imah » wartos » ChyronHego 2015 NAB Tembongkeun - Booth SL1110

ChyronHego 2015 NAB Tembongkeun - Booth SL1110


AlertMe

ChyronHego di 2015 nu NAB Tembongkeun

Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego bakal nyorot sababaraha inovasi peuntas sagala rupa aspék grafik siaran keur olahraga, warta, jeung lianna. Headlining téhnologi parusahaan di 2015 NAB Tembongkeun nyaeta Lyric64, versi 64-bit ulang architected sadaya-anyar ChyronHego'S produk andalannya grafik, malayu, ngajalankeun di 2K, 4K, sarta saluareun. Pausahaan ogé bakal ngajalankeun produk anyar jeung apdet signifikan lianna pikeun studio, jauh, sarta dumasar-file workflows.

ChyronHego Konférénsi Pencét
Nalika: Minggu, April 12, 10 am
Dimana: Las Vegas Konvénsi Center, Room N242

NEW: Lyric64 - Sadaya-New grafik Lahirna na Playout Platform
ChyronHego'S malayu téh ngarah kreasi grafik na playout leyuran sadunya, kalawan leuwih ti sistem 9,000 dipasang di lingkung siaran dina unggal buana. Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego bakal ngajalankeun Lyric64, siaran anyar signifikan yen geus ditumpes ulang direkayasa di lingkungan 64-bit. Kawas miheulaan na, Lyric64 nawarkeun solusi kuat tunggal pikeun nyiptakeun grafik na playout, kaasup aksés titik-na-klik kana data ngagunakeun ChyronHego'S téhnologi Objék Data Advanced. Salaku aplikasi 64-bit leres, Lyric64 ngawengku hiji antarbeungeut pamaké sadaya-anyar nu nyadiakeun usability seamless sarta aksés gampang malayu urang euyeub tur éksténsif set fitur. Sajaba ti éta, Lyric64 mangrupa resolusi-agnostik jeung rojongan lengkep pikeun authoring na playout dina perbandingan aspek nonstandard na resolusi of 4K tur saluareun. Dina pintonanana, ChyronHego bakal showcase Lyric64 di lingkungan 4K sarta dina aplikasi témbok video canggih mintonkeun resolusi tebih saluareun 4K.

Gambar caption: ChyronHego malayu
Gambar Patalina: www.wallstcom.com/ChyronHego/ChyronHego-Lyric.png

Update: Nempatkeun Virtual - taméng grafik Virtual
Maya Nempatkeun tina ChyronHego mangrupa alat anu kuat yén kabukti seni kompléks nempatkeun grafik maya dina video hirup kana prosés gancang jeung basajan. Nempatkeun maya bisa dipaké dina loba skenario siaran live béda, ti augmenting susunan studio fisik jeung objék maya atawa siaran grafik hirup jeung video eupan kana enhancing pamandangan loba nu leuwih gede kayaning Arenas olahraga, lagu lomba, atawa landscapes. Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego bakal showcase pelepasan panganyarna tina Nempatkeun Virtual, nu ciri mesin Adegan nyukcruk sadaya-anyar anu ngamungkinkeun pikeun sensorless nu-ayeuna sarta kaméra 3D leres nyukcruk ampir sagala lingkunganana. Adegan nyukcruk ieu husus sasaran di produksi olahraga hirup. Sajaba ti éta, Nempatkeun Virtual ayeuna nyandak deployment tina grafik maya ngagunakeun Steadicams na jibs. ChyronHego bakal demonstrate kamampuhan ieu dina integrasi Nempatkeun Virtual jeung StypeGRIP augmented solusi kanyataanana pikeun Stanton Jimmy Jibs AS.

Gambar caption: ChyronHego Nempatkeun maya
Gambar Patalina: www.wallstcom.com/ChyronHego/ChyronHego-VirtualPlacement.jpg

Update: cet - Bringing Game Play mun Kahirupan
ChyronHego'S kulawarga produk cet nawarkeun canggih analisis produksi jeung telestration parabot dirancang husus pikeun kaperluan siaran olahraga. Dina kaulinan, puluhan klip telestrated bisa dijieun live atawa disimpen di siap pikeun replays hirup deukeut-atawa analisis pos-cocok. Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego bakal ngaleupaskeun versi anyar tina cet nu ngawengku rojongan komprehensif pikeun Productions 4K, anu ngamungkinkeun para siaran pikeun ngawanohkeun jeung telestrate aliran 4K dina HD disiarkeun tanpa kaleungitan resolusi. Ogé di acara, ChyronHego geus launching pérsi sadaya-anyar cet pikeun Mac (R) platform. Sarta, pikeun kahiji kalinya dina NAB, parusahaan bakal showcase cet Live, leyuran targeting Productions OB hirup kalawan kamampuhan pikeun telestrate eusian tur kaluaran konci.

