imah » wartos » Bluefish444 Announces Video I / O integrasi jeung Engine teu nyata

Bluefish444 Announces Video I / O integrasi jeung Engine teu nyata


AlertMe

Epoch na KRONOS SDI na HDMI kaluaran ti Engine teu nyata

Kalér Melbourne, Australia, April 4, 2019 - Bluefish444, Produsén of-kualitas pangluhurna industri video profésional urang uncompressed 4K SDI, ASI, Video Leuwih IP & HDMI I / O kartu na mini converters, announces nu forthcoming Video Input na Kaluaran rojongan pikeun Kaulinan epik ' Teu nyata Engine 3D.

Bluefish444 geus gawe raket jeung epik Kaulinan tur mitra industri pikeun ngahijikeun rojongan pikeun Bluefish444 video I / O interfaces kana Engine teu nyata via pasaran teh. The Bluefish444 video profésional SDI panganteur kana Engine teu nyata nyadiakeun solusi workflow keur susunan maya, VR jeung AR, pre-visualisasi, workflows FX visual jeung esports.

A démo téhnologi pangrojong Bluefish444 urang keur teu nyata Engine bakal dibikeun sakuliah NAB acara 2019, ku workflow kolaborasi dirojong antara epik Kaulinan, NVIDIA®, HP sarta Bluefish444. Engine teu nyata bakal dipaké pikeun ngahasilkeun real-time renders tina susunan maya, dina-game pangalaman jeung poto-realistis Gambar Powered ku Hewlett Packard Z8 G4, sarta hiji Nvidia Quadro RTX ™ 6000 sangkan sinar hardware-gancangan tracing jeung SDI final /HDMI kaluaran ti Bluefish444 epoch | 4K neutron.

"Gawe sareng epik Kaulinan rencana sarta ngamekarkeun rojongan dina Engine teu nyata geus hébat," ceuk Tom Lithgow, Bluefish444 Produk Manager. "Bluefish444 geus loba pangalaman dina méré interfaces video profésional pikeun workflows siaran grafik, sarta baris geura-giru mawa sababaraha latency panghandapna, pangluhurna video kualitas I / O hardware jeung Engine teu nyata".

rojongan Bluefish444 pikeun integrasi Engine teu nyata ieu rencanana pikeun siaran di Q3 2019, kalayan rojongan lengkep pikeun epoch jeung KRONOS hardware video. rojongan Bluefish444 urang keur teu nyata Engine bakal nunjukkeun kana ngadeg SL9021 at NAB Tembongkeun 2019, Ku output Rendering live via Bluefish444 SDI na HDMI.

ngeunaan Bluefish444:

Bluefish444 téh produsén industri urang-kualitas pangluhurna uncompressed 4K SDI, ASI, Video Leuwih IP & HDMI I / O kartu pikeun Windows, macOS jeung Linux Ubuntu sistem operasi. Na I / O kartu dipaké dina siaran, pilem fitur sarta pos-produksi pasar pikeun ngedit, animasi, compositing, koreksi warna, restorasi, digital panengah, 3D na IPTV aplikasi.

kartu Bluefish444 geus dipaké dina film-unggul pangajén fitur, commercials, video musik na acara olahraga di sakuliah dunya. rentang Bluefish444 ngeunaan kartu vidéo anu kagabung dina server video, encoders, decoders na leyuran karakter generator ku sababaraha pihak 3rd pabrik OEM, sajaba Ecological & mainstream aplikasi séjén.

Diadegkeun dina 1998, Bluefish444 mangrupakeun division jeung merk nami Bluefish Panyiaran Pty Ltd., nu dumasar dina North Melbourne, Australia. produk na keur disebarkeun liwat saluran jualan éksténsif ngeunaan OEMs, dealers, sarta integrators Sistim global. Kanggo inpo nu salajengna, mangga buka bluefish444.com

Sadaya merek dagang dipaké dieu, naha dipikawanoh atawa henteu, anu sipat pausahaan masing-masing.


AlertMe