imah » Taliwang eusi » Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat

Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat


AlertMe

Artikel di handap ieu ditulis ku Barry Evans, CTO Pixit Media

Jaman "dahareun gancang" pos produksi nyaeta tungtungna kana kami. Klién hoyong eusi seger, maranéhna rék eusi mirah jeung maranéhna rék eusi ayeuna. Na ti format na pandang resolusi, aranjeunna pasti hoyong deui 'jalan'.

Ayeuna, nu bakal teu bisa ngomong tungtutan ieu teu salawasna aya. Ieu ku euweuh hartina anyar 'masalah'. Beda antara 'kiwari' sarta 'lajeng' éta téhnologi nu ngarojong sarat ieu gaduh, dugi pisan ayeuna, geus di pameungpeuk utama pikeun ngebut nepi tungtungna nepi ka ahir workflow. Kauntungan anu 'masalah', nyaeta nu paling fasilitas anu operasi dina hiji bentang comparatively diprediksi. Meunang pakasaban badag datang nepi? Mésér deui 'barang', lulus waragad dina keur klien nu, bilas jeung ngulang.

The Munculna Gerilya Studio

Sanajan kitu, robah téh afoot na ayeuna teh datang gancang. Kamampuan kantos-maturing téknologi kayaning komputasi awan na gudang, NVMe na commoditized Ethernet-kinerja tinggi geus diwenangkeun 'fasilitas gerilya' pikeun muncul. Sanggup skala luhur jeung ka handap duanana SDM na téhnologi gancang ampir sagemblengna kaluar tina pengeluaran operasional, fasilitas ieu geus bisa ngajalankeun ka handap biaya kagiatan pos-produksi bari sésana nguntungkeun sarta inovatif.

Naon fasilitas gerilya kasampak kawas? Ieu badan lean bisa mindahkeun operasi maranéhanana jeung dampak minimal ngamangpaatkeun posisi pajeg beuki kalapa global. Éta bisa ngaktipkeun sabudeureun jobs sizeable gancang tanpa expense sahiji pusat data badag. Aranjeunna bisa tetep nepi ka tungtutan kualitas format kantos-ngaronjatkeun tanpa forklifts téhnologi konstan. Paling importantly, aranjeunna bisa mésér intelligently ti rupa badag ngical paralatan tanpa kantos nyieun hiji silo téhnologi atawa mahluk leungeun-cuffed kana sagala salah sapotong hardware atawa utiliti. Fasilitas gerilya anu quietly leveraging kamampuhan ieu ngawangun, nguntungkeun, bisnis kreatif kuat.

Samentara éta, fasilitas tradisional anu berjuang jeung komplikasi komersial ti hargana murah margins, pipelines 'bursty' jualan na kompetisi geografis kuat. Dikonci kana set leutik solusi Perkakas hardware basis jeung ongkos unpredictable skala sarta arsitéktur fit dipaksa, produktivitas maranéhanana miboga bari aset anu direlokasi ti hiji pulo téhnologi pikeun sejen keur tahap salajengna produksi. Fasilitas tradisional geus kaleungitan waktu jeung duit bari fasilitas gerilya quietly jeung éfisién meta dina tandem sampurna jeung robah angger di industri.

Adil Kauntungan kalapa

Naon anu arming fasilitas gerilya ieu? Software. Saperti panerapan monolithic of yester-taun, arsitéktur software-diartikeun nawiskeun kamampuhan skala-kaluar sami tanpa tekenan komérsial anu datangna jeung keur diwatesan keur ekosistem hardware salah ngajual sabagean urang. Sugan malah leuwih compelling, nalika digabungkeun jeung infrastruktur dumasar-awan, arsitéktur software-diartikeun keur fasilitas freeing ti larangan ngeunaan bata jeung mortir sorangan.

Loba ngical paralatan anu geus tradisional shipped 'sagala-di-hiji' solusi hardware / software geus nembe retreating ti prakték ieu, maturan bundles software-hijina tur sahingga para nasabah milih hardware aranjeunna ngajalankeun aplikasi dina. Warna na rohangan ngédit aplikasi, SDI leuwih IP konversi, infrastruktur Ethernet sarta tangtu gudang, aya kabeh conto kurban téhnologi anu malah ngan sababaraha taun ka pengker nu ilaharna dibeuli jero ngeunaan hiji pakét fisik nu bisa ngan bisa dirojong tur dibeuli ti ngajual aplikasi.

Sababaraha ngical paralatan aplikasi malah geus dimimitian maturan jasa awan sorangan dina premis of sahingga leuwih gampang pikeun meakeun software anu bakal disebutkeun jadi dilaksanakeun dina premis. Najan kitu, najan sabenerna software-disetir, deukeut layanan awan-ngajual tunggal sono titik kauntungan primér arsitéktur software-didefinisikeun: pilihan. Dina raraga ngamangpaatkeun duanana téknologi sarta kauntungan dagang di arsitéktur software-dihartikeun, pangabisa pikeun milih mana, nalika jeung kana naon platform anu software anu ngajalankeun anu Cangkuang.

