imah » diulas » Blackmagic Design's New DaVinci Resolve Editor Keyboard ningkatkeun Kédit Ngédit Pikeun Anu Nyiptakeun Kontén

Blackmagic Design's New DaVinci Resolve Editor Keyboard ningkatkeun Kédit Ngédit Pikeun Anu Nyiptakeun Kontén


AlertMe

 

Eusi nu nyiptakeun panyipta kudu unik lamun éta nangtung, khususna nalika aranjeunna ngahontal panongton. Eusi sareng merek anu nyiptakeun panyipta kedah janten masalah. Dina waktos anu sanés, panyipta kedah ngémutan jumlah jumlah alat-alat perusahaan sapertos Blackmagic Desain tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun misi aranjeunna pikeun henteu ngan ukur nyiptakeun sababaraha kontén pangsaéna di ditu. Tapi ogé pamirsa anu pangsaéna merekna tiasa komunikasi. Éta dimana Blackmagic Desain asalna kana gambar, sareng ku énggalna DaVinci Ngarobih Keyboard Editor, nyiptakeun kontén tiasa janten prosés anu langkung gampang pikeun ngatur pikeun seueur panyipta kontén berbakat anu damel dina industri siaran.

 

kira-kira Blackmagic Desain

 

 

Upami aya nanaon Blackmagic Desain nyiptakeun, di luar sulap, mangrupikeun sababaraha produk éditan pidéo kualitas luhur di dunya. Éta leres, ti saprak 2001, éta perusahaan bioskop digital parantos ngahasilkeun produk mimitian ti

  • Kaméra pilem Digital
  • Peletak warna
  • Ngarobih pidéo
  • Ngawaskeun pidéo
  • Routers
  • Juru produksi langsung
  • Perékam Disk
  • Monitor Waveform
  • Scanner pilem nyata-waktos

Sadaya produk ieu parantos dilakukeun pikeun industri pilem, post-produksi, sareng industri siaran televisi. Hiji conto ngeunaan Produk Desain Blackmagic kalebet kartu néwak DeckLink na, anu ngamimitian ngamimitian révolusi pikeun kualitas sareng mampuh di dunya pasca produksi. Parobihan sapertos ieu ogé ditunjukkeun ku panghargaan Emmy ™ perusahaan anu meunang produk koréksi warna DaVinci, anu parantos ngawasa tivi sareng industri pilem.

Blackmagic Desain aliran sajajalan tina bubar inovasi di antarana produk 6G-SDI sareng 12G-SDI, ogé stereoskopis 3D sareng ultra HD workflows. Sareng sareng anu énggal DaVinci Ngarobih Keyboard Editor, jalur pikeun kasuksésan inovatif bakal hungkul.

 

Blackmagic DesainDaVinci ngabéréskeun kibor Editor

 

 

Blackmagic Design's DaVinci Resolve Editor Keyboard ngan ukur aya anu ngan ukur keyboard basajan. Keyboard tinangtu ieu parantos didamel salaku alat éditor anu alternatif, anu ngan ukur ngagancangkeun laju ngédit langkung gancang tibatan mouse. Intina, éta DaVinci Ngarobih Keyboard Editor tiasa ngabantosan para nasabah pikeun sakaligus nganggo dua leungeun dina waktos anu sami, sareng tiasa nyayogikeun aranjeunna dialikan anu terintegrasi anu diwangun langsung kana keyboard.

Blackmagic's DaVinci Resolve Editor Keyboard ngagaduhan desain sadaya-logam, anu nyata langkung mantep sareng ieu akibatna upami didamel pikeun panyunting propésional anu dinten na dikerjakeun ngédit jam-jam, anu pasti bakal ngahasilkeun paménta solusi keyboard premium. Béda sareng keyboard anu langkung modéren kalayan tombol datar, tombol Keyboard na ngagaduhan profil berjenjang, anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun pangguna pikeun ngaraos jalan-jalan. Tombol konci mangrupikeun jinis anu sami anu dianggo ku keyboard eSports sareng masing-masing konci disahkeun langkung ti sajuta operasi. Pencét panggiliran terpadu dimesin tina logam padet sareng éta ngamungkinkeun pangiriman transportasi sareng pemangkasan anu pas pisan. Ogé, tutup konci, istirahat tangan, sareng saklar konci sadayana sayogi salaku suku cadang, sareng ku cara éta keyboard tiasa disegerkeun sareng didereskeun dina waktosna.

nu DaVinci Ngabereskeun Editor Keyboard urang laju palanggan penting supados aranjeunna tiasa nganggo dua leungeun nalika ngédit. Upami nasabah hoyong nganggo leungeun anu katuhu pikeun ngatur posisi dina klip, sedengkeun leungeun kénca na netepkeun titik sareng kaluar ogé nerapkeun éditan atanapi sabalikna, maka henteu aya watesan keyboard modern anu nyegah tina ngalakukeunana. Jeung DaVinci Ngarobih Keyboard Editor nasabah ngagaduhan kamampuan pikeun mindahkeun, nyirian sareng kaluar titik, nerapkeun éditan, teras pindah deui, sababaraha kali deui, hiji-hiji deui.

