imah » wartos » Broadcasters sareng kabel dasar ngabuktikeun tetep tanaga di Emmys

Broadcasters sareng kabel dasar ngabuktikeun tetep tanaga di Emmys


AlertMe

Broadcasters sareng kabel primér nunjukkeun daya tahan di Emmys. Komunitas Broadcast ABC "Kulawarga Modéren" ngagaduhan koleksi komedi pangpanjangna pikeun kalima berturut-turut.

sumber: www.reuters.com

Tempo dina Scoop.it - Siaran Darso Magazine, Daily Edition


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)