imah » Lahirna eusi » Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive


AlertMe

Tantangan pikeun Immediacy
The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu bagian tina eusi ranté kreasi-aggregation-to-pangiriman anu Nyanghareupan tangtangan tumuwuh tina seamlessly jeung éfisién delivering-kualitas luhur,, eusi dumasar-file pangiriman-siap dina sababaraha format file sakuliah myriad tina platform média jeung toko nepi ka maksud global sasaran di jalan panggancangna mungkin-sagala bari mastikeun kualitas sarta kaamanan sarta terus ngurangan pangiriman-to-alat waktos gap. Leuwih ti éta, kalawan budgets tightening, loba panyadia eusi nu bringing gawé deui di imah bari pressuring panyadia ladenan pos-produksi pikeun kali workflow gancang (pemirsa nyangka "aksés saharita") nempatkeun beungbeurat tambahan dina panyadia ladenan nu geus nyanghareup konsolidasi industri.

Ayeuna, unggal organisasi M & E keur néangan pikeun streamline prosés bari ngurangan CapEx na OpEx waragad. Pos imah nu keur pressured ku konsumén maranéhna pikeun nyimpen eusi klien di euweuh muatan atawa pikeun fee nominal, sarta nyadiakeun aksés saharita sarta pangiriman aset digital. Hasilna, salah sahiji komponén biaya nu lumangsung utama nu usaha anu berjuang jeung keur nyimpen, menata jeung nyieun aset digital sadia sakuliah maranéhna lifecycle-sanajan kebangkitan eksponensial aset jeung ukuran file. Kumisan ti terus ngaronjatkeun kapasitas neundeun jeung manajemén anak, usaha ogé kedah alamat naek dina data puseur tapak suku, pajeulitna infrastruktur, AC jeung pamakéan kakuatan sarta sababaraha implikasi lianna.

Ku kituna, tiasa ngokolakeun frékuénsi ékspéktasi gudang bébas lamun anggaran anjeun handapeun serangan sarta margins anu geus dikomprés? Dupi anjeun nyadiakeun pilarian aman tur aksés saharita pikeun konsumén anjeun? Dupi anjeun ngaktipkeun kantun gudang anjeun kana kaunggulan kompetitif? jawaban téh resounding "Leres" ka sadaya tilu patarosan. Ngartos naha, sorot parusahaan bulan ieu urang museurkeun kana Caringo, Pelopor dina gudang obyék saprak 2005, sarta salah sahiji luhureun gudang obyék platform na awan incumbents dina Media & Entertainment (M & e) bentang.

Saha Caringo?
Caringo mangrupakeun panyadia anjog tina software gudang obyék nu mere pamaké ngadalikeun leuwih volume sagala, ngalir atawa ukuranana data henteu kaduga; nyata ngurangan biaya kapamilikan, bari extracting nilai maksimum jeung kinerja ti hardware. produk andalannya Caringo urang, anu ngagimbung, Eliminates kudu migrasi data kana solusi disparate pikeun panangtayungan jangka panjang data sarta pelestarian, manajemén, organisasi sarta pilarian dina skala masif. kauntungan ieu dikirimkeun ngaliwatan arsitéktur simetri ngagimbung urang nu nyandak scalability masif, panyalindungan eusi elastis, jeung automation of manajemén. hasilna mangrupa platform software gudang obyék éta idéal pikeun workflows ayeuna jeung engke dina industri M & Kue.

Sateuacan neraskeun, hayu urang gulung deui leungeun waktu keur hadé ngahargaan pentingna pausahaan kawas Caringo tur mangpaat arsitéktur gudang obyék pikeun industri M & Kue.

Évolusi Caringo urang jeung "AHA Momen"
Caringo ieu katimu ku Jonathan Ring, Paul Carpentier na Tandaan Goros, nu geus digarap babarengan dina pausahaan wangunan kaliwat. Paul Carpentier, pangadeg gudang addressable eusi, dijual FilePool mun EMC, nu diwangun mangrupa kulawarga proprietary hardware Perkakas disebut EMC Centera (eusi-addressable neundeun (CAS) platform keur archiving data, diwanohkeun sabudeureun 2003).