Update: Metacast (R) - grafik Cuaca Profesional
Pikeun leuwih 20 taun, Metacast (R) geus diatur standar global pikeun tinggi-dampak, bisa dipercaya, efisien, sarta cuaca grafik data-disetir. Salaku sistem stand-nyalira dina operasi siaran atawa salaku alat produksi dina lingkungan newsroom 24 / 7 terpadu, Metacast nyadiakeun pamaké ku toolset grafik lengkep pikeun carita warta cuaca-disetir. Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego bakal showcase versi anyar tina Metacast kalawan kinerja signifikan jeung usability perbaikan jang meberkeun streamline workflows cuaca.

Gambar caption: ChyronHego Metacast (R)
Gambar Patalina: www.wallstcom.com/ChyronHego/ChyronHego-Metacast.jpg

NEW: Metacast (R) Media ker - Citakan basis Cuaca grafik
Metacast (R) Media ker, pérsi dumasar-template sadaya-anyar ChyronHegoindustri-ngarah 's Metacast solusi cuaca profésional grafik, bakal nyieun debut na di 2015 NAB Tembongkeun. Metacast Media ker delivers sakabéh kamampuhan Rendering sarta output tahan tina larutan Metacast pinuh dina susunan témplat pre-diartikeun yén nyambung ka sababaraha inputs data live-cuaca. Pamaké tiasa ngarobah terus diropéa klip cuaca nu bisa dikirimkeun hirup kana ChyronHego BlueNet workflow (TM) grafik, hiji MAM internal, atawa naon baé workflow dumasar-payil nu sejenna.

NEW: gembar (TM) metrics - taméng Media Analytics Sosial
Idéal pikeun warta, olahraga, sarta hiburan, ngagorowok (TM) nyaéta ChyronHegoaplikasi 's gampang-to-pamakéan média sosial anu hade kalayan salah sahiji sistem grafik parusahaan. Kalayan ngagorowok, siaran instan bisa nyieun hiji komunitas online tur nyieun buzz sabudeureun siaran ku gancang airing paguneman média sosial ti Twitter, Facebook, Instagram, Massa relevansi, YouTube, sarta RSS Feed. Di 2015 nu NAB Tembongkeun, ChyronHego baris ngawanohkeun metrics ngagorowok, hiji extension sadaya-anyar keur ngagorowok nu nyadiakeun analisis data jero tur euyeub di data média sosial - misalna, jumlah tina Tweets per detik salila bagean warta husus. Sajaba ti éta, ngagorowok Interactive bakal diwanohkeun. ChyronHego'S aplikasi layar toél média sosial ayeuna nyandak tampilan eusi dijieun kalawan ngagorowok na ngagorowok metrics sarta ogé nyadiakeun pangrojong pikeun Instagram eupan.

Gambar caption: ChyronHego Ngagorowok (TM)
Gambar Patalina: www.wallstcom.com/ChyronHego/ChyronHego-SHOUT.jpg

Klien Quote:

"Di taun ieu sacara NAB TembongkeunKami gé nunjukkeun naha ChyronHego tetep aya dina ujung ngarah kalolobaan canggih workflows produksi grafik dinten ieu. Hareup jeung puseur anu Lyric64, versi nyata ulang direkayasa sahiji alat grafik malayu dunya-renowned. Kalawan Lyric64, urang candak sagalana éta hébat ngeunaan malayu na ulang diwangun deui di lingkungan 64-bit, usaha ngembangkeun badag anu geus nyababkeun hiji yayasan anyar pikeun malayu jeung mekar bareng jeung kantos-nangtang syarat grafik konsumén urang '. "
- Johan Nyandung, Présidén jeung CEO, ChyronHego

Ihtisar Company

ChyronHego (NASDAQ: CHYR) mangrupakeun pamimpin global dina nyiptakeun siaran grafik, playout, sarta real-time visualisasi data kalayan rupa-rupa produk jeung jasa keur televisi hirup, warta, jeung produksi olahraga. Ngagabung pasukan di 2013, kalawan leuwih 80 taun kaahlian Industri digabungkeun, Chyron na Hego Grup tawaran-unggul pangajén solusi - kayaning TRACAB (TM) sistem tracking pamuter sarta tungtung-to-tungtung BlueNet workflow (TM) grafik - handapeun koléktif ChyronHego brand. Kantor pusatna di Melville, New York, pausahaan ogé boga kantor di Républik Céko, Dénmark, Finlandia, Jérman, Mexico, Norwégia, Singapura, Républik Slovak, Swédia, jeung Britania Raya. Inpo nu langkung lengkep ihwal ChyronHego geus sadia di www.chyronhego.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Media Sosial
Facebook: www.facebook.com/chyronhego
Twitter: twitter.com/chyronhego
LinkedIn: www.linkedin.com/company/chyron
YouTube: www.youtube.com/user/chyronmelville


AlertMe