imah » wartos » BTS World Tour Showcases Eusi AR Eusi

BTS World Tour Showcases Eusi AR Eusi


AlertMe

- Inovatif tur nganggo solusi aliran aliran anu nyamar sareng hardware nyamar kuat pikeun kakuatan AR panggedena wisata -

London, Inggris, 9 Oktober 2019 - Band budak BTS parantos dijual langkung ti 15 juta albeum di sakuliah dunya, ngajantenkeun aranjeunna seniman jual Korea Koréa sadaya waktos. Aranjeunna neraskeun panguasaan dunya ku kaseueuran peminat di sakumna dunya kalayan 'Cinta Diri: Nyarios Diri Anjeun'.

20-date wisata mangrupikeun stadium stadion tur headlining suksés band anu dimimitian di 2018 sareng parantos nampi pisan, kalayan Stadion London Wembley ngajual kaluar tina dua menit tikét anu dileupaskeun. Produksi inovatif nganggo server media gx 2 nyamur pikeun ngajalankeun kontén pidéo, ngahijikeun kontén generatif sareng nyerah kontén AR.

Perusahaan manajemén Big Hit Entertainment, diréktur kreatif Rencana A sareng desainer produksi FragmentNine dikandung tur janten festival gedé kalayan tiap lagu dina daptar anu dirancang pikeun komunikasi sareng para peminat, anu dikenal sacara umum salaku ARMY. Pagelaran kalebet inflatables, cai meriam, bubuk bedil sareng petasan ogé partisipasi pamirsa nganggo tongkat ARMY BOMB anu dicekel. Kanggo lagu "Trivia: Asih" wanda anu misterius didamel nganggo AR live, anu pertama kanggo konsér live.

LIVE-LAB Co, Ltd (Lampu sareng Visual Ekspresi Laboratorium) disarankeun nganggo nyamur pikeun tur éta "kusabab fleksibilitasna sareng stabilitasna dina ngarobih sareng ngarobah variabel salami tur anu panjang," saur CEO Alvin Chu. LIVE-LAB mangrupikeun pasangan studio nyamur anu berpusat di Seoul.

Lahir tina paguneman antara Big Hit, Rencana A, sareng FragmentNine sumping ideu nganggo Realiti Augmented pikeun Trivia: Asih. Tim éta ngagaduhan sababaraha pidéo inpid anu nyababkeun luncat-lompat, tapi AR nembé nembé milarian kana industri hiburan.

Diusahakeun sareng malikeun ideu napkin ieu kana kanyataan, FragmentNine, anu diwangun ku desainer pimpinan Jeremy Lechterman sareng Jackson Gallagher, ngahontal kana hubungan sareng babaturan na lila-lila di All of It Now (AOIN) pikeun ngamimitian ngajajah kemungkinan.

Sapanjang minggu di handap ieu, sababaraha ideu bentang di antawisna sadayana dugi ka aranjeunna pamustunganana dina gaya sareng kamajuan lagu. Eusi AR pamustunganana diwangun ku kecap, bentuk, sareng motif haté anu tiasa dihubungkeun ku seniman.

Dina latihan ulang, AOIN ngawangun modél satengah skala panggung pikeun nguji kaméra AR sareng nyukcruk gerakan sabab ieu sanés ngan ukur ide anu tiasa kaluar tina rak, éta perlu dikerjakeun. Ieu ogé ngamungkinkeun FragmentNine, Plan A, sareng AOIN kanggo ngadamel révisi dina kontén babarengan sateuacan latihan pinuh dina situs.

AOIN ditugaskeun ngahijikeun AR kana stadion skala stadion nganggo kaméra sareng sistem pidéo anu aya, anu matak aya kesan leutik. Tur éta dipercaya janten anu munggaran nganggo AR dina wisata stadion multidate global.

"Sacara kreatif urang kedah ngabantosan seniman, manajemén sareng produksi paham naon anu dikandung dina kontén AR sareng kumaha rupa éta," jelas Kevin Zhu, salah saurang desainer AR ARIN AOIN. "Ieu ngalibatkeun seueur diskusi sareng pendidikan klien dina variabel anu mangaruhan produk ahir: pencahayaan, ukuran / skala, warna, komposit payun sareng seueur deui. Perbincangan jenis ieu dipikabutuh kusabab téknologi sareng palaksanaan grafik AR langkung énggal kanggo pamangku kapentingan utama. Pamustunganana, éta mangrupikeun pangalaman pembelajaran anu saé, sareng urang bakal nyandak sababaraha pelajaran anu teraskeun kana proyék-proyék. "

Di sisi teknis, AOIN kedah ngatasi kanyaho anu aya kaitanana sareng integrasi arus kerja AR, catetan Produser sareng Desainer Kandungan AR, Berto Mora. "Kami parantos seueur seueur tés di jero studio kami dimana sadayana dianggo dina lingkungan anu dikontrol, tapi nalika anjeun aya dina situs anjeun kedah ngatasi masalah-masalah dunya. Kusabab loba téknologi ieu énggal, urang kedah ngatasi seueur masalah anu teu dipikanyaho sareng fitur anu teu katulis. Gawe caket sareng mitra urang, sapertos nyamur, ngamungkinkeun urang pikeun ngalaksanakeun naon anu urang butuhkeun pikeun ngerjakeun alur kerja ieu di dunya nyata. ”

