imah » wartos » Brazil urang Rede Amazônica nyokot Nevion pikeun IP migrasi di sababaraha fasilitas

Brazil urang Rede Amazônica nyokot Nevion pikeun IP migrasi di sababaraha fasilitas


AlertMe

Nevion, Panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén Rede Amazônica, Salah sahiji siaran panggedena Brazil urang, geus nandatanganan deal di NAB acara 2019 nu bakal ningali Nevion nganteurkeun hiji solusi basis IP pikeun Jumlah fasilitas na. Tujuan prinsip pikeun Rede Amazônica anu keur renew infrastruktur sarta ngurangan waragad operasional.

Nu nganyahokeun, facilitated ku Nevion'S pasangan bisnis jeung pasangan Cisco Naek do Brasil, Ngalibatkeun Cisco Nexus 9000 saklar, Nevion urang Virtuosos, Tempat ngumpulna média software-dihartikeun, VideoIPath, Anu orchestration jeung kontrol SDN, sarta CP-Touch panél Kontrol.

The Virtuosos baris nyadiakeun SDI kana IP (SMPTE ST 2110) adaption sarta jalur dual panyalindungan sinyal (SMPTE ST 2022-7). VideoIPath bakal dipaké pikeun orchestrate nu aliran tina sumber pikeun maksud. CP-Touch kami jadi panganteur dipaké ku staf produksi.

Fase kahiji leyuran bakal balik hirup dina bulan Séptember 2019.

Phelippe Daou Junior, CEO Rede Amazonica (kénca) jeung Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer pikeun Nevion (Katuhu)

Phelippe Daou Junior, CEO Rede Amazônica, ngadawuh: "Kami ningali maju ka jadi salah sahiji nu siaran munggaran di Brazil nyieun surat pindah ka IP di fasilitas. Simkuring yakin ieu bakal mawa urang ka kalenturan gede dina produksi, anu bakal ngaktipkeun kami pikeun nganteurkeun kana misi urang pikeun meunang ngadeukeutan ka urang, ku delivering eusi kantos langkung relevan sarta compelling ka pemirsa urang. "

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer pikeun Nevion, Ditambahkeun: "Simkuring pisan pleased janten nambahkeun Rede Amazônica kana daftar ngembang pesat tina siaran anu geus ngangkat Nevion pikeun mantuan aranjeunna sangkan pindah ka IP. Éta ogé pisan seru mun bisa asup deal on stan kami di NAB acara! "

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Nevion na leyuran na, mangga buka di ramatloka Nevion.

Nevion bisa kapanggih di stan SU5510 di NAB Tembongkeun di Las Vegas, 8-11 April 2019.

Ngeunaan Rede Amazônica

Hiji affiliate tina Globo Grupo, Rede Amazônica mangrupakeun jaringan televisi régional Brasil dumasar di kota Manaus. Ieu grup komunikasi panggedena di Wewengkon Kalér of Brazil pikeun siaran 13 filial ka Network Globo lima nagara (Amazonas, acre, Amapá, Randônia na Roraima), ngahontal leuwih 1.5 juta rumahtangga tur leuwih ti 6.2 juta pemirsa poténsial.

Ngeunaan Asccent do Brasil

Asccent do Brasil mangrupakeun parusahaan husus dina leyuran téhnologi informasi keur industri siaran. Asccent mangrupakeun pamimpin dibuktikeun dina leyuran virtualization pikeun olahraga, newsroom na playout lingkungan.

kira-kira Nevion

Salaku arsitek produksi média virtualized, Nevion nyadiakeun jaringan média sarta infrastruktur siaran solusi broadcaster, panyadia ladenan telekomunikasi, instansi pamaréntah jeung industri lianna. Beuki dumasar kana IP, virtualization jeung téhnologi Awan, Nevion'S solusi ngaktifkeun manajemén, angkutan jeung ngolah video-kualitas profésional, audio jeung data - sacara real waktu, reliably tur aman. Ti produksi eusi ka distribusi, Nevion solusi anu dipaké pikeun ngawasa olahraga utama na acara live di sakuliah dunya. Sababaraha panglegana Grup média sarta panyadia ladenan Telecom pamakéan Nevion téhnologi, kaasup AT & T, Néglasari Universal, Sinclair Broadcast Grup Inc., NASA, Arqiva, BBC, CCTV, EBU, BT, TDF na Telefonica.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.nevion.com. ngiringan Nevion on Twitter @nevioncorp


AlertMe