imah » wartos » Bluefish444 Ngumumkeun KRONOS K8 Ayeuna Pengiriman

Bluefish444 Ngumumkeun KRONOS K8 Ayeuna Pengiriman


AlertMe

Multi-kanal 4K I / O pikeun setelan HDR, HFR pikeun IMF / DCP, Broadcast grafik na More

Kalér Melbourne, Australia, September 13, 2019 - Bluefish444, Produsén of-kualitas pangluhurna industri video profésional urang uncompressed 4K SDI, ASI, Video Leuwih IP & HDMI Kuring / O kartu sareng parobihan mini, ngumumkeun KRONOS K8 video I / Kartu O ayeuna ongkos.

K8 ngadukung dalapan saluran bebas pikeun 2K /HD/ SD sarta multi-kanal 4K, rentang dinamis tinggi na tinggi workflows pigura-rate, kalawan dalapan 3G-sanggup HDpanyambungna -BNC, opat relays bypass, opat keyers internal, sarta ngolah 12-bit sami nu drive unggal Bluefish444 I Kartu / O pikeun mastikeun kualitas pidéo maksimal. Sambungan bantu pilihan tiasa nambihkeun kana KRONOS K8, ngamungkinkeun kalenturan audio digital sareng analog, henteu kaleresan kode sareng RS-422 I / O.

Fitur K8 ngajantenkeun kartu idéal pikeun média sareng hiburan anu nawiskeun kualitas 12-bit kualitas, reliabilitas sareng kalenturan video SDI I / O. Pos-produksi, grafik siaran, produksi live, acara live, IMF / DCP pamastian kualitas pikeun SDR sarta setelan HDR, tampilan multi-kanal, arsip sarta restorasi, sareng aliran kerja virtual atanapi nambihan sadayana bakal nyandak kauntungan tina KRONOS K8.

Mitra pamekar industri parantos nampi K8 via Bluefish444 Kamekaran software Kit, nganggo panerapan standar-industri, aplikasi 3rd-pihak anu parantos dirojong ku rentang epoch, kaasup software ti karanjingan, Adobe, Marquise Panyiaran, CasperCG, persatuan, sarta Medialooks, ogé dijalankeun.

K8 hadir dibungkus gratis IngeSTore software pikeun multi-kanal newak jeung Bluefish444 SDK pikeun pamekar wanting pikeun ngahijikeun kalawan KRONOS. The forthcoming software Bluefish444, IngeSTream, Ogé bakal dibuntel ku K8 pikeun multi-kanal streaming ka SMPTE 2022 / 2110, RTP na NewTek NDIⓇ protokol, saatos ngaluarkeun na engké di 2019.

Bluefish444 bakal demonstrating nu KRONOS K8 video I / Kartu O on ngadeg 7.B44 at IBC Tembongkeun 2019, Jeung 4K HDR IMF jaminan kualitas aliran workout anu ningalikeun Marquise Panyiaran'ICE, sareng a low-laten 4K / UHD SDI I / O siaran grafik aliran kerja. Pilarian langkung seueur ngeunaan ieu sareng anu sanés Demo Show IBC di dieu.

K8 sayogi sayogi ayeuna sareng dimimitian dina USD $ 3,495, kalayan langkung seueur inpormasi anu sayogi di bluefish444.com or ngadaptar interest anjeun didieu.

ngeunaan Bluefish444:

Bluefish444 nyaéta produsén KRONOS kualitas luhur anu henteu didefinisikeun sareng Epoch 4K / UHD, 12G / 3G, HD/ SD SDI, ASI, Video Luhureun IP & HDMI Kuring / O kartu sareng panyambung mini mini.

Bluefish444 mangrupikeun Pilihan Profesional 'pikeun pangguna sareng produsén partai 3rd sami-sami, ngamungkinkeun sababaraha kamungkinan tangkepan sareng alur workout pikeun perusahaan, ibadah, acara langsung, pidangan, presentasi, média interaktif sareng seueur deui. Merek anu dipercaya, kualitas luhur anu mawa éta disiarkeun, pilem pilem, sareng silsilah produksi. Hardware Bluefish444 ngagaduhan integrasi sareng Adobe, karanjingan, Kahijian, Mesin Unreal, CasparCG, sareng mitra Vizrt, Brainstorm, ClassX, NewTek NDI sareng seueur deui.

Aplikasi IngeSTore multi-channel capture dimekarkeun ku Bluefish444, ngamungkinkeun ngarékam SDI éfisién, HDMI, sareng sumber 2110 / 2022. SDK platform crossfish bébas Bluefish444 dirojong dina Microsoft Windows, Apple macOS, sareng sistem operasi Linux, ngamungkinkeun integrasi tingkat low of Bluefish444 IO kalayan aplikasi khusus. Ngawengku 3rd-pihak ngadukung API sareng DirectShow, V4L2, ASIO, Medialooks, NVIDIA CUDA, GPUDirect, sareng AMD DirectGMA.

Kanggo inpo nu salajengna, mangga buka bluefish444.com

Sadaya merek dagang dipaké dieu, naha dipikawanoh atawa henteu, anu sipat pausahaan masing-masing.


AlertMe