imah » wartos » Boxx rentang lila zenith, ngurangan reureuh, diwangun-di talkback, tally sarta iris

Boxx rentang lila zenith, ngurangan reureuh, diwangun-di talkback, tally sarta iris


AlertMe

Boxx TV mun demonstrate a anyar, rentang lila zenith pamancar jeung reureuh ngurangan sarta diwangun-di talkback, tally sarta iris kontrol, pikeun siaran live sarta olahraga

Xxth Pébruari 2014, London, Inggris: - Boxx TV bakal showcasing pilihan fitur anyar keur pemancar maranéhna lila rentang, zenith, di NAB, anu geus diropéa pikeun ngurangan latency sarta nambahan komunikasi sarta fitur kontrol pikeun mantuan nu operator kaméra salila siaran live utamana olahraga sarta newsgathering.

Zenith nyaéta sistem wireless Néng Boxx TV keur Bulan panjang, sarta geus dirancang keur dipake dina stadion sarta olahraga outdoor sejen tur kaayaan warta.

A robah signifikan dina modél panganyarna ieu ngurangan latency ti opat pigura pikeun dua, nu ngajaga sinyal dina lip singkronisasi, nyieun zenith idéal pikeun warta hirup jeung olahraga.

Kitu ogé ngurangan reureuh, Boxx TV geus ditambahkeun tilu fitur mangpaat pikeun mantuan nu operator kaméra on set. Aya hiji fitur SDI loop nu ngidinan hiji monitor tambahan, sapertos monitor Steadicam, pikeun nembongkeun gambar kaméra nu keur dikirim ka monitor sutradara urang. Aya ogé ciri kadali jauh keur Iris na Tally lampu, sarta diwangun dina Sistim talkback, anu méré komunikasi instan operator kaméra sareng jalma sejen dina set - nu bisa ngaganti leungeun dicekel pindang talkback dina situasi ieu.

Zenith transmiter jeung panarima Boxx TV beroperasi dina 5.1 lisénsi-dibebaskeun - 5.9 GHz band, sarta nyadiakeun Tumbu dipercaya leuwih Bulan nepi ka 1km, sarta geus kahontal jarak salami 30km dina titik-ka-titik diatur-up. Sistem zenith migunakeun H.264 encoding jeung 1080i / 60p sarta ditawarkeun dina dua versi, pikeun HDMI or HD SDI input.

The Tally na Iris anyar kontrol beroperasi dina frékuénsi lisénsi-dibebaskeun sarua.

Boxx TV bakal demonstrating ieu versi panganyarna tina zenith di stan maranéhanana, dina NAB. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga tingali www.boxx.tv atawa didatangan Boxx di NAB, stan C10108.Zenith Feb 14

Ngeunaan Boxx TV:

Boxx TV nyadiakeun peralatan siaran microwave revolusioner dirancang sabudeureun betah pamakéan ku professional teknis jeung industri.

téhnologi taneuh-megatkeun ieu geus dirancang hususna keur kaperluan hirup-to-hawa siaran, operasi Néng na oge idéal pikeun Steadicam, médan ngawaskeun atawa dibabawa video-mantuan aplikasi.

Dinten Boxx TV nawarkeun hiji rentang affordable produk dirancang kalayan hiji pamahaman cara nu operator kaméra resep jalan.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)