imah » 2015 CCW SATCON » CCW Keynote: Pupuhu Sony Pictures Télévisi Steve Mosko

CCW Keynote: Pupuhu Sony Pictures Télévisi Steve Mosko


AlertMe

Steve Mosko
Thu. November 12| 9: 00 AM - 10: 00 AM |
1A23-1A24
program: sesi umum
Paket pendaptaran: Sadaya-Industri Paket Core
Keynote Speaker: Steve Mosko, Pupuhu, Sony gambar Télévisi

Paguneman Mosko urang kalawan Carter bakal nyandak katingal di bentang tipi ayeuna ti perspektif Mosko, lulugu ti hiji gelar 360 bisnis televisi global dina salah sahiji Hollywood'S studio panggedena. Mosko bakal ngabahas embracing inovasi ti dealmaking distribution keur Sony jasa gambar 'OTT, Crackle, nu nyiptakeun cara anyar pikeun audiences sakumna dunya ngakses eusi favorit maranéhanana.

Salaku pupuhu Sony Gambar Televisi (SPT), Steve Mosko oversees sadayana operasi televisi pikeun Sony Gambar Hiburan (SPE) di sakuliah dunya, kaasup distribution global film fitur sarta eusi televisi, jaringan digital na jualan pangiklan. studio ayeuna ngahasilkeun runtuyan 29 pikeun 15 jaringan béda.

Interviewer Bill Carter mangrupakeun urut columnist televisi New York Times sarta pangdeudeul ayeuna mun pangdeudeul ayeuna mun CNN, The Hollywood Reporter jeung host tina pintonan dina Sirius Radio.

KEYNOTE spiker

Mosko, Steve
Steve Mosko
ketua
Sony gambar Télévisi

priyogi

Carter, Bill
Bill Carter
Urut Columnist New York Times Televisi, pangdeudeul Ayeuna mun CNN
nu Hollywood Reporter, Inangna tina Tembongkeun dina Sirius Radio

AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)