imah » wartos » Calrec's Brio sareng Summa Ngawula Pamrograman Olahraga pikeun Saluran TV Perancis L'Equipe
sdr

Calrec's Brio sareng Summa Ngawula Pamrograman Olahraga pikeun Saluran TV Perancis L'Equipe


AlertMe

HEBDEN sasak, UK, April 30, 2019 - Saluran olahraga TV Paris L'Equipe nganéhkeun mangpaat 36 + 8 Summa sareng Brio36. Sisi di kamar kontrol utama sareng sekundér pikeun dua studio masing-masing, aranjeunna dianggo pikeun percampuran langsung, koméntar sareng program olahraga anu kaasup siklus, biathlons, rallying, judo sareng Championships Pétanque.

Alexis Bougault, Manajer Téknis Audio dina sistem 'integrator' EUROMEDIA ngawaskeun desain sareng palaksanaan proyek. Saur anjeunna, "Kami hoyong nawiskeun ka klién urang hal anu modular sareng anu saéna gampang dilebetkeun; L'Equipe terus-terusan nambah janten ieu penting. Konsol kauntungan tina rasio kinerja harga anu alus teuing sareng jalanna tanpa konfigurasi anu terus-terusan sareng tambahan antarmuka sanés anu gampang dicapai. "

Kadua ruangan kontrol, ruangan koméntar, sistem interkom sareng konsol disambungkeun liwat jaringan Dante. Dua konsol anu sambung disambungkeun liwat jaringan Calrec Hydra 2 kalayan rak modular. Summa gaduh dua kartu Dante sareng hiji kanggo Brio, kalayan Hydra 2 ngamungkinkeun sumber konsol anu dibagikeun dugi ka saluran 512 per link.

Patrick Vautier, Manajer Téknis sareng L'Equipe, saurna, "Kombinasi Summa sareng Brio36 jalan sampurna kusabab aranjeunna nganggo parangkat lunak anu sami anu populer pisan ku tim L'Equipe. Operator sering disebut damel di boh ruangan kontrol, janten ieu penting pisan. Kalayan fitur anu gampang diaksés via layar toél, konsol anu intuitif sareng dianggo pisan kanggo dianggo. ”

Saluran TV olahraga L'Equipe mangrupikeun bagian tina perusahaan warta média olahraga Perancis, L'Equipe 24 / 24. Integrasi ieu dikelola ku integrator sistem EUROMEDIA, panyiaran jasa sareng fasilitas panyiaran utama di Perancis, kalayan bantosan ti distributor Perancis Calrec, Audiopole, anu ogé masihan latihan.

Karl Chapman, Manajer Penjualan Internasional, Calrec, nyarios, "Pasar penyiaran olahraga luar biasa sareng dinamis sareng urang ningali kagiatan anu lumayan. Kami resep pisan yén L'Equipe ngamangpaatkeun gampang kami pikeun ngonfigurasi kamampuan jaringan, sumber konsol anu dibagi sareng ngahubungkeun intuitif. "

kira-kira Calrec audio Ltd.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. konsol beuki mangrupakeun komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio:
www.facebook.com/calrecaudio
twitter.com/calrecaudio


AlertMe