imah » wartos » Julian Fernandez-Campon Disebatkeun janten Kepala Téknologi Téknologi Tedial

Julian Fernandez-Campon Disebatkeun janten Kepala Téknologi Téknologi Tedial


AlertMe

Malaga, Spanyol - Agustus 13, 2019 - Tedial, anu ahli téknologi solusi MAM mandiri utama, parantos ngumumkeun yén Julian Fernandez-Campon parantos diangkat janten Kepala Téknologi Téknologi, épéktip langsung.

Dina kalungguhan anyar ieu, Fernandez-Campon bakal nanggung jawab pikeun ngayakeun P&P, Operasi sareng Dhukungan Pelanggan, damel caket sareng CSO / CMO (Kepala Penjualan & Pemasaran Pegawai), sareng CFO (Kepala Perwira Keuangan) pikeun mastikeun yén strategi perusahaan aligns sareng parobahan industri sareng tren pasar. Salian tina tanggung jawab na anu ningkat, Fernandez-Campon bakal tetep fokus kana inovasi téknis anu sok ditetepkeun TedialProduk sareng solusi sareng bakal mastikeun yén aranjeunna dikirimkeun kaunggulan operasional sareng tingkat dukungan pangluhurna pikeun panjagaan pelanggan.

"Julian parantos ngabuktikeun dirina kaétang waktos sareng kami resep ngakuan prestasi na ku namina namina Kapala Téknologi Téknologi," Tedial CEO, Emilio L. Zapata nyatakeun. "Kaahlian Julian, bakat sareng pangaweruh jero industri dibuktikeun dina kualitas sareng kasuksésan solusi urang. Kami yakin yén Perusahaan teu ngan ukur neraskeun, tapi langkung hébat nalika anjeunna kalungguhan posisi kapamimpinan ieu, sareng para nasabah bakal nguntungkeun nalika anjeunna mendorong téknologi ka tingkat salajengna. "

Fernandez-Campon diakui sapanjang industri salaku pamimpin pamikiran anu parantos ngagemkeun kaahlian téknisna sareng pangheulana luar prasarana siaran pikeun ngembangkeun solusi jalan anu ngahasilkeun mangpaat kauangan sareng operasional. Anjeunna ogé dosen anu dilaksanakeun anu dirékrut ku seueur organisasi industri, kalebet SMPTE sareng NAB, pikeun ngabagi kaahliannana ngeunaan IMF, maksimalkeun MAM, sareng MAM di Cloud dina forum téknis.

Fernandez-Campon parantos aya Tedial ti saprak diadegkeun dina 2001 dimana kontribusi na ngagaduhan dampak anu ageung pikeun sadaya aspek produk Produk, desain solusi sareng arsitéktur platform. Latar kuat Fernandez-Campon dina Élmu Komputer sareng gelar master di Telekomunikasi jeung Robotics janten yayasan pikeun terus-terusan nyebarkeun basis pengetahuan sareng kaahlian dina téknologi anyar.


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!