imah » jobs » Casting Posisi Mitra

Bubuka proyék: casting Posisi Mitra


AlertMe

Casting Posisi Mitra

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
4-6 minggu, dimimitian 10 / 3
bayaran
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
09 / 28 / 16
larapkeun ku
10 / 03 / 16
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

Basis York Anyar kantor casting specializing dina tipi kanyataanana geus néangan hiji Casting Mitra. Casting Mitra baris nganggap peran primér dina prosés casting pikeun sababaraha nempokeun, sarta posisi bakal lepas for minggu 4-6. calon kudu mibanda sahanteuna 2 taun pangalaman kanyataanana casting. Pangalaman téh hususna penting di wewengkon handap:

Wawancara calon matak (Kamampuhan ngagunakeun kaméra, lampu na audio)
Kamampuh teureuh pikeun manggihan poténsi matak

Tanggung jawab bisa ngawengku:
• Sumber kreatif calon mumpuni pikeun rupa-rupa nempokeun urang nu dipake dina (ieu ngawengku tiis nélépon, kitu ogé maluruh internét jeung jejaring)
• Ngalaksanakeun teureuh éksténsif nepi ka tujuan para calon pangalusna
• mantuan kalawan nyungsi kasempetan timely jeung ongkos efisien iklan béja Calon poténsial acara casting upcoming
• Act salaku ahli internal salajengna leveraging téhnologi pikeun nyieun efficiencies dina prosés casting kami
• Pake kawijaksanaan pikeun aplikasi layar tur ngalaksanakeun telepon babak kahiji atawa ngawawancara Skype
• Travel mun muka casting nyaéta panggero pikeun ngalaksanakeun dina ngawawancara jalma
• Nyadiakeun diréktur casting na produser kalayan saran topics ngeunaan potensi matak
• Tulis hiji cadar pikeun calon matak
• kolaborasi kalayan sutradara casting na produser dina sakabéh aspék tina prosés casting
• Sakur tugas sejen pikeun ngarojong organisasi kantor jeung prosés casting sakabéh

kualifikasi:
• Sahanteuna 2 taun pangalaman casting
• Gelar sarjana
• pinter dina Microsoft Office Suite
• kaahlian tulisan Strong
• berorientasi sarta ogé diayakeun kalayan kamampuan jéntré mikir jeung komunikasi strategis
• Garapan dina luhur-kamekaran, gancang-paced, lingkungan parusahaan hiburan deadline-disetir
• A pinter "buka getter" anu embraces robah kontinyu
• Kudu pinter ngagunakeun komputer Mac
• Kudu nyaman jeung platform média sosial (Facebook, Twitter jsb)
• wawancara
• Video, poto, kaahlian parabot digital, jaba wangunan, kamahéran dina Adobe Acrobat, Cut Final bonus

Pikeun Larapkeun: Mangga ngalebetkeun surat panutup.

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)