imah » diulas » Christopher Bair ngagabung Wilkinson Barker Knauer di Kantor DC

Christopher Bair ngagabung Wilkinson Barker Knauer di Kantor DC


AlertMe

Wilkinson Barker Knauer, LLP (WBK) nyaéta pleased ngembarkeun yen Chris Bair ieu ngagabung sungut nu di Washington, DC, kantor. Chris ngagabung WBK sanggeus dua taun kalayan (FCC) Biro Internasional Komisi urang Communications Federal satelit Divisi dimana anjeunna dilayanan salaku hiji panaséhat Jaksa. Dina peran anu, Chris éta beurat aub dina unggal hambalan tina satelit Kawijakan - tina ngalakonan panalungtikan ngeunaan jejer pikeun usulan pikeun drafting aturan final sarta dokumén lisénsi item Komisi-tingkat. Saacanna peran na jeung FCC, Chris éta hiji Mitra Panalungtikan pikeun LMI Advisors dimana anjeunna researched rupa-rupa jejer dina pangaturan telekomunikasi, kaasup kasadiaan spéktrum, aksés pasar asing na otorisasina peralatan.

Hiji pangarang diterbitkeun, tulisan Chris urang geus mucunghul di édisi ragrag 2015 The SciTech Pengacara urang - Asteroid Pertambangan sarta Interpretative Declarations: A Path arah Applicability lega tina Konvénsi Liability dina Future Spasi Industri. Anjeunna oge dilayanan salaku hiji Artikel Editor pikeun The George Washington Universitas urang International Hukum Review. Chris narima JD na cum laude ti The George Washington Universitas Hukum Sakola di Washington, DC, sarta BA a magna cum laude ti Universitas Denver.

"Urang téh bungah boga béntang rising kawas Chris gabung tim kami," ceuk Ngatur Rakan Bryan Tramont. "Interest longstanding Na jeung karya dina satelit Industri bakal asset rongkah ka sungut nu ".

Chris bakal ayana di Washington, DC, kantor sungut sarta bisa ngahontal dina 202.383.3422 na di [EMAIL PROTECTED]. Inpo tambahan ngeunaan Chris bisa kapanggih dina wbklaw.com/Our_Team/Christopher_Bair.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)