Wanoh, server dumasar komoditi-janten lega dumasar tur biaya atah per spasi gigabyte disk ieu datang ka handap gancang. Saterusna, ngical paralatan server file warisan heubeul anu anchored kalawan sistem anu teu bisa gampang skala kana petabytes tur saluareun tanpa nyieun silos gudang misah. Ieu lajeng yén tim ngadegna Caringo dipikawanoh aya bakal datangna hiji waktu nalika Software-diartikeun Panyimpenan dumasar komoditi-(SDS) bakal, dina mangsa nu bakal datang, ngadominasi pasar. Leuwih ti éta, maranéhna foresaw kedah pikeun hiji kabuka, katentreman aksés ka Software-diartikeun Storage on téhnologi server commoditized. Hasilna, Caringo dibentuk taun 2005 sarta mimiti nyata Software-diartikeun Panyimpenan atawa awan gudang swasta dijieun.

"Urang terang yén Panyimpenan pasar / Awan Panyimpenan Software-diartikeun bakal nyandak waktos keur ngawangun jeung pasar ka mekar, sangkan fokus kana pamakéan efisien ibukota ka ngawangun téhnologi pangalusna di pasar," ceuk Jonathan Ring, Caringo CEO & Co -Founder. "Urang geus fokus kana tumuwuh pausahaan ngaliwatan kolaborasi customer ngawangun, produk customer-centric widang-hardened anu geus nyababkeun basa customer global pisan satia tur wareg. Naon deui, solusi kami anu dibanderol dumasar kapasitas dihakan ku data aslina (euweuh biaya tambahan pikeun ulangan pikeun mastikeun kasadiaan jeung perlindungan) salaku boh hiji lisénsi poverty kalayan rojongan taunan atawa via langganan taunan ".

Dinten, validasi Caringo ngeunaan visi jeung filsafat maranéhanana nyaéta maranéhna basa customer tumuwuh nu ngawengku IQ Media, Sony ImageWorks, Texas Tech Universitas Systems, NEP, Departemen Pertahanan, Federal Brasil Pangadilan System anu, Kota of Austin, Telefónica, British Telecom, Ask.com, Johns Hopkins University sarta ratusan langkung di sakuliah dunya.

Ieu kudu dicatet yén, teu saperti Caringo, loba di gudang obyék nyandak sababaraha potong kompas dina ngembangkeun teknologi maranéhanana. Pangbadagna di mana geus basing maranéhna kurban gudang obyék dina luhureun sistem file Linux Ubuntu (basis inode hasil Sistim file di ditambahkeun pajeulitna, overhead perlu sarta résiko leungitna data). palaksanaan efisien Caringo urang daun 95% tina kapasitas disk ka pamaké versus ukur 80% keur solusi competing.

Masalah anu Solves Objék Panyimpenan Caringo urang
téhnologi gudang obyék solves sababaraha bottlenecks utama di industri M & E ku intelligently tur ékonomis nyimpen sarta menata kebangkitan eksponensial dina lifecycle data (pikir aset lila-buntut, ratusan-to-puluhan rébu gawe file data per pilem, aslina / jadi gaduh panulisan / versioned aset arsip, jsb) pikeun panangtayungan data jangka panjang. Caringo ngagimbung solves masalah pakait sareng delivering, pangatur na nyadiakeun diaksés skala-kaluar, gudang jangka panjang keur perpustakaan média badag. Ngagimbung téh idéal pikeun aplikasi leutik tur badag, naha anjeun produser eusi pilari cara ngaktipkeun OTT tur asal gudang, hiji web-sipat pilari pikeun ngurangan latency pikeun aplikasi média berbasis web anjeun, atawa imah produksi pilari ngaoptimalkeun video workflow gudang dibagikeun. organisasi M & E kaasup studio, imah produksi, siaran sarta panyadia ladenan ayeuna bisa nyimpen naon maranéhna kudu, mastikeun integritas média sarta tetep aset online tur diaksés pikeun dipake deui jeung monetization.

