imah » diulas » Caringo urang ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform Ayeuna terpadu kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih jeung Microsoft Azure

Caringo urang ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform Ayeuna terpadu kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih jeung Microsoft Azure


AlertMe

Caringo nembe ngumumkeun integrasi na ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih platform eusi calakan jeung ka Microsoft Azure.

Integrasi seamless kalayan ngahontal Engine dirancang pikeun ngawasa era anyar ciptaan eusi na curation ku mastikeun aset digital anu instan sadia dina paménta bari aman nyukcruk, preserving, sarta gancang skala perpustakaan asset. Sajaba ti, ketersediaan Caringo ngagimbung Hybrid Awan pikeun Microsoft Azure ngamungkinkeun para nasabah parusahaan keur ngayakeun réplikasi payil ti S3, NFS, sarta HDFS mun Azure dina Azure format Blob pituin. Ku seamlessly ngarobah payil ti hiji obyék S3, obyek Caringo, Azure Blob atanapi NFS diaksés file, pamaké bisa ngirim file ka Azure pikeun analisis, panyalindungan jeung arsip jangka panjang.

aksés mobile na Video-on-Paménta nu gancang ngarobah laju kalawan nu produser eusi nyieun sarta nganteurkeun aset digital ka kantos-tumuwuh rupa titik konsumsi, dimana genah mangrupakeun konci. Sistem gudang kedah ngabales pikeun ngawétkeun ieu aset digital ku ngembangna gancang tetep Pace kalayan kreasi eusi bari delivering unggal asset ku speed na rupa diperlukeun ku konsumsi dina paménta. integrasi Caringo ngagimbung kalayan kakuatan Engine ngahontal era anyar ciptaan eusi na curation, bari hareup-proofing gudang workflow asset digital sarta aksés pikeun ieu perpustakaan asset skala gancang.

"Ngahontal Mesin pikeun ngaktifkeun jasa awan anu cerdas, aman, elastis salaras sareng aliran média sareng nyéépasi ranté pasokan otomatis lancar kalayan kamampuan Caringo Swarm sacara intelektual ngatur kolam renang méja pikeun pangiriman kontén sareng alur kerja produksi pasca produksi," saur Caringo VP of Product Tony Barbagallo. "Integrasi integrasi alur kerja ieu ngamungkinkeun para nasabah urang silih waktos langkung masihan fokus kana kualitas eusi pikeun pamirsa tinimbang ngokolakeun prosés sareng prasarana." Ditambahkeun kana komentar Barbagallo, Art Raymond, CEO Levels Beyond nyatakeun, "Kekuatan Reach Engine perenahna dina kumaha timbangan sareng peta pikeun tiap usaha. Kamampuhan Caringo Swarm nyayogikeun ékspansi anu terbatas di antawisna panyiar, lokal, sareng awan dumasarkeun tangtangan tantangan khusus dina nyambungkeun premis na neundeun awan pikeun konsumén urang. "

Dina véna sarupa, paling organisasi anu gancang outgrowing jaringan tradisional napel gudang maranéhanana (Nas) jeung alat jaringan aréa neundeun (san) jeung pertumbuhan data terus outpace sumberdaya neundeun jeung budgets galur. Organisasi kudu ngagabungkeun kaamanan awan pribadi sareng kekecapan sarta ladenan tambahan tina awan umum. Caringo ngagimbung Hybrid Awan pikeun Microsoft Azure nyadiakeun kalenturan na agility sangkan ngaéksekusi tugas komputasi, bari tetep komponén paling vital balik firewall parusahaan anjeun.

"Laju inovasi lumangsung jeung layanan itung nilai-ditambahkeun ku Microsoft sapanjang kalawan gedena sheer tina infrastruktur kaayaan anu kauntungan operasional hiji organisasi teu bisa ngayakeun réplikasi dina puseur data sorangan," ceuk Jonathan Ring, CEO Caringo na Co-pangadeg. "Ngagimbung Hybrid Awan pikeun Microsoft Azure ngamungkinkeun pamaké kauntungan tina jasa ieu bari ogé maké Azure pikeun Pamulihan Musibah". Tad Brockway, General Manajer of Azure Panyimpenan, Microsoft Corporation ditambahkeun, "Dina leyuran awan gateway has hibrid, payil ngalih ka Microsoft Azure di hiji formulir opak, boh unusable kana jasa itung Azure atanapi inaccessible tina protokol lianna. The Caringo file Mindahkeun solusi ingested via S3 atanapi NFS mun Azure dina format Blob pituin jadi pamaké kauntungan tina kakawasaan jasa Azure itung, data-panyalindungan, sareng arsip jangka panjang ".

Caringo ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan mangrupa yayasan pikeun basajan, bulletproof, solusi gudang limitless sakuliah sababaraha verticals, kaasup M & E, HPC, Financial, asuransi na Pamaréntah. Ku integral tina kalawan gudang Azure Blob, Caringo delivers leyuran hibrid awan lengkep nu nawarkeun anu pangalusna dina enggon jeung neundeun dumasar-awan ngagunakeun jasa Azure itung, kitu ogé panyalindungan data, recovery musibah, tur arsip jangka panjang ".

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang integrasi ngagimbung urang kalayan ngahontal Engine atanapi Microsoft Azure, tingali www.caringo.com/solutions/media-entertainment/ or www.Caringo.com/MicrosoftAzure


AlertMe
Curtis Chan