imah » diulas » Calrec Debuts Anyar dorongan Core di NAB Tembongkeun New York

Calrec Debuts Anyar dorongan Core di NAB Tembongkeun New York


AlertMe

inti dorongan nyaéta ngolah sarta routing audio engine kuat kalawan AES67 na SMPTE konektipitas 2110. Kalawan konektipitas kontrol via IP, surfaces tiasa fisik jauh jeung disambungkeun ngaliwatan jaringan baku maké COTS hardware. téhnologi ieu nyandak sakabeh nasabah Calrec sangkan transisi ka generasi salajengna audio (nga) jeung infrastructures IP, sarta nyadiakeun kalenturan pikeun ngalakukeunana tanpa hiji overhaul pakakas produksi.

"Core dorongan nyaéta platform DSP pisan mantap na scalable yén aligns kalawan inisiatif ngembangkeun hareup Calrec urang, salaku urang neruskeun mekar sarta nyadiakeun konsumén urang kalawan hiji jalur pamutahiran intuitif jeung IP infrastructures" nyebutkeun Dave Letson, VP Calrec ngeunaan Penjualan. "Salaku IP janten langkung kaprah, éta ngarupakeun cita Calrec pikeun ngurangan biaya transisi ieu sareng nyieun hiji pangalaman lemes pikeun konsumén nu aya na anyar pilari pikeun ngamutahirkeun ka workflows panganyarna."

Dorongan nyadiakeun 3D jalur immersive lebaran na panning pikeun aplikasi nga, 5.1, 5.1.2, 5.1.4, 7.1, 7.1.2 sarta saluran input 7.1.4, busses, mantau na Pangukuran anu aya. Cai mibanda hiji router integral AoIP, nu pinuh ngarojong NMOS kapanggihna sarta manajemén sambungan, kitu ogé kapanggihna mDNS / Ravenna. Dua cores 5U dorongan bisa digabungkeun nyadiakeun redundancy lengkep sareng tiasa fisik jauh ti silih keur recovery bencana.

Salian core dorongan, Calrec bakal showcasing Tipe na R, expandable, sistem radio basis IP di acara. sistim kontrol fisik tipe Sunda urang diwangun ku ngan tilu panels slimline: panel fader, panel lemes badag sarta panel lemes leutik. A 2U core basajan kalayan daya terpadu I / O ngamungkinkeun para nasabah janten up na ngajalankeun langsung. Hiji inti tunggal bisa ngawasa nepi ka tilu lingkungan campur kode bebas, mibanda euweuh babagi sumberdaya DSP. Kamampuh ngagunakeun sababaraha mesin campur kode digabungkeun jeung genah tina hiji jaringan cocog AES67 nyadiakeun cukup kalenturan tetep nepi ka ngarobah gancang syarat radio urang.

Calrec urang ditingkatkeun konsol Brio kalawan kamampuhan channel dimekarkeun oge bakal di tampilan dina NAB Ny. bungkus ékspansi Anyar nambahan count Brio12 DSP ti 48 mun 64 saluran input sarta Brio36 ti 64 mun 96 saluran input. bungkus ékspansi DSP nu sadia pikeun sakabéh konsol Brio on software v1.1.6 atawa luhur; upgrades software anu haratis handap pendaptaran Brio di www.calrec.com/brioregistration.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. Beuki. konsol anu komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio:
www.facebook.com/calrecaudio
twitter.com/calrecaudio

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!