Ngembangna dina luhur, urang bisa nempo opat wewengkon mana ngagimbung bisa nguntungkeun industri ieu:

  1. Aktif Arsip, Multi-Loka Kolaborasi & konsolidasi: Dina gancang-paced, real-time realm of siaran na pos, aset kudu tetep aya pikeun dipake deui sarta kolaborasi dituluykeun. File ditulis via NFS, HTTP atawa S3 anu sagala bisa diasupan, editable jeung geura retrievable via naon protokol lianna. Réplikasi sinkron leuwih LAN jeung réplikasi Asynchronous leuwih Wan nyadiakeun manajemén bébas recovery bencana. Pikeun aset colder kawas episodics lila-buntut, pamaké tiasa make Caringo urang dipaténkeun Darkive kana spin handap drive jeung ngurangan CPU utilization-approaching nu TCO low tina tape.
  2. Asal Panyimpenan & OTT Enablement: Natively diaksés via HTTP, ngagimbung téh idéal pikeun pangiriman eusi gudang asal na sangkan (OTT) jasa leuwih deui-luhur. Ngagimbung delivers throughput masif kalawan utilization kapasitas 95% unprecedented. Ngunggah paralel koropak badag tur rentang berbunyi mastikeun Anjeun bisa nyimpen aset gancang sarta pemirsa bisa nempo pigura sagala di vidéo a gancang.
  3. Ngaoptimalkeun Produksi-Tanjungjaya Panyimpenan: Dina manah paling workflows ngedit nu Tanjungjaya Network napel Panyimpenan (Nas) alat nu, bari diperlukeun ti sudut pandang kinerja, aya susah na mahal jeung skala, ngatur sarta ngajaga. solusi Caringo ngaoptimalkeun workflows aya na aplikasi dina lingkungan gudang dibagikeun ku integral tina kalawan Windows Panyimpenan Server, NetApp Filers, karanjingan ISIS / Nexis atanapi 3rd-pihak dibagikeun gudang, data tiering mun Caringo ngagimbung Objék Panyimpenan. hasilna mangrupa sistem nu nawarkeun scalability masif tur bisa diakses aman jeung teu kudu alm tur ngaganti atawa ngaropéa aplikasi, prosés atawa kabiasaan pamaké.
  4. Backend Digital asset Manajemén: Ngaliwatan integrations asli na S3 rojongan API, Caringo ngagimbung bisa dipaké salaku udagan gudang pikeun myriad of Digital asset Manajemén na Media asset Manajemén solusi, bringing basajan boot-ti-bulistir-logam instalasi tur panangtayungan kontinyu ka infrastruktur manajemén asset. Ngagimbung ngamungkinkeun eupan terpadu (eusi distribution) pikeun ngayakeun réplikasi jeung situs jauh pikeun recovery musibah (DR) atawa diwangun-di fitur minuhan kawas cacing, Tahan Hukum, sarta Integritas anjing laut papanggih komo kawijakan panyalindungan paling stringent. Ieu idéal pikeun pamaké sakumaha aset digital maranéhanana anu terus ditangtayungan tur instan bisa diasupan.

Ngagimbung urang Téhnologi kaayaan & Differentiators Key
pangakuan mimiti Caringo ngeunaan kasempetan pasar geus diwenangkeun aranjeunna pikeun nyieun hiji roadmap téhnologi nu reflected tren masing-masing dina téhnologi, affording Sistim maranéhanana kasempetan pikeun mekar tina taneuh nepi. Teu kawas sababaraha kompetisi na, euweuh basis inode Sistim file dina nyertakeun, nu hartina moal pajeulitna ditambahkeun, teu overhead perlu jeung hiji résiko ampir non-existent tina leungitna data.

