imah » wartos » Cartoni ngumumkeun juara dina kontes 'Win an SDS Tripod'

Cartoni ngumumkeun juara dina kontes 'Win an SDS Tripod'


AlertMe

Kontes ieu narik éntri ti sakumna dunya

Roma, Italia (Agustus 16, 2019) - Cartoni, pamimpin Italia dina kaméra premium ngadukung pikeun siaran, pilem sareng industri pro-video, bangga ngagungkeun para juara dina kontes 'Win an SDS Tripod'. Kontes ieu narik entri ti Amérika Serikat, Eropa, Afrika, sareng Wétan Tengah.

"Atas nama sadayana di Cartoni, kami hoyong ngahatur nuhun sadayana kanggo urang milu," terangna Elisabetta Cartoni, Présidén sareng CEO Cartoni. "Kami bungah ningali poto anu luar biasa sareng kumaha jalma ngagunakeun alat kami! Kalayan seueur kiriman anu saé, urang mutuskeun pikeun dilegakeun panghargaan ka luhur tujuh kiriman. Kami bungah yén operator kaméra di sakumna dunya cinta ka téknologi SDS Tripod dipatenkeun, anu méré éta kacepetan aranjeunna kedah nyandak nembak anu luar biasa. "

Dirancang pikeun operator kaméra on-the-go, SDS Tripod mangrupikeun sapasang suku tripod anu dipatenkeun anu ngamungkinkeun operator kaméra ditetepkeun sareng ngalipet tripod langsung. Tilu Trips SDS bakal dilélér pikeun opat hadiah anu munggaran, sareng opat balapan anu bakal dileler Cartoni Monopod.

A Pokus Cartoni Fokus 12 SDS Tripod System bakal dilélér ka cinematographer Samaun Eduardo Ramirez (California) anu parantos nyambut damel di film 13, langkung seueur ti komersial sareng video musik 300 sareng Season Salah sahiji Narcos Episodes 4-7.

"Cartoni mangrupikeun cinta munggaran kuring, salaku Asistén Kamera Kadua kuring mimiti digawé sareng Cartoni di 2006, sareng ti mimiti, kuring mendakan kumaha solid, efektif, sareng efisien sistem Cartoni. C20 / C30 mangrupikeun sirah anu endah. Sareng ayeuna kuring parantos nganggo Maxima, mangrupikeun sirah anu luar biasa. Ayeuna janten Dp sareng gaduh bumi kontrakan, nami pangheulana kuring nyaéta kepala Cartoni, ”saur Ramirez.

A 8 SDS Fokus Sistem bakal dileler Kent Anderson (Florida Selatan).

"Kuring ilaharna némbak eusi anu didasarkeun dokumenter sareng cinta ka luar, nyandak bentang, sato liar, sareng budaya asing. Alat karesep kuring kabina tangguh, dianggo unggal waktos, sareng serba guna. Abdi resep DSLR hibrid anu nyandak poto sareng pidéo leres pisan. Nu anyar mah parantos resep nganggo Lumix GH5 sareng biasana biasana nganggo rigged kurung Smallrig sareng monitor SmallHD pikeun pagawéan pidéo, tapi gancang tiasa ngaleupaskeun kanggo ngan ukur poto. Abdi kedahkeun Cartoni Pokus tripod salila ampir sapuluh taun, tur éta mangrupikeun hiji-hijina alat gear anu kuring masih candak dina unggal pamakan, ”saur Anderson.

Hiji tambahan Fokus 8 SDS System moal dianugikeun ka tilas radio DJ ngancik perusahaan filmmaker Frank Lozano (Los Angeles, California).

"Kuring ngan resep naon anu kuring laksanakeun. Abdi angkat ka wisata sareng ningali tempat énggal sareng ngabantosan jalma sapanjang jalan. Tapi anu paling penting, kuring hoyong "ngabagi" pangalaman ka batur. Jigana éta naha kuring resep kaméra pisan. Nalika kuring rada jauh ti bumi, kuring kedah gaduh gear anu tiasa dipercanten. Éta naha kuring resep Cartoni tripods. Kuring nembé ngagunakeun aranjeunna saprak 2004 sareng éta kantos-set anu kuring resep. Sababaraha tempat ieu, kuring henteu kantos nampi kasempetan pikeun uih deui. Éta sababna éta janten leres anu mimiti, ”saur Lozano.

Hiji set suku SDS Tripod bakal dipasihan ka juru pidéo Pokus 18 basis Dubai Issam Saadane (Dubai, UAE).

"Salami némbak, salah sahiji batur rekan kuring nganggo Cartoni Tripod, sareng kuring sering bogoh ka kualitas sareng ngarengsekeun éta. Tilu dinten saatosna, kuring ngagaduhan Cartod tripod pangheulana. Tambihkeun, kuring resep kana rupa-rupa rigs tina merek, ”saur Saadane.

A Cartoni Monopod bakal dilélér Keaton Bowlby (California), Bryan Roy (Kanada) sareng Mathieu Cowan (Kanada).

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal SDS Tripod, gabung Cartoni di IBC 2019, Booth 12.E30. Ngadaptarkeun gratis ku ngagunakeun kode 4582.

##


AlertMe