imah » wartos » BOXX Ngenalkeun Sistem Center Data NVIDIA-Powered New sareng Langkung Mahal di GTC Digital

BOXX Ngenalkeun Sistem Center Data NVIDIA-Powered New sareng Langkung Mahal di GTC Digital


AlertMe

BOXX Technologies, produser pamimpin workstations komputer anu dianggo luhur, sistem rendering, sareng server, dinten ayeuna ngumumkeun platform puseur data FLEXX anyar salaku Konférénsi GPU Technology (GTC) Digital dimimitian dina tanggal 25 Maret. Tujuan-diwangun pikeun ciptaan kontén, FLEXX nyaéta. sayogi dina sababaraha ukuran sareng fitur NVIDIA RTX ™ GPU, sababaraha CPUs, ogé narabas desain inovatif sanésna, sareng ngarojong perangkat lunak virtualisasi NVIDIA® GPU pikeun workstation jauh.

"FLEXX nyayogikeun sagala kakuatan sareng kinerja desktop dina jero ruangan dipasang, faktor bentuk kakadaban anu luhur," saur Bill Leasure, BOXX VP Marketing. "Powered by NVIDIA RTX GPUs, sistem unik ieu ngamungkinkeun organisasi pikeun ngagancangkeun alur kerja sareng ngerjakeun jarak jauh, aksés data, kontén kreatif, proyék tim, sareng seueur deui."

Sistem multi-titik, sistem data tengah-siap, FLEXX sanggup sakaligus ngadukung sababaraha jinis titik komputasi anu nyayogikeun kinerja aplikasi anu paling luhur pikeun insinyur, arsiték, désainer, seniman, sareng panyipta kontén profésional anu damel dina situs atanapi jarak jauh. Titik komputasi kalebet nodul NVIDIA Quadro® Virtual Workstation anu tiasa diaksés tina alat anu dihubungkeun, nganteurkeun pagelaran anu kasebat ngan ukur disayogikeun dina workstations sisi méja, ogé réproduk render multi-CPU sareng workstation multi-GPU atanapi nerapkeun kelenjar. Kalayan sistem FLEXX anyar, perusahaan tiasa nyayogikeun Workstations Quadro Virtual dina menit, anu ngamungkinkeun para perancang sareng seniman damel ti bumi tetep produktif.

Sayogi dina ukuran anu béda-béda, tempat diukur diukur sapertos VU (unit nangtung), sareng sasis FLEXX ngadukung dugi ka sapuluh 1VU titik atanapi lima titik 2VU. Kodeu tiasa dicampur (contona: genep 1VU titik sareng dua titik 2VU) sareng tiasa dihapus atanapi diingkeun tanpa ngaganggu tempat tatangga. Sasis FLEXX lima unit rak anu luhur kalayan suplai listrik anu kaleuleuwihan. Sistem anu disarankeun pikeun Autodesk Éditorasi, Maya, 3ds Max, sareng Arnold, ogé Solidimulasi Simulasi & Visualize, V-Ray, sareng aplikasi anu sanés.

Ngagabungkeun FLEXX nyaéta RAUX P6G Jupiter anu nampilkeun nepi ka 16 NVIDIA Quadro RTX 8000 GPUs. 6U, sistem anu dipasangkeun rak cocog pikeun kamekaran diajar anu jero, rendering, simulasi, sareng alur kerja GPU-centric sanés.

Predictive Science, Inc. (PSI), perusahaan berbasis San Diego anu nyayogikeun solusi ilmiah state-of-the-art pikeun masalah dunya nyata, nembé réngsé hiji proyék anu dibiayaan NASA pikeun nambihan awal GPU-akselerasi kana simulasi fisika sohidodinamik PSI's magnetohidodinamika kode disebut MAS. Ieu dilaksanakeun ku ngagunakeun OpenACC pikeun mastikeun portability sareng kode dasar hiji. Salah sahiji daérah aplikasi MAS tina hawa rohangan, dimana éta para ilmuwan pikeun nyonto sababaraha modél, modél éstremasi pikeun bituna surya pikeun nyocogkeun kana panémbong anu ahirna tiasa ngakibatkeun sistem ramalan anu nyata.

"Seueur simulasi anu disederhanakeun dianggo kanggo ngarapi pilihan parameter," saur Dr. Ronald M. Caplan, PSI. "Nalika simulasi ieu tiasa ngajalankeun gancang dina kluster HPC anu ageung, éta pantes pikeun ngajalankeun éta di-imah dina sistem anu sakedap pikeun nyegah antrian sareng ngahontal péngkolan gancang. Ngajalankeun simulasi sél 60 juta dina prosésor 32-terasna nyandak ampir 3.5 dinten kanggo réngsé, kumaha ogé, ku ngamangpaatkeun sadaya 16 NVIDIA Quadro 8000 GPUs dina Jupiter RAXX P6G, simulasi anu sami dijalankeun ngan ukur jam hiji-sareng-satengah jam . ”

Ngénggélkeun update produk BOXX nyaéta APEXX W4L Proyék ProViz dilengkepan opat NVIDIA Quadro RTX GPUs, ogé 28-inti (56 thread) Intel Prosesor Xeon W-3275 sareng memori 128GB. Tujuan diwangun pikeun ngagancangkeun rendering sareng simulasi, APEXX W4L idéal pikeun nguatkeun aplikasi grafik komputer anu ngarah sapertos 3ds Max, Maya, sareng Maxon Bioskop 4D, ogé mesin rendering sapertos Arnold, V-Ray, sareng Redshift.

"Tina desain kreatif nepi ka visualisasi data, tungtutan kerja grafis ngabutuhkeun solusi anu kuat, anu diwangun ku tujuan," saur Bob Pette, wakil presiden Profesional Visualisasi di NVIDIA. "Kalayan sistem BOXX digancangan ku NVIDIA RTX GPUs, seniman digital profésional, insinyur, arsiték, désainer, sareng élmuwan data tiasa percanten yén aranjeunna bakal ngagaduhan pagelaran anu diperyogikeun pikeun digawé ti mana waé nganggo aplikasi paling intensif grafis."

Kanggo inpo sareng harga langkung lengkep dina FLEXX, APEXX W4L, atanapi RAXX, hubungi konsultan penjualan BOXX di AS dina 1-877-877-2699. Diajar langkung seueur ngeunaan sistem BOXX, pilihan keuangan, sareng cara ngahubungan reseller di dunya, ku cara ngadatangan www.boxx.com.


AlertMe
Curtis Chan