imah » wartos » Cartoni ngumumkeun juara dina kontes 'Win an SDS Tripod'

Cartoni ngumumkeun juara dina kontes 'Win an SDS Tripod'


AlertMe

Kontes ieu narik éntri ti sakumna dunya

Roma, Italia (Agustus 16, 2019) - Cartoni, pamimpin Italia dina kaméra premium ngadukung pikeun industri siaran, pilem sareng pro-video, bangga ngagungkeun juara kontes 'Win an SDS Tripod'. Kontes ngagambar éntri ti Amérika Serikat, Éropa, Afrika, sareng Wétan Tengah.

"Atas nama sadayana di Cartoni, kami hoyong ngahatur nuhun sadayana kanggo urang milu," terangna Elisabetta Cartoni, Présidén sareng CEO Cartoni. "Kami bungah ningali poto anu luar biasa sareng kumaha jalma-jalma nganggo peralatan kami! Kalayan seueur pisan pangiriman anu hébat, kami mutuskeun badé nambihan panghargaan kana tujuh pangiriman luhur. Kami bungah ningali yén operator kaméra di panjuru dunya parantos bogoh ka téknologi SDS Tripod kami anu dipaténkeun, anu masihan aranjeunna gancang yén aranjeunna kedah némbak gambar anu luar biasa.

Dirancang pikeun operator kaméra on-the-go, SDS Tripod mangrupikeun sapasang suku tripod anu dipatenkeun anu ngamungkinkeun operator kaméra ditetepkeun sareng ngalipet tripod langsung. Tilu Trips SDS bakal dilélér pikeun opat hadiah anu munggaran, sareng opat balapan anu bakal dileler Cartoni Monopod.

A Pokus Cartoni Fokus 12 SDS Tripod System bakal dilélér ka cinematographer Samaun Eduardo Ramirez (California) anu parantos nyambut damel di film 13, langkung seueur ti komersial sareng video musik 300 sareng Season Salah sahiji Narcos Episodes 4-7.

"Cartoni mangrupikeun cinta munggaran kuring, salaku asistén Kaméra Kadua kuring mimiti damel sareng Cartoni di 2006, sareng ti mimiti, kuring mendakan kumaha padet, épéktip, sareng épisién sistem Cartoni. C20 / C30 mangrupikeun huluna anu endah. Sareng ayeuna kuring parantos nganggo Maxima, anu mangrupakeun sirah anu luar biasa. Ayeuna salaku Dp sareng gaduh bumi kontrakan, telepon kuring anu mimiti nyaéta Cartoni huluna, "saur Ramirez.

A 8 SDS Fokus Sistem bakal dileler Kent Anderson (Florida Selatan).

"Kuring biasana némbak eusi dumasarkeun dokumenter sareng suka di luar, nangkep bentang, satwa, sareng budaya asing. Alat karesep kuring diwangun tangguh, tiasa dianggo unggal waktos, sareng serbaguna. Kuring resep DSLR hibrid anu nangkep poto sareng video ogé leres-leres leres. Nembe mah kuring resep ngagunakeun Lumix GH5 sareng biasana ngagaduhan éta rigged sareng kandang Smallrig sareng monitor SmallHD pikeun karya vidéo, tapi tiasa gancang-gancang ngaleupaskeun poto ieu. Abdi parantos gaduh abdi Cartoni Pokus tripod salila ampir sapuluh taun, tur éta mangrupikeun hiji-hijina alat gear anu kuring masih candak dina unggal pamakan, ”saur Anderson.

Hiji tambahan Fokus 8 SDS System moal dianugikeun ka tilas radio DJ ngancik perusahaan filmmaker Frank Lozano (Los Angeles, California).

"Kuring ngan resep naon anu kuring laksanakeun. Abdi angkat ka wisata sareng ningali tempat énggal sareng ngabantosan jalma sapanjang jalan. Tapi anu paling penting, kuring hoyong "ngabagi" pangalaman ka batur. Jigana éta naha kuring resep kaméra pisan. Nalika kuring rada jauh ti bumi, kuring kedah gaduh gear anu tiasa dipercanten. Éta naha kuring resep Cartoni tripods. Kuring nembé ngagunakeun aranjeunna saprak 2004 sareng éta kantos-set anu kuring resep. Sababaraha tempat ieu, kuring henteu kantos nampi kasempetan pikeun uih deui. Éta sababna éta janten leres anu mimiti, ”saur Lozano.

Hiji set suku SDS Tripod bakal dipasihan ka juru pidéo Pokus 18 basis Dubai Issam Saadane (Dubai, UAE).

"Nalika némbak, salah sahiji kolega kuring nganggo Cartoni Tripod, sareng kuring resep pisan kualitas sareng bérésna. Tilu dinten saatosna, kuring ngagaduhan tripod Cartoni munggaran. Tambih Deui, kuring resep rupa-rupa rigs tina mérekna, "sa Saaneane.

A Cartoni Monopod bakal dilélér Keaton Bowlby (California), Bryan Roy (Kanada) sareng Mathieu Cowan (Kanada).

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal SDS Tripod, gabung Cartoni di IBC 2019, Booth 12.E30. Ngadaptarkeun gratis ku ngagunakeun kode 4582.

##
 


AlertMe