imah » wartos » Chris Ray milih Cartoni pikeun moto Emas pikeun X Games Real Street Aksi Kompetisi Olahraga ESPN

Chris Ray milih Cartoni pikeun moto Emas pikeun X Games Real Street Aksi Kompetisi Olahraga ESPN


AlertMe

Filmmaker Chris Ray parantos nyiptakeun karir kanggo nyandak poto némbak epik.

Ti mimitina di industri sapatu ku karyana dina hit viral 'Pipedream' anu ningal gelombang internetan Robbie Maddison dina sapédah kokotor di Tahiti sareng ngaganggu panémbong 30 Million, bisi Ray sareng gaya gun gaya syuting ngagambar anjeunna suksés. Tapi naon anu mimiti ku skating parantos dileueutkeun kana padamelan sareng pausahaan kawas Sapatu DC, Pilem NFL, Ford, GoPro, ESPN jeung loba deui.

"Kuring ngalakukeun seueur di luar skateboarding ayeuna - komérsial sarta loba hal séjénna," ngécéskeun Ray, anu ditémbak vidéo sapatu kahijina di kelas 8. "Ieu ngingetkeun kuring ti mana kuring asalna. Abdi gaduh pisan kanggo skateboarding. "

Ray balik ka akar na pikeun bersaing di Kaulinan X: Jalan Real 2019, hiji all-jalan skateboarding kontes video. Video na hiji-menit sareng kolaborasi sareng skater Chase Webb mangtaun Ray emas kadua sareng medali kalima sakabéh karirna X Games.

“Kuring sok sok lakukeun Real Street lantaran éta hiji-hijina kontes anu estu méré skater jeung kateranganna filmmaker platform na hiji kasempetan pikeun meunang medali emas, "nyebutkeun Ray. "Jigana éta geulis langka mana. Video ieu ngajak urang kira genep bulan pikeun moto. Ngudag éta jadi underdog di kontes ieu, sangkan indit jauh sareng Emas karasaeun saé langkung hadé. "

Dina vidéo unggul, Ray nganggo lénsa panjang pikeun moto trik 'tingkat salajengna' anu aya di rel kinked, melengkung, sareng badag! Atawa dina kecap saurang koméntar, "Aya saur Master Splinter ... Kuring manggihan Shredder". Sinématografi Ray urang ngantep Webb sareng sapatu nyariana nyalira.

"Editta éditan 60 detik, tapi kuring coba sareng saolah-olah ngarasa saolah-olah éta pidéo anu lengkep," tandang Ray. "Geus mimiti; éta ngagaduhan finish. Kuring coba dianggo di sabudeureun skater atanapi atlet sareng gaduh parabot kuring siap pikeun buka. Sagalana perlu geulis lumpat na gun. Abdi bogoh ka kenca némbak teras uobuh 'oh antosan, tahan. Abdi peryogi pikeun meunangkeun ieu. Kuring ngan hayang siap. "

Wilujeng sumpingan nganggup kajadian di sabudeureun anjeunna ngadegkeun Ray salaku saé-kuat filmmaker. Samentawis anjeunna neraskeun strategi vidéo pikeun brand sapatu utama, DC Sapatu, Ray ayeuna moto seueur pausahaan, tapi salah sahiji na ayeuna teh idolized kanggo sababaraha waktos, NFL Films. Dina kit, manéhna percanten kana produk anu anjeunna parantos janten siap na nalika anjeunna peryogi éta. Dina alat amprok jeung gun Ray, anjeunna ngalebetkeun RED Epic, batré Core, sareng nembak anu peryogi lensa anu panjang sareng ultra-stabilitas, Cartoni Focus 22.

"The fokus 22 nyaeta kuring indit-ka tripod, ”nyebutkeun Ray. “Importantta penting pisan pikeun kuring kusabab seueur kaméra anu kuring pake pikeun dinten-ayeuna, kawas Beureum Epic, henteu saé pisan pikeun miluanan handheld kanggo skateboarding. Nalika kuring maké lensa anu panjang, éta nalika fokus 22 asalna dina. Ieu sampurna. Abdi émut nalika kuring ngalih ti perjalanan bad ka Cartoni, sareng ieu kawas kaméra kuring ngambang dina awan. Whatta naon anu anjeun hoyongkeun. Anjeun henteu hoyong anu badé pajoang shot atanapi atanapi angger tarik pertengahan trik. Ngagunakeun tripod nu gerakna tanpa kaméra ku kabawa saé pisan. “

Mibanda gear katuhu ngabantah Ray meunang makéna, tapi anjeunna ngajalanan kasuksésan kana lakukeun naon anu resepna na nengetan.

“Ieu lucu alatan kuring sok daék ngomong no lamun kuring ditilik ku kasempetan anyar sabab hal anu pangarangna di dunya sawaktos Anjeun gaduh kasempetan pikeun ngawujudkeun impian anjeun. Anjeun kedah janten cukup wani pikeun nangkepkeun kasempetan sareng nyandak kasempetan kitu.

Manios Digital teh distributor US ekslusif sahiji Cartoni. Nuturkeun Chris Ray, didatangan chrisrayfilms.com.


AlertMe