imah » wartos » Bluefish444 nambihan dukungan KRONOS K8 pikeun Foundry Nuke sareng Nuke Studio 12 sareng Windows 2020.14.0 Pasang Paket

Bluefish444 nambihan dukungan KRONOS K8 pikeun Foundry Nuke sareng Nuke Studio 12 sareng Windows 2020.14.0 Pasang Paket


AlertMe

Kualitas 2K /HD/ Kaluaran SD-SDI tina produk Foundry Nuke nganggo Bluefish KRONOS sareng hardware Epoch 

Melbourne Kalér, Australia, 30 Juli 2020 - Bluefish444, pabrikan industri vidéo profesional sacara paling luhur teu dikomprés 4K SDI, ASI, Video Over IP & HDMI Kuring / O kartu sareng parobihan mini, ngumumkeun dukungan pikeun Foundry Nuke sareng Studio Nuke 12 dina taun pang anyarna 2020.14 Pamasang Windows pikeun KRONOS K8 sareng hardware Epoch.

Bluefish kang Video K8 I / kartu O sareng sadayana rentang epoch ayeuna ngadukung 2K /HD/ Main balik SD-SDI dina Nuke sareng Nuke Studio 12, masihan post-produksi 2D / 3D komposit sareng pangaruh visual pikeun aksés kana kualitas luhur anu aya hubungan sareng kartu vidéo Bluefish.

Nuke sareng Nuke Studio 12 nawiskeun kakuatan sareng kinerja anu henteu kapendak pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi modéren. Grafik nuke Nuke sareng pamrosésan bebas-resolusi hartosna wengkuan karya anu tiasa ditangani teu cocog. Nuke kalebet komposit dumasar node canggih, nyukcruk 3D sareng model modél, akur sareng ulasan, sareng ngamungkinkeun kolaborasi gampang di lingkungan lingkungan tim.

Kalayan kartu vidéo K8 sareng Epoch, Nuke sareng Nuke Studio 12 ayeuna parantos aksés ka playback SDI berkualitas pangluhurna kalayan ngolah 12-propri properti, ngadukung boh rohangan warna RGB sareng YUV. Ayeuna ngadukung 2K /HD/ Modus video SD. Bluefish bakal terus damel sareng Foundry kanggo ngapdet dukungan pikeun produk Nuke and Nuke Studio sareng bakal ngahijikeun dukungan 4K / UHD dina pamutél pamasangan anu bakal datang.

"Bluefish damel bareng sareng Foundry pikeun ngapdet dukungan hardware Bluefish pikeun produk Nuke sareng Nuke Studio, kalayan 2K sareng HD resolusi ayeuna dirojong sareng ku apdet anu bakal datang mawa UHD sareng seueur deui, ”koméntar Tom Lithgow, Pangatur Produk di Bluefish.

"Kami resep ngadangu yén palanggan Bluefish bakal tiasa nganggo versi panganyarna tina Nuke sareng Nuke Studio kalayan perangkat keras kelas profesional Bluefish," saur Christy Anzelmo, Diréktur Produk di Foundry. "Éta saé pisan ngagaduhan Bluefish salaku pasangan anu anyar sareng kami ngarepkeun damel sareng aranjeunna dina pembaruan di hareup!"

Bluefish kang Video KRONOS K8 sareng Epoch I / kisaran O, cocog sareng Foundry Nuke sareng Nuke Studio 12, sayogi ti Distributor sah jeung pengedar sah Bluefish di dunya. Ngunduh pangatur Windows 2020.14 pangénggalna pikeun pangrojong playback pikeun Nuke sareng Nuke Studio, kunjungan bluefish444.com/support/downloads

ngeunaan Foundry

Foundry tumuwuh software kreatif pikeun industri desain, média jeung hiburan digital. Sareng warisan 20-taun sarta portopolio produk-unggul pangajén, Foundry kamajuan seni tur téhnologi tina pangalaman visual dina partnership kalayan pamingpin kreatif di sakumna dunya.

Klién tur mitra kaasup studio pilem fitur utama jeung imah pos-produksi kayaning Pixar, ilm, MPC, Walt Disney animasi, Weta Digital, DNEG, sarta Framestore ogé otomotif, footwear, apparel jeung téhnologi pausahaan kayaning Mercedes, New Balance, Adidas sarta Google. mitra Foundry jeung pausahaan ieu pikeun ngajawab tantangan visualisasi kompléks keur ngasupkeun ide luar biasa kana kanyataan.

Produk perusahaan digunakeun pikeun nyiptakeun épék visual anu narik ati dina sababaraha rupa pilem fitur, pidéo-on-demand, televisi sareng komérsial. Perangkat lunak Foundry mangrupikeun integral dina ngadamel unggal pilem VFX Oscar-unggul, acara TV anu unggul pangajén sareng komérsial langkung ti hiji dasawarsa.

Didirikeun taun 1996, Foundry kantor pusatna di London, sareng langkung ti 300 pagawé sareng ayana di Amérika Serikat, Cina, Jepang, Australia sareng Éropa. Dina 2019, Bursa Saham London namina Foundry salah sahiji "1000 Perusahaan pikeun Nginspirasi Inggris." Éta sacara rutin nampilkeun dina The Sunday Times 'Tech Track salaku salah sahiji perusahaan téknologi swasta Inggris anu pangageungna.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.foundry.com

ngeunaan Bluefish444:

Bluefish444, katelah Profesional 'Choice langkung ti 20 taun, mangrupikeun pabrik kartu vidéo pang luhur I / O industri vidéo profesional, paranti ngonsumsi terpusat, produksi langsung, arsip & parangkat lunak streaming sareng konvérter sinyal. Produk Bluefish dikintunkeun sacara global salami siaran, pasca produksi, acara langsung sareng hiburan, proAV, perusahaan, militér, pamaréntah, médis sareng pendidikan.

Kartu video KRONOS sareng Epoch ngadukung antrian pikeun 4K / UHD SDI, ASI, HDMI sareng Video Over IP I / O sareng sacara lega diintegrasikeun ku pamekar pihak 3 sareng OEMs liwat platform Windows Windows, Linux, sareng macOS SDK. Bluefish nyayogikeun alat ingest terpusat IngeSTore Server sareng parangkat lunak IngeSTore sareng IngeSTream pikeun produksi langsung, arsip sareng streaming alur kerja.

Bluefish gaduh integrasi sareng merek pangbadagna di video profésional kalebet Adobe, karanjingan, Nuke, Unity, Unreal Engine, CasparCG, Vizrt, Brainstorm, ClassX, NewTek, Nyamur, Desain 7Sense sareng seueur deui, kalayan kartu vidéo Bluefish nyayogikeun komponén utama solusi turnkey pikeun produksi, grafik 2D / 3D, tampilan & presentasi, multimedia, QC & pamatuhan sareng alur acara langsung.

Diadegkeun dina taun 1998, Bluefish444 mangrupikeun pamisahan sareng nami Bluefish Technologies Pty Ltd, sareng didasarkeun di North Melbourne, Australia, sareng produk na disebarkeun via OEM global, dealer sareng jaringan integrator sistem. Didatangan bluefish444.com kanggo inpormasi lengkep.

Sadaya merek dagang dipaké dieu, naha dipikawanoh atawa henteu, anu sipat pausahaan masing-masing.


AlertMe