Pencét panggolékan terpadu dina kibor nyaéta mesin logam ku lapisan karét, anu raoseun raoseun pisan pikeun pangguna, sareng aranjeunna bakal ngaraos yakin yén aranjeunna gaduh kontrol anu kuat kana klip atanapi garis waktu DaVinci Resolve. Aya ogé kopling éléktronik terpadu anu nyiptakeun tungtung nalika dianggo pikeun pesawat jemput sareng posisi, sadayana aya dina kadali parangkat lunak. Kalayan sababaraha bantalan roller, milarian milarian lancar pisan sareng tiasa dipintal dina modeu jogging supados ngagulung garis waktu alami.

Keyboard Editor ogé nyertakeun perenah konci qwerty anu parantos dirobih, anu parantos diénggalan nganggo réspon ti édisi profésional. Sanaos ieu, pangguna masih bakal ngagaduhan aksés kana sadaya fitur édisi tradisional pikeun motong sareng ngédit kaca dina DaVinci Resolve, ku kituna inti qwerty bagian tina keyboard tetep beroperasi dina cara dalit. Sadaya modeu édit standar dilebetkeun dina keyboard utama. Tapi para nasabah masih kéngingkeun fitur-fitur anyar dina perenah anu dirévisi, sareng ieu kalebet tombol panempo anu bakal ngajantenkeun parobahan instan kana tempoan layar lengkep. The DaVinci Ngarobih Keyboard Editor bahkan ngamungkinkeun pikeun ngedit tina keyboard dina tempoan layar pinuh

Dina nambihan koméntar tambahan kana fitur DaVinci Resolve Editor Keyboard urang, Blackmagic Desain CEO Grant Petty nyarios: "Kami pikir ieu mangrupikeun produk anu saé pisan sabab ngagaduhan aliran kerja anu dramatis sapertos kitu. "  Petty teraskeun nyarios "Mangtaun-taun, éditan linier dianggap kuno, sareng ayeuna kami nganggo manpaat ieu pikeun modéren liniér modéren pikeun anu munggaran. Kuring henteu percanten teu aya anu sanés panginten ieu sateuacanna sareng kami kaget ku gancang kami tiasa ngédit nalika nganggo 2 tangan dina DaVinci Resolve Editor Keyboard anu anyar! ”

Sababaraha Fitur DaVinci Ngabéréskeun Émbaran Keyboard diantarana:

  • Desain all-metal pikeun kakuatan kakuatan ngaronjat
  • Ngahasilkeun ngédit gancang ti kamungkinan dimeunangkeun dina software NLE
  • Kontrol dial néang terintegrasi
  • Pita sumber ngamungkinkeun nyungsi klip anu langkung gancang
  • Tombol pikeun langsung-nyusun ulang tong
  • Potong ageung asup sareng kaluar
  • Modeu keyboard anyar pikeun ngedit pintar
  • Tombol ngamungkinkeun pikeun néang dial langsung motong
  • Tombol pikeun ngarobih jinis transisi
  • Ningkatkeun DaVinci Ngabéréskeun potong kompas keyboard
  • Keypad pikeun asupkeun timecode langsung
  • Tiasa dipasang kana liang anu dipotong dina konsol édit

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal DaVinci Resolve Keyboard Editor, kunjungan www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/edit.

 

Kunaon Sareng Blackmagic Desain

 

 

Salian gaduh sababaraha produk ngédit video kualitas luhur anu luar biasa, Blackmagic Desain ngan ukur ngajantenkeun pangalaman bioskop langkung pikaresepeun pikeun panyipta eusi anu damel di industri siaran sareng pemirsa. Paduli naha penyiar milari kaméra pilem digital, saklar produksi langsung, atanapi ngan ukur router kualitas luhur, aranjeunna moal ngagaduhan kuciwa ku kualitas padamelan padamelan éta. Blackmagic Desain ngahasilkeun salaku bagian tina jabatanana pikeun ngabantosan mekar sajati.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Blackmagic Desain, mangga buka www.blackmagicdesign.com/.

 


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)