diperlukeun nyaéta nyambungkeun hiji HDMI nembongkeun ka meunang ngawaskeun setelan HDR SDI. Statik metadata PQ na Log Gamma (HLG) format Hybrid dina VPID anu diatur nurutkeun kana ST2108-1, ST2084 jeung standar ST425. Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR handles ST425 nu ngahartikeun 2 bit anyar dina VPID keur nandaan ciri alih SDR, HLG atanapi PQ. Tambah standar ST2108-1 ngahartikeun cara ngangkut setelan HDR metadata statik atanapi dinamis leuwih SDI. Tambah aya rojongan pikeun ST2082-10 pikeun 12G SDI ogé ST425 pikeun sumber 3G-SDI. Duanana Rec.2020 na Rec.709 spasi warna nu dirojong sarta 100% tina format DCI-P3.

Dua pinuh bebas on scopes layar anu kaasup jadi patuh standar siaran téh gampang nalika ngalakonan kritis karya tinggi tungtung. Scopes anu overlaid on layar jadi konsumén bisa ngaropea posisi, ukuran sarta opacity. Konsumén bisa milih ti sauntuyan scopes, kaasup gelombang pikeun mintonkeun tingkat luminance tina sinyal asupan maranéhanana. Pintonan vectorscope ngamungkinkeun para nasabah ningali inténsitas warna dina tingkat rujukan SDI 100%. Konsumén ogé meunang RGB jeung YUV mintonkeun parade nu idéal pikeun koreksi warna na ngecék tingkat haram. Histogram nembongkeun sebaran bodas mun jéntré hideung dina gambar maranéhanana sarta highlights atanapi bayangan clipping.

Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR ngawengku kualitas luhur LUTs titik 33 3D sarua dipaké dina industri pilem. Ieu malah mungkin mun calibrate pintonan dihubungkeun ku cara ngahubungkeun hiji pihak katilu usik warna USB jeung Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR bakal nganalisis monitor jeung ngahasilkeun LUT 3D pikeun ngabenerkeun pikeun béda warna antara mintonkeun. Dua LUTs 3D bebas bisa dimuat na konsumén bisa milih antara aranjeunna ti panel hareup.

Ieu salawasna hésé nyaho lamun monitor a teh warna nu bener lantaran unggal tampilan rada beda, sanajan antara modél sarua. Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR solves masalah ieu bisa ngagunakeun usik pihak USB katilu pikeun otomatis aligning monitor maranéhanana. SpectraCal C6, X-sanggem i1 Pintonan Pro atawa Klein K10-A panyilidikan nu dirojong sarta nyolok kana hareup converter anu. converter nyokot ngurus sagala gawé jeung otomatis bakal ngahasilkeun sinyal tés dina monitor salila prosés calibration.

Kabéh inputs quad Patalina 12G-SDI gaduh outputs pikeun looping ka alat lianna. tambah sadayana HD, ultra HD jeung standar 8K anu dirojong sahingga siaran atawa industri pilem pamakéan. Dina 720p konsumén meunang rojongan pikeun 50p, 59.94p nepi ka 60p. Dina format 1080i, konsumén meunang 50i, 59.94i nepi ka 60i. 1080p, 1080PsF ogé format 2160p anu dirojong tina 23.98 mun 60 FPS. Konsumén malah meunang rojongan pikeun 2K na 4K DCI format pilem tina 23.98p mun 60p. format 4320p 8K anu dirojong di 23.98, 24, 25, 29.97, 50, nepi ka 59.94. Kalawan 2SI ka alun konversi Divisi diwangun dina, hiji sumber 8K bakal otomatis dirobah pikeun monitor. Teranex Mini SDI ka HDMI malah handles duanana Level A atawa B 3G-SDI tambah YUV sarta format RGB SDI.

Panel LCD hareup nyadiakeun kapercayaan mantau sareng duanana Gambar jeung tingkat méter audio akurat. Aya ménu pikeun sakabéh fungsi jeung éta gampang pikeun ngagulung ménu "Kaca" pikeun manggihan setélan nu kudu ngarobah. The 3D LUTs bisa diaktipkeun ngan ku mencét 1 atanapi 2 tombol. Calibration ieu ogé dimimitian via ménu na konsumén saukur turutan nyarankeun ka calibrate tampilan maranéhanana. The méter audio bisa malah bisa switched antara VU atawa ballistics PPM. HDMI Konci instan bisa diaktipkeun pikeun mastikeun nu HDMI tampilan ngonci instan lamun video input keur interrupted. Aya setelan kanggo Konfigurasi scopes, maranéhanana dina lokasi layar atawa opacity. Konsumén malah bisa nempo sarta setélan édit jaringan.

Pikeun rak ningkatna konsumén saukur tiasa nambah Teranex Mini rak Paparan. Ieu ngawengku baki logam anu nyepeng converter tur ngamungkinkeun ka jadi ngaco handap sateuacan sakabeh rak anu bolted kana rak nu. Tangtu Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR ngawengku suku karét anu konsumén bisa ngagantelkeun kana underside of converter lamun nasabah rék nempatkeun eta dina desktop a.

"Urang téh seru mun ngembarkeun anyar Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR sabab nyadiakeun fitur ngawaskeun kami geus moal ditawarkeun nu geus kaliwat, "ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Sedengkeun urang boga SDI ka HDMI converters dina rentang produk urang, model anyar ieu ngawengku leuwih loba fitur keur ngawaskeun. The diwangun dina scopes, Hollywood , Otomatis calibration dumasar usik titik kualitas 33 3D LUT sarta 8K pituin téh fitur canggih nu nyirorot bakal ningkatkeun workflows pikeun pilem sarta siaran konsumén digital kami! "

Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR Pitur

  • Ngawengku rojongan pikeun setelan HDR via SDI na HDMI.
  • 2 diwangun dina scopes tinggal overlaid on monitor.
  • industri pilem titik kualitas 33 3D LUTs.
  • Ngarojong calibration monitor otomatis maké panyilidikan warna.
  • inputs canggih quad Patalina 12G-SDI pikeun 8K.
  • Handap ngarobah 8K ka ultra HD or HD monitor.
  • Ngawengku LCD pikeun pangaturan monitoring na menu.
  • software utiliti kaasup pikeun Mac jeung Windows.
  • Ngarojong televise 8K panganyarna na projectors.
  • Bisa dipaké dina desktop atawa rak dipasang.

Kasadiaan na Harga

Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR bakal sadia dina Méi 2019 pikeun AS $ 1,295 kaasup tugas ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina Teranex Mini SDI ka HDMI 8K setelan HDR, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe