imah » jobs » casting Asisten

Bubuka proyék: casting Asisten


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: jS Casting
location: New York NY US
kaahlian video / alat-alat digital. Organisasi kantor, scanning, filing, Niron, errands kantor, produksi ngalir ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)