Caringo ngagimbung bisa dianggap sistem operasi gudang atawa web server massively scalable pikeun neundeun. Hal ieu dilaksanakeun salaku arsitéktur stateless simetri dimana sagala titik ngalakukeun fungsi anu sarua jeung kawas kitu, éta kacida aya out of the box. Hasilna, nurutkeun Ring, Caringo geus pernah ngalaman kaleungitan data nasabah. Arsitektur scalable naek throughput sarta nurun disk waktos recovery sakumaha tumuwuh, anu ngamungkinkeun para skala nepi ti klaster leutik keur kacida gedéna. Ngagimbung boga komponén metadata kuat sarta toko objék leres mana data jeung metadata reside babarengan pikeun mastikeun data nu mangrupa timer ngajéntrékeun tur dibabawa. Taya basis data misah anu diperlukeun atawa dipaké pikeun ngatur objék. Ngagimbung lajeng integrates sakabeh ieu ku search engine pikeun ngidinan pilarian metadata fléksibel.

Hasilna, differentiators konci ngagimbung urang versus kompetisi na bisa dijumlahkeun nepi ka handap.

Differentiators konci:

  • Hardware na utilization server keur eusi nyadiakeun nepi ka 95% tina spasi teuas drive na 100% tina teluk drive sadia pikeun nyimpen aset digital
  • Kamampuhan pikeun otomatis nambahan kinerja atawa kapasitas dina 90 detik sarta terus ningkatkeun skala hardware pikeun ratusan petabytes na milyaran file tanpa downtime atanapi gangguan kana diakses asset
  • Otomatis panyalindungan dumasar-kawijakan nu bisa katala pikeun aksés gancang atawa pangleutikna data puseur tapak suku delivering durability perusahaan-grade pikeun kolaborasi bari defending ngalawan serangan ransomware jeung korupsi data jempé
  • Cross-platform kolaborasi jeung aksés universal (Tulis / Baca / Edit) via HTTP, S3, atawa NFS bulak
  • dimeunangkeun asset Rapid sarta pangiriman instan via pilarian terpadu kalayan kamampuhan pikeun nambahkeun metadata custom

Pamaké Pamaduan Friendly ngagimbung urang
software ngagimbung Caringo urang installs on pilihan pamaké hardware baku nyieun platform manajemén média anu granularly bisa tumuwuh tina TBs mun PBs, approaching biaya tape bari nyadiakeun aksés otorisasi, plugging kana solusi manajemen identitas nasabah urang atanapi liwat auténtikasi token basis. Ngagimbung ngabogaan panganteur katentreman dumasar HTTP 1.1 pikeun integrasi langsung gancang tur ngarojong API Amazon S3. Paling solusi manajemen asset nu ngarojong nu S3 API gawé kalawan ngagimbung out of the box. Sajaba ti éta, ngagimbung boga panganteur NFS ogé software anu otomatis tiers tina Windows File server na filers NetApp mun ngagimbung.

Sajaba ti, parusahaan geus terpadu software na ku produk industri-ngarah kayaning jangkauan Engine ku tingkat Cicih, FileCatalyst, Marquis Media, Sarta Ngenea HSM pikeun PixStor ti Pixit Media.

ragrag ieu, Caringo ngumumkeun integrasi Ngagimbung Hybrid Awan pikeun Microsoft Azure, Sahingga pamaké pikeun ngayakeun réplikasi payil ti S3, NFS, sarta HDFS mun Azure dina Azure format blob pituin. Ku seamlessly ngarobah payil ti hiji obyék S3, obyek Caringo, Azure blob atanapi NFS file diaksés, pamaké bisa ngirim file ka Azure pikeun analisis, panyalindungan jeung arsip jangka panjang.

Paling anyar, Caringo ditambahkeun Caringo Girang, Mangrupa drive maya pikeun ngagimbung, mun garis produk maranéhanana. Sakali Caringo Girang geus dipasang dina macOS® sarta Windows® Sistem, konsumén kudu aksés merenah tur tiasa sacara gampil nyered tur ngaleupas file ka sareng ti ngagimbung kalayan latar mindahkeun paralel. Ieu speeds eusi muatan jeung nyadiakeun basajan, aksés dumasar ngajalankeun-mun ngagimbung ti aplikasi.

