imah » Taliwang eusi » Tukeur kontén antar-perusahaan pikeun ranté suplai média modéren: anu ngajelaskeun

Tukeur kontén antar-perusahaan pikeun ranté suplai média modéren: anu ngajelaskeun


AlertMe

Rick Clarkson
Kapala Stratégi Officer, Signiant

Dina industri média ayeuna, mindahkeun jumlah seueur kontén gancang sareng aman diantara mitra penting pisan misi. Pertukaran eusi antar-perusahaan anu otomatis, antara perusahaan sadaya ukuran sareng geografi, penting pisan dina produksi bahkan langkung-langkung dina panyebaran pilem anu dinamis sareng beragam, acara tipi, video games, aset OTT / VOD, sareng komponén anu pakait sareng metadata dina sababaraha titik dina ranté suplai sareng ngalangkungan sajumlah platform.

Hiji bebeneran mendasar ayeuna nyaéta yén teu aya organisasi mangrupikeun hiji pulau. Liga olahraga damel sareng panyiar sareng anu ngagaduhan hak média di sakumna dunya; studio ngadistribusikaeun eusi ka bioskop, stasiun TV sareng operator kabel, platform VOD, sareng platform OTT; angkatan pangembang sareng penguji game di sakumna dunya damel babarengan pikeun ngahasilkeun pangalaman kaulinan blockbuster. Ieu moal mungkin tanpa tukeur eusi anu mantap sareng aman anu tiasa dianggo duanana dina sareng antara perusahaan.

Mindahkeun sareng ngakses kontén antara tim dina organisasi tiasa janten tantangan pikeun dirina sorangan. Tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan organisasi anu beragam ngan ukur ngagedékeun kompleksitasna. Dibikeun status industri di taun 2020, operasi antar-perusahaan mangrupikeun norma sareng perusahaan kedah tiasa gancang sareng lancar silih tukeur kontén sacara aman - éta kedah.

Tukeuran eusi antar-perusahaan: kemitraan global, kontén lokal

Perusahaan M&E terang aya kabutuhan anu ningkat sareng supir bisnis anu meryogikeun padamelan pikeun mastikeun kreasi sareng distribusi konténna. Paningkatan paménta pikeun kontén localized dina rupa-rupa platform énggal salajengna nunjukkeun kabutuhan pikeun hubungan anu nyambung dina ranté pasokan anu lega sareng rumit. Naha éta kabutuhan pikeun ngahasilkeun kontén pikeun distribusi dina skala global atanapi liga olahraga anu nyebarkeun sorotan kana jaringan mitra siaran, bisnis média sacara alami beuki nyambung, ékosistemna beuki loba simbiotik, sareng paménta pikeun mindahkeun kontén langkung seueur sareng langkung penting. Éta wéb anu parantos kusut ayeuna kalebet ngabeledugkeun format sareng platform anu béda (bioskop, situs streaming, aplikasi média mobile) ngan ukur masihan tekanan anu langkung ageung ka organisasi pikeun ngembangkeun patukeuran kontén perusahaan anu adaptasi sareng aman.

Distribusi ngaoptimalkeun

Perusahaan M&E ayeuna tiasa ngadistribusikaeun konténna sacara global dina sababaraha platform sareng panyadia anu sanés ngajantenkeun transfer antar-perusahaan langkung penting tibatan sateuacanna. Naha éta platform VOD anu nganteurkeun kontén ka operator kabel, imah distribusi pilem anu ngirim DCP ka bioskop, atanapi jaringan televisi mindahkeun kontén kana playout, distribusi modéren peryogi ranté pasokan anu nyambung pisan anu dirojong ku transfer antar perusahaan anu otomatis.

Pangwangunan gim nuturkeun-matahari

Atanapi, anggap pangembang game anu damel sareng studio anu béda dina judul blockbuster panganyarna na. Nalika tim di hiji organisasi ngadamel parobihan kana wangunan anu aranjeunna fokuskeun, mitra aranjeunna kedah tiasa percanten yén aranjeunna sacara rutin bakal nampi vérsi anu dimutahirkeun pikeun gim, ngarah teu ujug-ujug mendakan jam damel anu aranjeunna ukur nempatkeun kana éta dina pérsi jaman baheula. Ieu diperyogikeun khususna sareng alur kerja nuturkeun-matahari anu ngandelkeun tim dina sababaraha zona waktos. Pastikeun pérsi anu leres tina ngawangun gim dimana éta diperyogikeun nalika jalma-jalma sanés linggih pikeun ngajalankeun padamelan na penting pisan pikeun ngalirénkeun ranté pasokan anu rumit, nohékeun tenggat waktu (utamina dina industri anu terkenal pikeun tweaking menit-menit terakhir) , sareng ngajaga, naon anu sigana siga kacau, dipesen sareng épéktual.

Sét data kompléks sapertos format frame-by-frame

Sedengkeun sacara otomatis, bursa antar-perusahaan kajadian langkung sering nalika agrégasi sareng distribusi, éta ogé tiasa janten tantangan nalika prosés nyiptakeun kontén. Nalika studio post-produksi sareng imah VFX damel dina blokbuster utama, aranjeunna bakal sering dianggo sareng format frame-by-frame sapertos DPX atanapi EXR. Dina kasus ieu, folder kalayan jutaan file kedah dipindahkeun deui ka studio atanapi bahkan ka imah pasca produksi anu sanésna, ogé dina modeu nurutan matahari. Parangkat standar bajoang sareng set data anu rumit ieu sareng janten parangkat lunak anu leres pikeun ngajadikeun otomatis alur kerja ieu janten penting.

