imah » wartos » CERITA Tanda Petualangan Petualangan anu McCormick Dadang

CERITA Tanda Petualangan Petualangan anu McCormick Dadang


AlertMe

CHICAGO— Pembuat pilem petualangan Kyler sareng Kody McCormick parantos ngiringan DONGENG pikeun proyék iklan. The McCormick Brothers, anu parantos ngarahkeun iklan, eusi mérek sareng média sosial pikeun Southwest Airlines, Canon, Camping World, Hilton, Adobe sareng anu sanésna, ngupayakeun hubungan hubungan STORY sareng agénsi iklan sacara nasional pikeun kéngingkeun langkung seueur kasempetan pikeun nerapkeun gaya unikna dina cariosan anu inspirasional. Carita ogé ngagambarkeun sutradara Ky Dickens, Blair Hayes, John Komnenich, Ron Lazzeretti, Jane Lynch, Rich Michell, David Orr, Andy Richter, Joe Schaak sareng Kevin Smith.

Produser éksékutori CERITA Mark Androw sareng Cliff Grant kagum ku drive anu dimeunangkeun ku Telly Award McCormick Brothers 'sareng katerampilan anu digosok salaku juru dongéng visual. "Éta jalma ngora anu jelas-jelas gaduh masa depan anu cerah," saur Grant. "Kami resep sumanget sareng énergi anu aranjeunna nanemkeun dina padamelanna. Kami bungah ngenalkeun aranjeunna kana industri iklan anu langkung lega. ”

Kyler McCormick

Kody McCormick nyarios yén anjeunna sareng lanceukna ngarasa aya hubungan anu kuat sareng Androw sareng Grant sareng gumbira ngagabung sareng perusahaan sareng lagu catetan pikeun hasil ngaluncurkeun sutradara komersial. "Kami resep damel sareng jalma anu resep kana naon anu aranjeunna laksanakeun sapertos urang," saur anjeunna. "Kami pendak sareng Cliff ngalangkungan sobat industri silih, Brian Clark, sareng pencét. Kami langsung mimitian milarian cara kanggo damel babarengan. Kami ngaraos aliansi ieu bakal muka panto pikeun kami. "

Dumasar di Chicago, Kyler sareng Kody McCormick parantos damel salaku tim pengarahan salami tujuh taun. Ngaliwatan perusahaan produksi na, The Outbound Life, aranjeunna parantos ngahasilkeun rupa-rupa padamelan gaya hirup, ngalangkungan pariwisata, perjalanan petualangan sareng olahraga ekstrim, sareng penting pikeun ruang lingkup sinematikna sareng narasi anu gairah.

Diantara proyék-proyék anyar mangrupikeun komérsial pikeun Southwest Airlines anu aya hubunganana sareng sponsor na Discovery's popular Minggu Hiu. Saderek-saderek anu mangrupikeun duta besar merek pikeun Kulon Kidul, nyandak gambar di balik layar para kru pilem Discovery damel sareng hiu di lepas pantai Bahama. Saderek nampi nominasi Shorty Award pikeun proyék pikeun tim média sosial Kulon Kidul.

Pikeun Camping World, anu McCormick Brothers nyiptakeun film dokumenter 4-menit ngeunaan perjalanan jalan 2,000 milna ngalangkungan Nagara. Aranjeunna syuting nyalira naék gunung, ngagantung ngaluncur, sareng ngarambat ngalangkungan Monumen Valley, Utah sareng lokasi-lokasi ikonis anu sanés.

Kody McCormick

"Kami ageung ngumbara sareng ngadatangan tempat anu saé sareng ngembangkeun karep pikeun ngalaman alam dina bentuk atah," émut Kody. "Salaku pembuat pilem, kami hoyong kaluar di tempat-tempat éta saloba mungkin sareng nyarioskeun carita anu nyatakeun rasa hirup urang."

Salaku tambahan pikeun karyana salaku pembuat pilem, anu McCormick Brothers ngahasilkeun podcast dimana aranjeunna ngawawancara pamimpin panginten tina sababaraha rupa kahirupan. Aranjeunna parantos muncul salaku panyatur dina panggung TEDx sareng tempat sanés. "Sadaya padamelan urang berorientasi petualangan, alami optimis sareng ngarep-ngarep," saur Kyler. "Seueur palanggan kami parantos ngahontal kami, katarik ku perasaan anu ngagedékeun tina naon anu urang laksanakeun. Kami resep inspirasi ngalaksanakeun padamelan urang. "

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.storyco.tv/


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!