Mantap sarta komprehensif Feature Siapkeun
"Tujuanana kami ti lahirna geus ngarobah ékonomi tina gudang," dituluykeun Ring. "Ieu mah sakadar ngeunaan waragad, tapi ngeunaan ngarobah sakabéh prosés sabaraha media sacara diakses, dikelompokeun, dikirimkeun sarta dilestarikan." Numutkeun Ring, ngagimbung téh hardware agnostik jeung tunable (sagala kombinasi hardware x86 jeung kapasitas disk), mere pamaké pilihan hardware anu ngamungkinkeun pikeun klaster-kinerja tinggi atawa arsip poék. Salaku misalna, ngagimbung bisa nyimpen sagala file ukuranana, sanajan TBs, sarta acan handles file leutik pisan ogé. Pamaké bisa ngamutahirkeun hardware terus tanpa mangaruhan integritas media jeung ngaleungitkeun silos gudang bari nyadiakeun pilarian ngaktipkeun dipake deui gancang di media. Na, keur bisa nyimpen metadata custom jeung média sorangan eliminates nu headaches sahiji basis data metadata, sahingga média timer ngajéntrékeun tur diaksés tina aplikasi mana ayeuna atawa ka hareup. hasilna mangrupakeun platform média anu streamlines workflows media digital bari ngurangan gudang total biaya kapamilikan 75% lamun dibandingkeun solusi dumasar-file-sistem. Di dieu téh sababaraha fitur nyokot-aways konci nu ngajadikeun ngagimbung nangtung kaluar ti kompetisi na.

Fitur konci

  • Lengkep terpadu awan jeung neundeun obyék Sistim skala-kaluar
  • Swasta, publik atawa hibrid konfigurasi
  • Single-situs atanapi deployment multi-situs
  • Multi tenancy na Pangukuran: multi tenant awan anu bisa dipaké pikeun publik atawa pribadi sareng auténtikasi dihijikeun ka sistim baku (AD, PIM, jsb)
  • throughput paralel masif
  • manajemén identitas perusahaan (LDAP, Masehi, Linux Ubuntu Pam)
  • konsol Web hasil ngahijikeun Tatar sarta ngalaporkeun
  • Ad hoc Search, pamundut, sarta Analytics
  • Kamampuhan pikeun ngahemat neangan dipake deui: simpen salaku JSON atawa XML keur impor ku Kibana sarta aplikasi sejenna
  • Nambahkeun naon kinerja atawa kapasitas server ka klaster dina 90 detik; Ngagimbung nyokot ngurus beban balancing on laleur nu
  • integrasi Seamless kalawan Windows® server file na NetApp® filers nu nyadiakeun pamaké sarta data aplikasi aksés transparan
  • aksés Universal via ngaranspasi tunggal pikeun HTTP, NFS, S3, sarta Azure Blobs
  • HTTP langsung ngalirkeun kalawan rentang baca rojongan, idéal pikeun eusi lila-buntut na OTT pangiriman eusi
  • perlindungan kontinyu (titik-kagagalan-tahan desain, timer penyembuhan kalawan gancang, recovery proaktif jeung réplikasi)
  • Erasure coding jeung enkripsi AES-256 pikeun data di sésana
  • rojongan 24 × 7 sarta jasa profésional
  • Diwangun-sasuai kaasup:
    • Kunang: kamampuhan cacing Leres sareng henteu kamampuhan pikeun meunang ka file sabab mangrupa kotak hideung Perkakas nu teu boga sistem file
    • anjing laut integritas ngajaga data di transit
    • ditahan légal
  • Operasi dioptimalkeun:
    • réduksi% 70 dina pamakéan kakuatan: kakuatan handap téhnologi dipaténkeun
    • réduksi% 75 di gudang TCO: loba petabytes bisa dikelola ku kirang ti hiji jalma
    • 95% kapasitas usable disk
    • % Uptime 100 kalawan euweuh titik hiji gagal: kabuktian 7 / 24 / 365 beban saprak 2005

