imah » jobs » Siaran OTT Insinyur

Bubuka Proyék: Broadcast OTT Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: iStreamPlanet
location: Seattle WA US
8-12 sababaraha taun pangalaman dina anu disebarkeun atanapi bisnis bisnis angkutan. Anjeun bakal kedah nganggo pangaweruh anjeun ka serat, video, pangabisa komunikasi…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)