Nyambungkeun bisnis média panggedéna sareng mitra SMBna

Hiji tantangan anu ngaganggu industri nyaéta téknologi canggih anu dianggo ku perusahaan ageung henteu tiasa diaksés kana jaringan panyadia anu langkung alit anu penting pikeun industri. Kamajuan dina téknologi awan, khususna solusi SaaS, ngabantosan ngarobih halangan éta, nawiskeun usaha leutik alat anu kuat pikeun ilubiung langkung gampang dina ranté suplai global. Tantangan kaamanan digedekeun nalika damel sareng sababaraha perusahaan, seueur anu leutik. Ngagaduhan sakumpulan alat pikeun nyumponan standar kaamanan anu diperyogikeun ku industri ayeuna sanés méwah, tapi sarat. Henteu ngan ukur alat-alatna kedah ngamankeun kontén anu aranjeunna tukeur, éta ogé kedah gampang dianggo, ngatur, sareng ukuranana leres sareng hargana tiasa diadopsi ku bisnis ukuran naon waé.

Kumaha Signiant mempermudah bursa eusi antar-perusahaan

Signiant parantos lami janten calo anu dipercaya pikeun tukeur kontéks antar-perusahaan di industri. Produk Manajer + Agén kami dianggo ku perusahaan média luhur di dunya pikeun tukeur kontén otomatis boh di jero sareng antara perusahaan. Produk Media Shuttle kami ngamungkinkeun jalma-jalma pikeun ngaksés sareng ngabagi eusi di sakumna dunya sareng ayeuna nyambungkeun langkung ti 25,000 bisnis sadaya ukuran.

Nalika urang ngaluncurkeun Signiant Jet ™ taun kamari, urang ngahijikeun kaahlian urang dina gerakan file sistem-to-system otomatis ku kapamimpinan urang dina SaaS asli-awan. Éta ngajantenkeun téknologi automasi canggih sareng akselerasi Signiant tiasa diaksés ku perusahaan sadaya ukuran sareng sacara signifikan ngirangan gesekan pikeun perusahaan média panggedéna di dunya dina nyetél bursa eusi otomatis sareng mitra anu langkung alit.

Mimiti taun ieu, Signiant dilegakeun kamampuan antar-perusahaan na, nambihan mékanisme anu ringan tapi aman pikeun Jet pikeun tukeur kontén otomatis antara perusahaan. Kalayan ieu, dua perusahaan anu duanana ngagaduhan Jet tiasa sacara gampang sareng aman nyetél kapercayaan silang, dikelola sacara lengkep ti awan. Salaku tambahan, kalayan langkung seueur usaha anu ngadopsi Jet, perusahaan tiasa ngajantenkeun titik akhir na tiasa dipanggihan dina platform awan kami anu salajengna mempermudah bursa antar-perusahaan ieu.

Sakali kapercayaan silang aya di antara dua perusahaan, aranjeunna tiasa nyetél silih satuju kana padamelan mindahkeun dimana masing-masing pihak tiasa ngajaga kontrol lengkep panyimpenan nyalira sareng jaringan nyalira. Henteu ngabagi kecap akses atanapi inpormasi sénsitip sanés anu diperyogikeun sabab sasalaman sadayana dikelola sacara aman dina awan. Ieu mangrupikeun kauntungan konci sareng ngabédakeun platform SaaS hibrid dipaténkeun Signiant dimana pesawat kontrol awan nawiskeun orkestrasi, pisibilitas sareng kontrol aksés tapi kontén ngalih langsung tina panyimpenan hiji perusahaan ka anu sanés.

Tukeuran kontén antar-perusahaan pikeun jaman modéren

Industri média sareng hiburan teu kantos langkung ragam, langkung global, atanapi langkung dinamis tibatan ayeuna, sareng trend ieu ngan ukur bakal ngagancangkeun. Pandemi sareng pangaruhna kana industri nunjukkeun perluna fleksibel, lincah, sareng tiasa nyambung kana ranté pasokan anu langkung ageung sareng langkung beragam. Janten naon anu anjeun kedah nimbangkeun pikeun nyiapkeun anjeun pikeun acara anu mangaruhan industri salajengna?

Mindahkeun data anu sénsitip pisan, ageung, rumit antara perusahaan dina jaman modéren peryogi pendekatan anu énggal. Meryogikeun parangkat lunak anu tiasa dianggo pikeun usaha saukuran, anu tiasa ngamangpaatkeun bandwidth naon waé anu sayogi, sareng tiasa dianggo sareng jinis panyimpenan naon waé. Éta kedah nyayogikeun kaamanan perusahaan-kelas sareng pisibilitas; leyuran anu nawiskeun reliabilitas nalika tenggat waktos ketat sareng kaayaan setrés. Éta kedah gampang nyebarkeun sareng ngoperasikeun sareng ngantep perusahaan janten lincah sareng ngaréspon alam dinamis industri. Signiant Jet kalayan kamampuan antar-perusahaan na dirancang persis pikeun nyumponan kabutuhan éta.

Museurkeun diajar langkung seueur ngeunaan Jet sareng ningali éta dina aksi?

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!