imah » wartos » CCTV Bumi di Balap Parahu Naga sareng Lectrosonics Digital Hybrid Wireless

CCTV Bumi di Balap Parahu Naga sareng Lectrosonics Digital Hybrid Wireless


AlertMe


Fujian, China (Séptémber 09, 2019) - siaran televisi Nasional Cina China Central Television (CCTV) dianggo Lectrosonics Perangkat lunak Hibrid Wireless® Digital ti distributor audio Beijing Pacific Budee Technology Development Co. kanggo ngarékam sora ambien salami lomba parahu naga di 2019 Dragon Boat Festival nembé digelar di Fuzhou, ibukota Fujian. CCTV nangkep sora nganggo WM Watertight Belt-Pack Transmitter, Venue Penerima, M152 / 5P Lavalier, sareng ALP620 Antennas.

Festival Parahu Naga mangrupikeun liburan tradisional Cina anu dilaksanakeun dina dinten 5th dina bulan 5th caket Musim Panas Solstice. Sateuacan 221 SM, dinten ieu dina taun dianggap henteu pantes, sareng pikeun ngawartosan hal ieu, prakték budaya Cina mekar janten Festival Parahu Naga, dinten pikeun ngabersihan kasakit sareng nasib goréng. Hajatan anu langkung énggal tina liburan kalebet peringatan pujangga sareng menteri Qu Yuan, anu ngalelep dina Walungan Miluo. Lokal nganggo balungan ka walungan pikeun nyalametkeun anjeunna, sareng nalika henteu tiasa nyandak deui mayitna, aranjeunna ngahirep bal ketan kana cai sahingga lauk bakal salametan dina beas tinimbang menteri tercinta. Ieu tiasa parantos aya sasakala ras balapan naga. Dinten ayeuna, sababaraha kagiatan anu paling umum dina Festival kalebet tuangeun sareng nyiapkeun Zongzi, nginum anggur Realgar, sareng balap naga balap, olahraga kanu dimana parahu umumna dipapaésan ku sirah naga Cina sareng buntut pikeun lomba.

"Salah sahiji bagian anu paling penting dina festival nyaéta balap kapal naga. CCTV mastikeun nyiarkeun salah sahiji kompetisi di saluran olahragana unggal taun, "saur Kepala Insinyur Budee, Freeman Lu, anu damel sareng tim audio CCTV kanggo nyetél peralatan pikeun produksi.

Taun ieu, salah sahiji seueur tantangan tim audio anu ngadepkeun dina Festival Parahu Parahu jarak jauh sareng bentang saatos mastikeun alat ka lebet unggal parahu pikeun ngarékam sora.

"Masalah pangbadagna nyaéta poténsi pikeun turunana sinyal nalika parahu ngantosan di sisi Walungan Min," saur Lu. "Aya panyerapan sinyal anu serius ti leuweung tina sistem anu saméméhna ngalaman kasusah nanganan. Ogé, salami balap 500-meter jarak ti basisir tiasa nyababkeun masalah. Nanging, panampi WM Lectrosonics sareng Venue langkung ti sanggup pikeun ngokolakeun kaayaan, sareng hiji lavalier M152 sareng sababaraha antena ALP620. Sarerea bagja pisan hasil. "

Nalika ditaroskeun kunaon CCTV sareng Budee milih Lectrosonics pikeun festival éta, Lu ngawaler "Kami salawasna yakin dina merek na kamampuan pikeun ngalakukeun dina kaayaan anu réa nangtang pikeun nganteurkeun sora anu saé."

ngeunaan Lectrosonics
Muhun dimangfaatkeun dina pilem, siaran, sarta téater komunitas teknis saprak sistem mikropon nirkabel 1971, Lectrosonics jeung produk ngolah audio nu dipaké sapopoé di aplikasi misi-kritis ku insinyur audio akrab jeung kumawula parusahaan keur kualitas, layanan palanggan, sarta inovasi. Lectrosonics mangrupakeun produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan pausahaan online di www.lectrosonics.com


AlertMe