imah » wartos » Chris Polczinski Ngalayanan Sora-garansi Sergét sareng Chills kalayan Lectrosonics

Chris Polczinski Ngalayanan Sora-garansi Sergét sareng Chills kalayan Lectrosonics


AlertMe

 

 

 

 

 

 

 

Los Angeles, CA (14 Juli 2020) - Campuran sora Produksi Chris Polczinski gaduh palette lega ngeunaan séror sareng sértér thriller pikeun namina, kalebet Eli Roth-ngahasilkeun dipikanyaho, Langkung Saé Nyatan, Seni Pertahanan diri, nu Strangers: Prey at Peuting, sareng anu énggal Si Goréng Goréng, dibintanginya ku Ron Perlman terbatas. Goréng audio na kalebet sajumlah lega Lectrosonics Gear Wiring Digital. Pemancar sabuk-bungkus kalebet SMWB wideband, ultra kompak SSM, industri-standar SMV jeung SMQV, sareng UHF-band LMb, ditambah ku an  HMa pemancar plug-on pikeun dianggo kalayan mics boom. Panampa diwangun ku versi wideband-low of the tempat sistem modular, SRb sareng SRc dual-saluran slot-Gunung ogé sababaraha unit UCR411a nuju-nyungkeun. Polczinski ogé nembé ngaluncat ka Lectrosonics 'cut-edge, sadaya-digital D2 sistem, ti mana anjeunna nganggo DSQD panarima opat-saluran sareng DBu pakét pakét pakét.

"Saatos lulus Universitas Ohio kalayan gelar dina produksi pasca produksi, kuring mendakan padamelan ngajantenkeun salaku seniman Foley," saur Polczinski. "Tapi kuring hoyong manjang suku kuring sareng henteu di studio 12 jam sadinten, janten kuring ngahasilkeun sora saatos referral sakitar tujuh taun ka pengker. Janten anyar, kuring karasa kuring butuh gear pangsaéna sareng paling dipercaya pikeun nempatkeun produsén kalayan gampang - sareng anu mungkin ku peralatan ti merek sapertos Lectrosonics sareng sora Alat. Kuring angkat ka Lokasi Sésana kanggo mésér naon waé anu bakal diidinan ku dompét kuring, anu mana deui maka sababaraha panarima UCR100 sareng pangiriman LMa. Nalika kuring ngagaduhan UCR411a, ahirna kuring resep janten pro nyata. Antarbeungeut pangguna gampang sareng kisaran anu teu waras! Teras, abdi uped kaulinan kuring sareng sababaraha SMV, anu masih kénéh workhorse pangbadagna dina rig kuring. ”

Dina pucuk anu ngalibetkeun cuaca panas sareng papakean saharita, ukuran mikro SSM parantos langkung ti ukur genah. "Éta anu leutik jeung wideband mangrupakeun urusan anu gedé, "catetan Polczinski.

"Dina hiji pilem di Kentucky saurang aktris ngagem sabeulah anu teu dianggo. Operator boom bikang kuring ngarebut SSM sareng parantos angkat ka kamar mandi. Nalika anjeunna kaluar sareng siap nyandak, sadayana sapertos, 'Kumaha anjeun mic anjeunna ngagem yen? ' Anjeunna ngan ukur ngawaler, 'Tong hariwang ngeunaan éta.' Ogé, hurung strangers kami nganggo téhnik anu urang namakeun 'Bailee' sabab ti mimiti dipaké dina aktris Bailee Madison, anu pikeun hiji adegan ngagem top-tengah midriff ku anjeun henteu tiasa gaduh kawat anu nunjukkeun. Anjeun nempatkeun pamancar dina kaos kaki orok sareng anjeunna némbak kana sisi bra na, handapeunna pananganna. Éta sadayana henteu katingali, sareng anjeun moal tiasa narik ieu sareng anu langkung ageung tibatan SSM atanapi SMV. Cara ieu ogé sacara séhat anu jarakna sacara sosial sabab kami henteu kedah ngarampa bakat - kami bipna pamancar sareng aplikasi LectroRM sareng éta kirang ti opat detik.