Pixit Media urang Approach: Sadaya Pakakas Lunak, Sadaya Time nu

Di Pixit Media, fokus urang téh agul seukeut on sangkan konsumén urang keur nyieun kaputusan purchasing sorangan dina hardware na infrastruktur awan, bari ngurangan pajeulitna operasional seja kitu. Salaku panyadia solusi infrastruktur software-dihartikeun, Tujuan kami anu nyadiakeun duanana ongkos na produktivitas efficiencies liwat unggal hambalan tina workflow nu. Pixit Media méré Birokrat eusi na distributor sakuliah Éropah jeung Amérika Kalér nu parabot diperlukeun pikeun transformasi usaha maranéhanana ti keur fasilitas tradisional, ditimbang handap ku enggon sorangan maranéhanana, lokasi sarta infrastruktur, nepi ka lean sarta fasilitas modern nu confidently bisa nawar keur gawean tina naon ukuranana.

Urang mimitian ku cara masang kami platform software PixStor dina premis nu nyadiakeun kinerja hirupna-dijamin sagala VFX, pos-produksi jeung aplikasi siaran. Nyadiakeun sumberdaya gudang terpusat nu ngalir sagemblengna dina panyimpenan komoditi, jaringan jeung téhnologi server tina milih customer urang, PixStor nawarkeun sakabéh fitur perusahaan-grade panyalindungan data, kaamanan jeung reliabilitas platform proprietary jauh leuwih mahal. PixStor manten ieu dina hiji tapak suku pisan leutik tur efisien sanggup delivering sentral, uncompressed, pigura-rate kinerja streaming pinuh nepi ka 16K leuwih béaya rendah téhnologi komoditi Ethernet.

Salaku kapasitas na syarat kinerja kanaékan, PixStor bisa diskalakeun up (atawa ka handap) cukup ku nambahkeun gudang komoditi tambahan. ékspansi anu teu kudu jadi dihijikeun kana platform hardware aya, mastikeun yén kakuatan purchasing téh langsung di leungeun nasabah. PixStor ogé ngidinan Anjeun pikeun skala kapasitas kana awan na obyek daya transparan ngaliwatan pamakéan Pixit Media urang Ngenea kurban, sahingga konsumén urang pikeun miara leutik footprints maranéhanana dina premis bari bursting mun PBs kapasitas, boh sacara permanen atawa samentara. Sajaba ti, PixStor ngarojong pamakéan sababaraha awan jeung neundeun obyék kurban sakaligus, mere manfaat tina nyukcruk kurban awan harga / pagelaran panghandapna tanpa kantos megatkeun single 'dina premis' pandangan data.

Seamlessly Ngalengkepan Workflows kana Awan

Sugan salah sahiji burdens pangbadagna yén fasilitas gerilya anu freeing sorangan ti anu beungbeurat dina premis of ngarobah na transcode daya. Gantina purchasing titik itung anyar nu bisa diuk pangiriman pakasaban handap henteu kapake, mesin virtual 'meakeun' fasilitas gerilya di awan. Lian ti tabungan ibukota atra yén ieu bisa mawa, maké awan pikeun syarat komputasi keur sangkan costing ékonomi pinuh bisa dipigawé ngalawan unggal pakasaban, tungtungna bringing transparansi jeung ongkos sabenerna nyieun na delivering eusi.

PixStor greatly simplifies na accelerates kamampuhan ieu ku uniting dina premis na di-awan PixStor storages instansi kana platform tunggal. Data ditransferkeun otomatis tur dina paménta kana awan ti dina Prem, ngaleungitkeun butuh waktu-wasting manual 'pengiriman barang data'. PixStor malah nyadiakeun kinerja gudang di-awan diperlukeun keur generasi saterusna workstations dumasar-awan, sahingga infrastruktur malah leuwih fisik bisa liberated tina fasilitas nu. PixStor migunakeun ieu téknik anu sarua pikeun ngidinan kagiatan kolaborasi global, fasilitas sangkan tetep dihareupeun 'puteran' insentif pajak jeung cabut komplikasi pakait sareng babagi karya sakuliah tim disebarkeun geografi.

Nyaho Data anjeun

Hiji komplikasi jeung dikabaran data sakuliah dunya, malah ku presentasi terpusat sarta beuki kuat, anu nyaho lokasi, pamakéan sarta eusi data. Analytics PixStor urang jeung kamampuhan Search dipiceun komplikasi ku nyukcruk gerakan, umur jeung ongkos data bari sakaligus Panén study metadata mun gancang nomeran aset. Ngabogaan aksés ka inpo ieu nyokot guesswork kaluar tina nangtukeun lamun data kudu hijrah ka ongkos handap atawa sumberdaya ngajalankeun tinggi jeung mere seniman kamampuhan pikeun manggihan disebutkeun 'leungit' eusi dumasar kana istilah 'manusa'.

kacindekan

Mun Birokrat eusi na distributor téh pikeun tetep kalapa tanpa sacrificing kualitas gawe, aranjeunna kedah akur téhnik software-diartikeun sami nu diaktipkeun kebangkitan tina 'fasilitas guerilla' modern. Ngan hiji arsitektur software-diartikeun bisa nyadiakeun lem perlu ngabeungkeut téknologi ngarobah jeung sarat bisnis babarengan dina fashion seamless. Sarta ngan Pixit Media tiasa nawiskeun kamampuhan ieu tungtung-to-tungtung tanpa nyoplokkeun sapotong impor paling of teka di: pilihan.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan