imah » wartos » Calrec Brio Ngawartoskeun Sora Atikan dina Panduan Audio
Pinuh lab Kawih Universitas HD Studio kalawan brio ku Calrec Audio Broadcast konsol.

Calrec Brio Ngawartoskeun Sora Atikan dina Panduan Audio


AlertMe

HEBDEN sasak, UK Juni 24, 2019 - Di sakuliah dunya, sakola sareng paguron miluan anu bade ngalatih generasi salajengna insinyur siaran, sareng anu manggihan yén éta kedah langkung ti konsép sarta téori. Kursus-kursus anu parantos suksés masihan atikan siaran anu nembé buleud anu ngalengkepan muridna kalayan pelatihan teknis sareng handsets on skillsets Calrec audio geus ningali seueur pamasangan anu parantos di konsol sareng jaringan jejaring audio na pikeun pamayaran pendidikan.

Universitas pinuh Kawih HD Lab studio sareng Brio ku Calrec audio Siaran Konsol.

Runtuyan Brio Calrec parantos janten larutan konsolasi dina jero ieu sagala rupa alesan, kaasup na faktor-faktor leutik, kakuatan sareng ongkos-efektivitas; sarta kualitas sheer tina sora Calrec. Padahal konsol Calrec sanésna parantos dibebarkeun di akademi sareng paguron luhur, Brio maksudna saenggatan ukuranana ukuranana sareng anggaran pikeun masihan pelajar pikeun ngabantosan pangalaman nganggo parabot industri.

Nalika Universitas Surrey, UK, nembe ditingkatkeun studio studio na sareng Calrec Brio36 salaku bagian konci penerbitan utama, Profésor Tony Myatt, kapala Dinas Musik sareng Média, dijelaskeun Calrec salaku "pilihan atra salaku pamimpin industri. di lapangan. "Murid di dinya aya ngamangpaatkeun kamampuhan jejaring Brio sacara ngembangna konektipitas na via kotak I / O. tambihan. Ieu ngawengku inputs pikeun kartu MADI anu nyambungkeun Brio ka studio audio utama fasilitas ieu, sareng Kartu Dante ngajar santri santri kana IP, anu mangrupakeun aspék anu penting pisan dina audio profésional.

Padahal Brio kompak di ukuranana, henteu badé kagunaan atawa fitur. Brio disadiakeun kalayan permukaan dual-permukaan 36-fader (anu Brio36) atanapi kalayan beungeut dual-lapisan 12-fader (nu Brio12). Kadua modél ieu nyadiakeun leuwih faders dina tapak suku anu sanés ti éta konsol audio anu lumaku anu sarua. Gandengan ieu teh Brio urang ramah-anggaran harga-titik, anu masihanna mah tepi kanggo persaingan sareng éta diantara alesan luhur anu basis California Chapman University milih konsol pikeun program dina na Dodge College of Film and Media Arts.

Brio boga DSP sarua dina jantungna sapertos konsol anu sanés di kisaran Bluefin2 anu suksés Calrec, hartina kualitas sora na sarua pisan sareng konsol pausahaan anu badag, anu dianggo dina acara televisi anu profil pangluhurna di dunya. Mic pre konsol nyaéta jelas tur transparan, sareng fitur réspon fana alus teuing. Salian kualitas EQ, compressors sareng rentang dinamis, insinyur produk Calrec pisan difokuskeun mastikeun tata perenah permukaan anu jelas.

Diantara anu loba akademi anu nganggo Calrec di rupa-rupa kapasitas nyaéta Universitas Sail Full di Winter Park, Florida, anu ngagaduhan saurang konsol konsol parusahaan. Ieu ngawengku hiji Brio sareng Hydra2 di sakola pilem sareng Summa pikeun pelajar pelajar acara na, sareng Artemis sareng Brio36 dina tempat pintonan kelas-na. "Urang kedah aya hubungan anu aya sareng Calrec sareng terang konsol na kagungan parabot katuhu, fungsionalitas sareng jejer," saurna témbal Dansby, Diréktur Hubungan Industri, Universitas Sail Full. "Continuity pentingna pikeun urang sabab sababaraha pelajar anu parantos dianggo kalayan papan Calrec salaku bagian tina program gelar. Calrec nyarios kami langkung seueur tempat pikeun bertentangan dina jumlah jumlahna bus, saluran sareng jaringan. "

Pikeun siswa di Husson University's New England Sakola Komunikasi (NESCom) di Bangor, Maine, the Brio sareng konsol Calrec Summa marengan ngajénkeun mahasiswa anu nyata-pangalaman padebatan audio “Brio digunakeun pikeun produk studio NESCom, kaasup Sambungan NESCom, hiji program harian warta sareng umum umum TV dihasilkeun ku pelajar video video sareng mahasiswa jurnalistik di sakola urang, ”saur Edward Goguen, asistén profésor, sutradara akademik sareng koordinator program audio dina NESCom.

Ilustrasi langkung lengkep komitmen Calrec kana atikan nyaéta peran Brio pikeun ngahasilkeun olah raga hirup kanggo tim siaran di SoonerVision, panangan produksi video di-University of Oklahoma (OU) Department of Intercollegiate Athletics. Kalayan konsol Artemis anu aya di tempat, sakola ngajakna produksi langkung léngkah langkung ku meuli Brio, anu ngahasilkeun rébuan jam eusi olahraga taunan.

Pasar atikan anu di-garis sareng industri siaran gedé kusabab konsolnana nyaéta mangrupakeun komponén integral dina jaringan anu leuwih lega kalayan workflows adaptable sareng sumberdaya anu tiasa dibagikeun ngagunakeun standar anu kabuka sarta téknologi jejaring. Calrec boga rupa-rupa produk anu cocog sareng COTS dirancang sakitar tulang tonggong IP, ogé sababaraha SMPTE Produk anu cocog sareng 2110 / AES67 pikeun ngabutuhkeun transisi ka lingkungan IP, anu ngawengku tingkat kontrol tambahan pikeun ngidinan labél audio sareng data kontrol Ieu masihan pamaké tiasa kamampuhan pikeun ngadalikeun gain tina inputs mic dina sagala rupa kaayaan jaringan.

"Urang pleased ningali rojongan di sakuliah dunya keur konsol kami dina sektor pendidikan," kecap Dave Letson, Wapres penjualan, Calrec. "Solusi urang mangrupakeun mérek ngarah kanggo siaran utama di sakuliah dunya, sareng ngadamel konsol nu sanés ku mahasiswa hartina urang mah ngan ukur garnering masa depan basis basa pamaké urang, tapi mastikeun maranéhna dilengkepan sakeduna pikeun bergai dina industri. . Urang ngaharepkeun teras neraskeun solusi anu idéal pikeun pas sadaya jelema tina profésional ka jalma anu diajar dagang.

kira-kira Calrec audio Ltd.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. konsol beuki mangrupakeun komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio:
www.facebook.com/calrecaudio


AlertMe