Numutkeun ka Produser Eksekutif AOIN Danny Firpo, "Ngartoskeun prestasi dina skala stadion mangrupikeun faktor anu penting. Skala gedong tina stadion ngandung harti yén palaku éta ampir leutik pikeun ningali jalma-jalma kecuali jalma anu aya dina barisan payun. Persentase anu penting pikeun anu nénjo bakal ngalaman acara sareng nonton pamaén ngalangkungan layar IMAG kalayan pangaruh AR. "

Aliran kerja anu nyababkeun penting dina ngadamel kaputusan kontén kreatif bari henteu nyetél arig AR pinuh. Firpo ngécéskeun, "Kami nganggo fitur pemetaan spatial dina gx 2 sacara lumayan pisan, anu ngamungkinkeun urang ampir ngaleungitkeun sagala posisi kaméra sareng pangaruh AR dina panggung tina jero studio kami. Manajemén tiasa nyatujuan perobihan sareng révisi sacara jauh ngagunakeun tahap nyamur pidéo salaku panyamaran virtual salaku préstasi anu leres. "

Integrasi nyamar sareng sistem tracking kamera stYpe ngamungkinkeun AOIN ngaitkeun objék kaméra virtual dina nyamar GUI software ku lensa nyata sareng data posisi 6D unit unit stYpe nampi tina kaméra sareng output siaran. Sistem Redspy stYpe digunakeun pikeun kaméra genggem, sareng sirah Vinten nyukcruk ieu dianggo pikeun ngalacak kaméra stasioner dina posisi kaméra risak FOH.

"Kami kedah ngadamel barisan pentas maya sampurna kalayan panggung anu nyata, sareng urang ngan ukur tiasa ningali alignment ieu ngaliwatan feed kaméra langsung kana gx 2," écés Touring AR Engineer Neil Carman. "Jadi nyamur janten alat komposipasi waktos anu kuat anu ngabantosan urang ngartos panyesuaian anu diperyogikeun pikeun jéntré sareng posisi. Aset panggung maya anu FragmentNine dikirimkeun ka urang pikeun proyék ieu diskalakeun sampurna pikeun ruang bumi nyata. Sipat tiasa pariksa skala dina perangkat lunak anu nyababkeun ngarencanakeun dunya nyata sareng dunya maya langkung saderhana. ”

Sakali nyamur ngagaduhan sadaya sistem Stype anu dihubungkeun sapinuhna dina titik nol universal, anu mana sadayana grafis muncul, sérmér ngawenangkeun AOIN langkung-énggal mindahkeun unsur-unsur individu tina grafis ti bagian anu béda nalika latihan. Ieu dibantuan AOIN dina gerakan interaktif koreografi antara paraga anu kalebet grafis. "Stabilitas hardware sareng kelenturan perangkat lunak dina server nyamur nyumbang pisan kana kasuksésan tur anu panjang," saur LIVE-LAB's Chu.

"Ngadalikeun gambar anu diunjarkeun dina layar LED ageung penting pikeun harmoni elemen lengkep, sareng nyamar nunjukkeun kamampuan operasi anu stabil sareng kuat," nambihan Diréktur Kreatif Kevin Kim tina Plan A.

Jackson Gallagher sareng Jeremy Lechterman mangrupikeun Desainer Produksi tur ti FragmentNine.

# # #

Perkawis nyamur

platform téknologi nyamur ngamungkinkeun professional sareng téknis profésional ngabayangkeun, ngadamel sareng nganteurkeun pangalaman visual langsung anu spésifik dina tingkat nu pangluhurna.

Kalayan museurkeun kana ngahijikeun sofwér dumasar-visualisasi 3D-real-time kalayan kinerja anu tinggi sareng hardware anu kuat, aranjeunna nyayogikeun pangiriman proyék kreatif dina skala sareng kapercayaan.

Ngahurungkeun konsép kana kanyataan, nyamar gaduh kantor di London, Hong Kong, New York, Los Angeles sareng Shanghai, kalayan tim téknis dina nyayogikeun kabutuhan pelanggan, ogé jualan anu kacatet di langkung nagara 50.

Kalayan jaringan pasangan global anu kantos ningkat sareng digawé babarengan désainer visual paling bakat di dunya sareng tim téknis wisata konsér pikeun seniman, kaasup U2, The Rolling Stones, Beyoncé, Pink! sareng Ed Sheeran, acara hirup, kalebet Coachella sareng Festival Internasional Moscow, produksi téater kawas Frozen sareng Harry Potter ogé angka nambah tina pilem, siaran TV langsung, acara perusahaan sareng hiburan - nyamur ngawangun gedong kolaborasi generasi salajengna pikeun ngabantosan seniman sareng téknolog sadar visina.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.disguise.one

Korea https://www.disguise.one/kr


AlertMe