Validasi customer
Caringo urang "diajar-demi-lakukeun" filsafat jeung manfaat ditambahkeun waktu digawekeun kaluar wae bug geus diwenangkeun tim maranéhanana pikeun nyieun hiji fitur pisan mantap na komprehensif disetél dina ngagimbung. Ngagimbung téh unik di yén sakabéh titik nedunan sakabéh fungsi, hartina anjeun bisa nambah server anyar pikeun kluster ku saukur hooking eta nepi ka jaringan tur powering dina mesin bulistir. titik boot Anyar ngaliwatan jaringan tur keur geuwat ditambahkeun kana klaster dina kirang ti 90 detik, sarta ngagimbung nyokot ngurus beban balancing on laleur nu. implementations lianna ilaharna merlukeun pangurus pikeun nunjuk peran husus pikeun unggal titik, ngaronjatna pajeulitna sarta titik gagal. "Salah sahiji konsumén urang, NEP, a panyadia tina téhnologi jeung kaahlian ngaktipkeun organisasi pikeun ngahasilkeun pangbadagna acara live sarta siaran di dunya, geus a customer Caringo saprak 2010," nyatakeun Ring. NEP geus dirancang jeung deployed a scalable, bisa dipercaya,-kinerja tinggi Kandungan Distribusi Network (CDN) di Walanda ngagunakeun Caringo ngagimbung. The NEP CDN fungsi leuwih ti 650,000 rekening pamaké diakses kalawan metode konsumsi béda, mimitian ti lalanggan bulanan mayar-per-pintonan.

Numutkeun Gerbrand de Ridder, Kepala R & D sarta Sistem Diterangkeun arsiték of NEP, The Walanda, aranjeunna diperlukeun platform komprehensif nu bisa nyadiakeun scalability ka na CDN sarta minuhan sarat komprehensif dina watesan kapasitas, ongkos, throughput, tumuwuhna reliabilitas, gandeng ku kamerdikaan hardware pinuh. Caringo ngagimbung ieu dipilih sanggeus hiji prosés évaluasi panjang anu kaasup sababaraha ngical paralatan. "Simkuring milih Caringo ngagimbung sabab éta platform paling fleksibel pikeun urang sarta miboga alus per lisénsi terabyte," ceuk Ridder. "Urang dimimitian kalawan 100 TBs tur kiwari boga leuwih 1.25 PBs sakuliah 200 titik tina ngical paralatan hardware béda. Caringo ngagimbung mangrupakeun komponén konci pikeun nganteurkeun jasa kualitas luhur-tungtung éta yén NEP geus salawasna aimed keur ".

Dinten, Caringo ngagimbung anu delivering nepi ka 45Gb / detik tina throughput, sahingga komponén konci pikeun nganteurkeun éta layanan pangiriman video kualitas luhur-tungtung anu dipikanyaho pikeun NEP. Terus Ridder, "Simkuring teu gaduh administrator Sistim full-waktu dipake dina Sistim gudang obyék Caringo ngagimbung urang. Hijina masalah anu biasana kajadian ka sistem teh nya eta lamun hiji titik atanapi disk hiji gagal, urang ukur perlu ngaganti atawa ngalereskeun eta. "Jeung kusabab diwangun dina kamampuhan timer penyembuhan, hiji titik atanapi disk gagalna sanes a acara catastrophic ngagimbung urang . Tempat ngumpulna séjén dina sistem bakal neruskeun fungsina sangkan operasi uninterrupted. Ieu keur alesan ieu nu Ring bisa ngaku yen aya teh geus euweuh leungitna data dina sajarah Caringo urang.

pilari Nyanghareupan
Pilari ka hareup, Ring nilik move béda pikeun solusi awan hibrid peuntas sagala industri, tapi utamana dina spasi M & Kue. Salaku misalna, Caringo ieu gedong tiering seamless data ka sareng ti awan pikeun neundeun na komputer syarat elastis. Dina nutup, Ring menyimpulkan, "Kami baris neruskeun ngajalankeun inovasi customer-centric bari meberkeun ngadegkeun kapamimpinan téhnologis urang ku gawe raket jeung OEMs tur mitra channel urang ngamekarkeun solusi awan hibrid kana hadé ngawula urang lila-lilana konsumén bakal datang."

Abdi teu bisa geus ngadawuh deui hadé sorangan jeung kuring kacida nyarankeun nu parios kaluar ramatloka maranéhanana di www.caringo.com.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan