imah » wartos » Calrec urang Brio 12 tanda TVB urang 10th Calrec konsol

Calrec urang Brio 12 tanda TVB urang 10th Calrec konsol


AlertMe

HEBDEN sasak, UK, April 16, 2019 - TVB, anu penyiar panggedéna di Hong Kong, ieu gedong on warisan na kalawan Calrec audio jeung meuli hiji Brio12, na 10th Calrec konsol beuli to date. The Brio anyar ngagabung hiji armada of konsol Artemis, kaasup dua balok Artemis jeung salah konsol Artemis Lampu éta dibeuli taun ka tukang, jadi bagian tina dina bade pamutahiran téhnologi audio TVB urang.

The Brio12 ieu dipake salaku konsol dibabawa tur ieu paling nembe dipake keur acara olahraga hirup, kaasup nu 2019 Tissot UCI Lagu Ngabuburit Piala Dunya diayakeun dina Januari sarta Ngabuburit acara SIXDAY Series PRURide yen kajadian di Hong Kong bulan panungtungan.

TVB ogé nyokot kauntungan tina jejaring Hydra2 Calrec urang jeung tambahan Ohi jeung MADI I / O kartu na. "Nyambungkeun via serat, éta gampang pikeun ngarobah kartu I / O pikeun nampung Productions béda," ngécéskeun Mr. Hukum Yui Wah, Departemen Produksi Studio / Asisten Manager di TVB Hong Kong. "Simkuring nuju ngagunakeun kartu MADI pikeun sambungan telepon di antara kamar jeung kamar urang jeung kartu Ohi for jeung sinyal interchanging antara hiji konsol Pa jeung konsol siaran. The Brio12 cukup leutik keur urang ngagunakeun portably, acan nawarkeun cukup konektipitas jeung kakuatan, surpassing konsol lianna dina pasaran di rentang harga ieu. Ieu naon ngajadikeun Calrec nangtung kaluar ti kompetisi. "

commissioning ieu diatur ku distributor Hongkong resmi Calrec urang, saanu Pro Audio.

"Ku keur sanggup mindahkeun Brio sabudeureun, TVB Hongkong ieu nyokot kauntungan tina kauntungan sabenerna versatility nu Brio urang salaku konsol ci anu teu badami dina kualitas," nyebutkeun Aom Harrison, Cibeureum Penjualan Manajer, Calrec. "TVB ieu ngabuktikeun yén pagelaran produk na titik harga anu di luhur kaputusan purchasing na lamun datang ka konsol audio".

kira-kira Calrec audio Ltd.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. konsol beuki mangrupakeun komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio:
www.facebook.com/calrecaudio
twitter.com/calrecaudio


AlertMe