imah » wartos » CES2017: SoftAtHome mun demonstrate a Sabenerna Cekap na immersive Digital Imah Garapan

CES2017: SoftAtHome mun demonstrate a Sabenerna Cekap na immersive Digital Imah Garapan


AlertMe

SoftAtHome

CES 2017, Las Vegas (NV) - Désémber 23rd, 2016 - SoftAtHome (Venetian Suite 30-230), panyadia software alat operator CPE sangkan jasa convergent keur ngarep digital, bakal showcase solusi software na anyar keur ngarep digital sarta inovasi panganyarna dina CES 2017. Dina Suite 30-230 di Venetian, SoftAtHome bakal demonstrate visi miboga jasa operator Digital Imah hareup Powered by software home SOP8 panganyarna na, ngagabungkeun Ambilight ©, 4K, setelan HDR sarta jasa converged sabudeureun portal TV ogé kualitas unmatched tina pangalaman, Wi-Fi pinter jeung IoT di suite na di Las Vegas.

Naon anjeun bakal ngalaman lamun didatangan Suite 30-230

Hiji pangalaman video immersive, demo Konvergen nu illustrates layar TV sakumaha portals jasa canggih, téknologi aksés kaasup ADSL2, VDSL2, G.fast, serat sarta 3G / 4G ogé Smart solusi SoftAtHome urang Wi-Fi (SSW) bakal ngabuktikeun. Datang bakal tiasa meunang leungeun dina Livebox Oranyeu urang panganyarna (gateway tur nyetel-luhur kotak) jeung Swisscom urang panganyarna Imah gateway Internet-Box 2, duanana Powered by SoftAtHome. The Livebox anyar bisa nganteurkeun ultra HD video sareng generasi saterusna audio, aktip, jasa home digital, ngalegaan Wi-Fi, fitur kaamanan panganyarna, hiji colokan na maénkeun Nas server na leuwih kaulinan 300.

Kalawan leuwih 30 juta lisensi software sakuliah dunya, SoftAtHome mantuan operator ngenalkeun cara anyar tina consuming jasa home digital, mere kadali deui tungtung-pamaké ngaliwatan jaringan asal maranéhanana sarta mastikeun maranéhna meunang pangalaman pangalusna ti propaider laden maranéhanana. SoftAtHome bakal masihan rasa tina masa depan Digital Imah ku fokus kuat dina Quality unmatched tina Pangalaman, sangkan ku kombinasi kamampuhan kaasup Smart Wi-Fi, dimana klien steering, band steering, sarta kami rentang extender Wi-Fi STB ngagabungkeun pikeun mastikeun kualitas pangluhurna jasa sakabehna pelosok imah, ngaleungitkeun zona maot.

Ieu maju Wi-Fi complements kami ultra HD kamampuhan, kaasup 360 ° video ogé 4K sarta setelan HDR. Barengan SoftAtHome ieu bakal promosi sauntuyan pinuh ku solusi IoT, kaasup Z-Wave na DECT Ule ogé Wi-Fi nu.

Contact us papanggih SoftAtHome di Suite 30-230, Venetian jeung ngalaman masa depan Digital Imah mangsa CES 2017.

###

ngeunaan SoftAtHome

SoftAtHome nyaéta parusahaan software tumuwuh gancang delivering konektipitas ngarah, Pay TV jeung jasa digital alat Operator di imah. Ngaliwatan produk SOP na, SoftAtHome ieu empowering operator bersaing ngalawan kompetisi jeung global pamaén lokal sapuk ku leveraging ekosistem pikeun nganteurkeun jasa beredar. SOP nyaéta museur kana delivering solusi dumasar standar biaya-éféktif anu basajan tur panjang langgeng. solusi na nu geus deployed on leuwih 30 juta imah di leuwih ti nagara 17 di sababaraha broadband jeung siaran deployments pikeun operator utama.
Pausahaan ieu kantor pusatna di Perancis kalawan ngembangkeun sarta jualan tim ogé di Bélgia jeung UAE.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka website urang di www.softathome.com atanapi nuturkeun urang @SoftAtHome.

Pikeun Pencét Émbaran Contact:

Marta Twardowska pikeun SoftAtHome

E: [EMAIL PROTECTED]

M: + 31 621-184-585

T: @SoftAtHome


AlertMe