imah » wartos » Chesapeake Announces Relaunch tina "The workflow Tembongkeun" Podcast

Chesapeake Announces Relaunch tina "The workflow Tembongkeun" Podcast


AlertMe

"The workflow Tembongkeun," nu podcast populér dihasilkeun ku Chesapeake Systems, Mulih minggu ieu sareng musim anyar episode informatif nyawalakeun nu tren na téhnologi nyetir évolusi workflows média canggih tur manajemén asset. Hosted ku Diterangkeun téknolog Chesapeake urang Nick Emas jeung workflow Senior Insinyur Jason Whetstone, "The workflow Tembongkeun" nawarkeun wawasan kana prosés-nyieun kaputusan kompléks aub dina menata daur hirup asset digital pinuh epektip tur di alignment kalawan tungtutan bisnis.

Pikeun kick off usum 2019, Emily Hopson-Hill, Ooyala urang VP of Services, ngagabung "The workflow Tembongkeun" kanggo paguneman meriah ngeunaan arsitektur sistem média perusahaan skala, sarta kumaha carana ngawangun hiji ranté suplai media. Emas, Whetstone na Hopson-Hill nyandak hiji beuleum jero kana topik nu, contributing observasi dumasar kana pangalaman maranéhanana.

"Simkuring bungah premiere usum anyar 'The workflow Tembongkeun,' sarta dimimitian dina paguneman kalayan Ooyala mangrupakeun jalan éndah mun kick off," nyebutkeun Emas. "Podcast ieu diwangun kana budaya pendidikan alamiah keur Chesapeake. Urang kaanggo tiap episode ti duanana mangrupa titik teknis of view sarta sudut pandang bisnis, ku kituna ka caang lampu dina paguneman multifaceted tukangeun nyieun operasi efisien nu align kalawan tungtutan asset hareup, sarta nyadiakeun tabungan ongkos na kasempetan monetization - jejer anu kritis mun sakabéh urang ".

"The workflow Tembongkeun" nyaeta sadia on iTunes, Spotify, Google Play, sarta Stitcher. episode hareup diharepkeun nutupan latihan, jasa junun, metadata na MAM, bendungan, awan / gudang sarta kecerdasan jieunan, diantara jejer lianna.

"The workflow Tembongkeun" podcast asalna dimimitian airing di 2012. Arsip pinuh ku podcast bisa kapanggih Ieuh.


AlertMe