imah » wartos » CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia


AlertMe

April 10, 2019

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

  • CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) jeung MediaKind, ngaliwatan Rakan Usaha lokal Balum SA ngembarkeun hiji perjangjian nyadiakeun distribusi terestrial digital tina saluran swasta utama Colombian mun leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia
  • Lingkup proyék nu ngawengku MediaKind urang Aquila langsung kana solusi konsumen, kaasup nu AVP4000 video encoder, RX8200 na RX8330 decoders, sarta dimaksudkeun Layanan Profesional sarta rojongan Lokal via pasangan urang Balum.
  • deployment bakal ngaktipkeun sebaran eusi video kualitas luhur sakuliah sababaraha kota jeung leuwih 7.5 juta rumahtangga

MediaKind, média pamimpin téhnologi global, announces yén CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) geus dipilih MediaKind urang Aquila langsung kana solusi konsumen nyadiakeun pangalusna di kelas Live Encoding sarta kualitas gambar pamungkas dina feed nasional CCNP pikeun layanan distribution digital pikeun pamakéna sakuliah Kolombia.

Palaksanaan Aquila ngagabungkeun sistem MediaKind urang ngolah video, AVP4000, sarta decoders video, RX8200 na RX8330, kitu ogé jasa profésional dimaksudkeun sarta rojongan lokal dipingpin ku Balum.

Clayton Cruz, Senior Wawakil Présidén, Amérika Latin, MediaKind, nyebutkeun: "Urang téh bungah ngeunaan kasempetan pikeun mawa Aquila urang langsung ka konsumen solusi pangalaman ka konsumén CCNP urang peuntas Kolombia. partnership kami kalawan CCNP bakal ngaktipkeun pamakéna ieu pikeun ménta hadé HD pangalaman resolusi sakuliah sababaraha kota, nepi ka leuwih 30 juta pemirsa nasional, fortifying marketshare kami di bagean DTT ".

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Aquila mangga buka www.mediakind.com/aquila.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. Salila acara eta baris hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!