"Lectro nganggo selingan aluminium kalayan kemasan tahan calana," anjeunna teraskeun, "sareng daya tahan nyaéta anu kuring peryogikeun nalika pamancar angkat, hayu urang nyarios, pikaresepeun tempatna. Aranjeunna parantos turun, késang, overheated dina sinar panonpoé langsung, ngaléngkah, sareng anu paling anyar, katutup ku guruna sanitizer. Unggal waktos, aranjeunna tetep nyambut sampurna. ”

Lectrosonics 'nimble penanganan frékuénsi ogé ngajantenkeun padamelan Polczinski langkung gampang. "Kasadiaan spéktrum penting pikeun kuring dibere seueur perjalanan kuring sareng resep nganggo seueur mics tutuwuhan pikeun adegan anu peryogi," jelasna. "Salaku conto, dina Si Goréng Goréng, urang ngagaduhan tujuh urang anu ngirimkeun dialog salami shot Steadicam mundur bari ditembak, nembak, ngabeledug sareng campuran. Kuring kedah sadayana miked, boom nirkabel sareng plug-in HMa di handap, kardioid jauh pikeun sora anu ambien, sareng sababaraha mics dinamis sakumaha caket. Éta seueur saluran nirkabel sareng seueur kadali jauh tina pamancar pikeun tingkat dialog hal-hal anu aya hubunganana sareng épék. Departemen pos ogé resep naon anu kuring masihan ka aranjeunna, sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun éta tanpa pamancar Lectrosonics sareng aplikasi jauh LectroRM. "

Kasadiaan spéktrum anu langkung ketat nyaéta naon anu mendorong Polczinski pikeun nyobaan inovasi Lectrosonics 'panganyarna, D2 (D-kuadrat) sistem. Pancarna péngkolan salajengna ngalangkungan Digital Hybrid Wireless, ngirimkeun audio disandikeun dina pormat digital nganggo modulasi 8PSK. (Tur éta ogé tetep cocog sareng pamancar Wireless Digital.) "Kusabab kuring ngalih deui ka LA, frekuensi parantos ngahiji seueur deui," catetan Polczinski. "Kuring mésér DSQD pikeun merangan éta, saprak éta ngoperasikeun ti 470 dugi ka 608MHz sareng tiasa nyayogikeun saluran nirkabel anu langkung fungsina kana bandwidth anu parantos ditangtukeun. Éta dianggo flawlessly. "

Sareng DSQD dipasangkeun sareng pamancar DBu jauh langkung tina harepan Polczinski pikeun kisaran sareng prestasi sonik. "Kuring nembé ngalaksanakeun tés range sareng DBu bade kana DSQD," saur anjeunna. “Ieu dina kantong payuneun pamajikan kuring, diatur dina kakuatan kaluaran 50mW. Nalika anjeunna angkat ka 100 kaki, kalayan garasi kami di jalan, méter RF dina DSQD masih 100 persen. Abdi henteu acan kantos gaduh setélan nirkabel sanés anu kantos dianggo sapertos kieu. Biasana dina satengahna sakurilingna dugi ka RF méter murag kana konéng. "

Prestasi Hardware penting, tapi Polczinski ngiringan jalma-jalma tukangeun merek sapertos sami. "Kualitas anu penting nyaéta dukungan palanggan Lectro," Anjeunna muji. "Unggal waktos kuring ngahontal ka Karl [Winkler, VP penjualan sareng pemasaran] atanapi Gordon [Moore, presiden perusahaan], aranjeunna ngabales gancang kalayan detil sareng kahadean. Ku teu sangka kuring gaduh pangalaman anu ngagaduhan sareng merek anu sanés, boh dina industri audio pro atanapi saluareun éta. Abdi bogoh ka produk padet na mimiti aranjeunna. Éta sadayana anu kedah diical pisan. "

ngeunaan Lectrosonics

Terhormat pisan dina pilem, siaran, sareng komunitas téknis téater ti saprak 1971, Sistem mikropon nirkabel Lectrosonics sareng produk pamrosesan audio anu dianggo unggal dinten dina aplikasi kritis ku insinyur audio anu akrab sareng komitmen perusahaan pikeun kualitas, layanan palanggan, sareng inovasi. Lectrosonics nampi Akademi Élmiah sarta Téknis Téknis pikeun téknologi Digital Hybrid Wireless® na nyaéta produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan perusahaan online di www.lectrosonics.com.


AlertMe