imah » jobs » Pangatur Media Broadcast

Bubuka Proyék: Broadcast Media Manager


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: UNC Charlotte
location: Charlotte NC US
Saatos Pangaruh pangalaman. Pos ngahasilkeun program video; Ngajamel rekaman pidéo sareng unggah eusi kana platform pidéo sareng manajemén aset media ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)