imah » wartos » Cina urang Shanghai Media Tech outfits OB Van sarta Sistem EFP Jeung Calrec Artemis konsol

Cina urang Shanghai Media Tech outfits OB Van sarta Sistem EFP Jeung Calrec Artemis konsol


AlertMe

HEBDEN sasak, UK, Agustus 15, 2018 - Calrec urang konsol Artemis lalaki hiji workout di olahraga hirup sataun ieu dina hudang deal jeung Shanghai Media Tech basis Cina (SMT). SMT nembe outfitted na van HD9 OB na Lapang Produksi Electronic (EFP) sistem kalawan caang Artemis jeung audio konsol Artemis Lampu visinil. Boh van sarta sistem EFP bakal dipaké pikeun 2018 Asian Games di Indonésia sarta 2022 Winter Olimpiade di Beijing, Cina.

YuanYue, Megapolitan sahiji Departemen Téknis di SMT commented, "Simkuring nuju beuki ngembangna kamampuhan urang keur 3D / 4K newak jeung produksi, kreativitas visual jeung ngembangkeun produk - sakumaha dibuktikeun ku van OB urang karek ditingkatkeun nu salah sahiji basis IP munggaran A / V sistem siaran di Cina. Keur kitu, urang diperlukeun hiji konsol jeung protokol IP euyeub tur rojongan panganteur kawas Artemis caang. Jeung sistem EFP urang, urang diperlukeun hiji konsol natively dirancang boga utama jeung permukaan sidecar, sarta Artemis Lampu éta fit idéal. "

Saacanna beuli, SMT geus ngalaman sababaraha pangalaman jeung konsol Artemis. YuHai, Kapala Insinyur ti Departemen Audio ceuk eta ditinggalkeun gambaran hébat kalawan panganteur ramah-pamaké sarta aplikasi iPad na, kitu ogé kalayan fungsi ngawaskeun immersive na. Reviewing pasar beuki raket, SMT dijieun kaputusan na dina Artemis lamun eta janten sadar konsol urang pisan routing jeung ngolah kamampuhan tur pastikeun integrates flawlessly kalayan produk IP ngical paralatan sejenna '.

instalasi ieu diatur ku distributor Cina resmi Calrec urang Rightway Audio konsultan pikeun SMT, bagian tina Media Grup Shanghai (SSMG). Salaku panyadia longstanding pakakas jeung solusi pasar siaran, bisnis inti parusahaan nyertakeun siaran televisi program, pre-produksi, pos-bungkusan, pangiriman, operasi jaringan stasiun sareng nu sanesna.

"Simkuring jadi delighted yen Shanghai Media Tech ieu ngagunakeun konsol Artemis urang pikeun dua acara olahraga pisan pamingpin. proyék ieu sareng maranehna underscores mangpaat leres tina garis produk Artemis, nu ngawengku routing impressive jeung kapasitas processing sapanjang kalawan desain modular nu ngidinan kuring ka / O buleud gampang swapped kaluar salila produksi hiji. Ieu jenis ieu kombinasi serbaguna anu hoyong kami mun terus nawiskeun konsumén urang, "ceuk Dave Letson, VP of Penjualan pikeun Calrec.

kira-kira Calrec audio Ltd.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. Beuki. konsol anu komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio:
www.facebook.com/calrecaudio
twitter.com/calrecaudio

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!