imah » wartos » CATV TOKUSHIMA, Inc. ngawangun Live 4K Broadcast System Kira Ursa Broadcast, ATEM Switchers na HyperDeck Studio 12G

CATV TOKUSHIMA, Inc. ngawangun Live 4K Broadcast System Kira Ursa Broadcast, ATEM Switchers na HyperDeck Studio 12G


AlertMe

Fremont, CA - April 17, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén CATV TOKUSHIMA, Inc. diganti 2K sistem siaran live maranéhna ku 4K anyar infrastruktur siaran live diwangun sabudeureun tur Blackmagic Desain produk. Ieu kaasup Ursa Broadcast, ATEM Télévisi Studio Pro 4K, ATEM Kamera Control Panel na HyperDeck Studio 12G.

CATV TOKUSHIMA, Nyarita. ieu dumasar dina Tokushima, Jepang. Aranjeunna ngahasilkeun warta lokal, SMA kaulinan baseball sarta sagala rupa program siaran live kayaning festival tarian Awa panganyarna. tari Awa Tokushima mangrupakeun salah sahiji seni pintonan Jepang tradisional anu geus di sabudeureun pikeun 400 taun, saprak periode Edo. Kota Tokushima, kalawan populasi kira 260,000, mangrupakeun festival anu metot leuwih ti 1.2 juta wisatawan ti sakuliah nagara di unggal taun.

Takushi Ichisaka, manajer produksi Program CATV TOKUSHIMA, Inc., ngadawuh: "Dina raraga ngaganti sistem siaran live ti 2K mun 4K, urang diwanohkeun loba produk Blackmagic. Kami geus dipaké produk Blackmagic sateuacan, sarta nyaho aranjeunna dipercaya jeung kinerja ongkos estu hébat sarta ngalaksanakeun sistem sarupa kalayan produk sejen parusahaan bisa hargana leuwih ti tilu kali. Ogé, produk Blackmagic anu low dina harga, jeung loba produk 4K 12G sadia, jadi kami bisa ngawangun leyuran siaran live hasil ngahijikeun Tatar 4K kalayan produk Blackmagic ".

Jeung workflow 4K live siaran anyar, CATV Tokushima, Inc. nyetél opat Ursa siaran di tempat tarian utama. Unggal kaméra ieu dilengkepan Blackmagic Kamera Serat Parabot Parobah nyambung via hiji SMPTE sambungan kabel serat optik ka Studio Serat Parabot Parobah di hiji kantor relay sababaraha belasan méter jauh.

Eupan ti siaran Ursa ieu dikirim ka ATEM Télévisi Studio Pro 4K, nu lajeng dikirim sinyal ka Control Panel ATEM kaméra, SmartView 4K na SmartScope duo 4K. The ATEM Télévisi Studio Pro 4K ieu dipaké pikeun ngaganti, inputting judul jeung logos sarta pikeun ngatur talkback langsung ka cameraman, kalayan HyperDeck Studio 12G rekaman nyadiakeun cadangan.

Anjeunna terus: "ATEM Télévisi Studio Pro 4K ngarojong dalapan inputs 12G-SDI kalawan konversi format, jadi Anjeun bisa pormat sinyal naon baé jeung eta sih gampang sabab teu kedah ngarobah. Wewengkon switcher geus jadi pohara bersih, sakumaha aya peralatan tambahan kawas kabel atawa converters ieu diperlukeun dibandingkeun sateuacan. The ATEM Télévisi Studio Pro 4K ngabogaan pisan gampang ngartos panganteur, jadi saha tiasa beroperasi eta intuisi, tur mangrupakeun kombinasi antara ATEM Télévisi Studio Pro 4K jeung kontrol software ATEM matak ngamudahkeun pikeun ngatur judul jeung logos. The judul bahan 2K jeung logos nu ogé dirobah jadi 4K otomatis, anu pohara kapaké. "

"Produk Blackmagic anu sagala pisan ci sarta sakabeh fungsi perlu aya di tempat. Jumlah pakakas geus ngurangan hiji-katilu dibandingkeun sateuacan, sarta kami geus bisa ningkatkeun efisiensi dina sagala rupa cara. siaran live boga lingkung béda unggal waktu, jadi Jigana nu nyimpen rohangan pikeun alat-alat mangrupakeun kaunggulan gede. Sadaya produk ieu bisa disimpen dina rak 20U, sahingga pisan leuwih gampang dina samping move, "manehna menyimpulkan.

Pencét Fotografi

poto produk tina Ursa Broadcast, ATEM Télévisi Studio Pro 4K, ATEM Kamera Control Panel, SmartView 4K, SmartScope duo 4K, HyperDeck Studio 12G, Blackmagic Kamera Serat Parabot Parobah, Studio Serat Parabot Parobah tur sagala séjén Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!