imah » wartos » Calvary chapel Modesto belah Control Room, upgrades kana siaran Pix BPswitch Integrated Produksi Switcher

Calvary chapel Modesto belah Control Room, upgrades kana siaran Pix BPswitch Integrated Produksi Switcher


AlertMe

Chelmsford, Massa -. Nov. 8, 2018 - Nalika Calvary chapel Modesto direlokasi kamar kadalina di September, eta nyandak kasempetan pikeun masang Broadcast Pix ™ BPswitch ™ MX switcher produksi terpadu anyar. gareja sakaligus ngahasilkeun I MAG (gambar magnification) sinyalna sahiji layanan na keur jamaah ogé sinyalna multi kaméra kanggo streaming hirup.

Dumasar dina Modesto, Calif., Calvary chapel mangrupakeun garéja non-denominational kalawan leuwih ti anggota 3,500. Dumasar hiji kampus 17-acre kalawan 50,000 kaki kuadrat wangunan, gareja nawarkeun jasa lima peuting per minggu. Na Minggu sarta Rebo jasa anu streamed hirup, sarta jasa Minggu na rutin tarik 1,800 pemirsa ti sakuliah dunya.

Pikeun taun, tim produksi volunteer digawé upstairs di garéja dina kamar misah jeung jandela hiji-cara anu disadiakeun mangrupa panempoan sanctuary nu. Dave Abbey, diréktur media, ceuk setelan digawé ogé bari, tapi ahirna dina grafik na operator audio dipindahkeun downstairs. Nalika gareja dipindahkeun sakabéh tim produksi downstairs saméméhna taun ieu, eta mutuskeun pikeun ngamutahirkeun granit na ™ switcher produksi terpadu jeung alat produksi lianna. Calvary chapel kaserang Brad C. Shields na associates di Modesto keur integrasi sakabéh.

Kawas granit, nu switcher anyar diperlukeun pikeun bisa ngadalikeun tilu Sony kaméra PTZ dipasang dina témbok tukang sanctuary, sakumaha ogé ngahasilkeun dua program sakaligus. Bari produksi I MAG nyaéta saeutik leuwih kaméra puseur dicampurkeun jeung lirik tina ProPresenter, produksi streaming migunakeun sadaya tilu kaméra kalawan overlays CG sareng eusi nu sejenna.

PowerAux kaluaran BPswitch urang disadiakeun pungsionalitas Abbey diperlukeun, sarta garéja ieu bisa nyimpen duit ku reusing panel kontrol nu granit urang. "Ieu pohara penting pikeun kuring nu urang boga 2 M pangalaman / E tanpa biaya a 2 M / E switcher," manehna ditambahkeun. "Ieu jalan hébat, urang kacida bogoh ka eta."
Ruang kontrol anyar téh beuki kawas stan dikurilingan ku tembok pondok. "Dina produksi hirup, anjeun umumna hoyong isolasi, tapi keur urang éta teu perlu," dipedar Abbey. "Ayeuna urang kudu sagala tilu techs di kamar anu sarua, jadi komunikasi téh hadé. Ieu béda peuting jeung beurang ".

Saluareun jasa biasa, anu BPswitch ogé tos ningkat workflow pikeun layanan peringatan, nu éta sumber pikeun hanjelu pikeun tim produksi video. Ampir unggal layanan peringatan ngawengku video, sarta Abbey narima eusi dina rupa-rupa format file. Jeung BPswitch anyar, Calvary chapel migunakeun sistem manajemen média berbasis awan diwangun-di BPNet ™. Abbey ngirimkeun panumbu mana panitia bisa unggah video maranéhanana. Lajeng, video nu geus otomatis dirobah sarta sadia keur playback dina BPswitch.

perbaikan kamar kadali sejen kaasup dua ditingkatkeun monitor 27 inci, kitu ogé mangrupa Soundcraft mixer audio digital anyar jeung Dante digital jaringan audio. Calvary chapel ogé ditambahkeun monitor layar rampa di kamar kontrol, sarta nganggo panganteur pamaké Broadcast Pix Panglima ™ pikeun mindahkeun presentasi I MAG pikeun sanctuary nu.

Ngeunaan Broadcast Pix
Ku switcher gandeng pageuh tur 3D CG gerak grafik, Broadcast Pix nyadiakeun sistem produksi video hirup paling terpadu pinuh kalayan kontrol dipaténkeun jeung téhnologi automation. Ti satuan ci mun badag skala, solusi multi-sistem, unggal Broadcast Pix ciri hiji toolset éksténsif nu matak ngamudahkeun pikeun ngaoptimalkeun jeung ngaropea workflows Anjeun lokal tur leuwih IP. Tambih Deui, ékosistem BPNet na nyadiakeun ladenan awan aman tur manajemén asset. Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix boga konsumén di leuwih ti 100 nagara jeung mangrupakeun pamingpin di switchers produksi terpadu pinuh pikeun pamaréntah, siaran, ngalirkeun, acara live, sarta aplikasi radio visual. Diajar di www.broadcastpix.com.

Siaran Pix, siaran Pix Panglima, BPNet, BPswitch, sarta granit mangrupakeun mérek sahiji siaran Pix, Inc. dipaténkeun. Switchers dijieun di AS.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!