imah » wartos » ChyronHego na Jukut Valley Tim Up pikeun nganteurkeun Integrated grafik Lahirna and Switching Solusi pikeun Olahraga Arenas

ChyronHego na Jukut Valley Tim Up pikeun nganteurkeun Integrated grafik Lahirna and Switching Solusi pikeun Olahraga Arenas


AlertMe

Melville, Ny - Jan. 8, 2019 - tempat utama olahraga AS nu hasil maké anyar, single-titik-of-control solusi integrasi keur grafik jeung produksi switching dimekarkeun di kolaborasi antara ChyronHego sarta Jukut Valley, a Belden Brand. Dirancang pikeun Productions tempat kompléks, integrasi ieu ngamungkinkeun hiji direktur teknis (TD) pikeun pindah nempokeun kalayan grafik kaulinan-di-kamajuan dikirimkeun sakaligus kana sababaraha mintonkeun. Ieu kaasup papan LED pita, scoreboards, sarta layar concourse / konsési, sadaya dina basajan, manner repeatable.

"Boh Jukut Valley jeung ChyronHego boga tradisi dekade panjang inovasi téhnologi siaran. Ieu ngan hitungan waktos sateuacan urang ngagaduhan babarengan pikeun nyieun sinergi antara paling lega deployed sistem siaran grafik di dunya jeung pamimpin global dina switchers produksi olahraga, "ceuk Randy Dickerson, ChyronHego'S diréktur nasional, tempat olahraga jeung rekening strategis. "Formalizing a, leyuran anyar integrasi husus mangrupa warta hébat pikeun konsumén gabungan urang. Eta hartina urang bisa nyieun sinergi di rékayasa sarta tingkat kreatif pikeun masihan TDS langkung kontrol jeung efficiencies gede di, luhur-tekanan lingkung produksi arena live gancang-paced ".

Sadaya-anyar, inovasi colokan-na-muter tempat kontrol-tombol tunggal ChyronHego grafik pikeun stadion sarta Dursasana kipas (Klik Balukar Perdana), kitu ogé siaran (LyricX tur Perdana), kana panganteur pamaké tina Jukut Valley urang Kayenne, Karrera, sarta switchers GV Korona Video Center Produksi. integrasi jero ieu nyandak nyingkronkeun pamandangan-demi-adegan atanapi kontrol lapisan individu kalawan dijamin kabisaulangan, mere TD teh kapercayaan yén grafik bakal maén momen aranjeunna disebut pikeun. TDS ayeuna tiasa langsung ngaéksekusi transisi pigura-akurat, pemicu replays grafis-ditingkatkeun, sarta saluran jelas ku jarak jauh ngadalikeun ChyronHego workstations grafik nyebarkeun euyeub, presentasi grafik multilayer mun scoreboards - malah dina output tunggal.

"Urang pisan gumbira bisa gawé bareng ChyronHego, "Ceuk Tim Walker, manajer produk senior pikeun Jukut Valley. "The parabot produksi dikembangkeun ku duanana pausahaan urang tiasa sering kapanggih babarengan dina rupa aplikasi, tapi pernah saméméh geus aya geus kitu integrasi kedap antara grafik na switcher nu. Ieu kumaha urang ningali kontrol pikeun grafik produksi hirup pindah ka hareup. "

"ChyronHego sarta Jukut Valley nu solusi andalannya di stadion jeung truk produksi sabudeureun dunya jeung tim téknis madhab boga pangalaman jero jeung produk urang masing-masing. Ayeuna urang nuju méré éta solusi hiji-eureun pikeun grafik na ngaganti anu tumerapna ngadorong téhnologi aranjeunna geus geus akrab jeung, "ceuk Jason Toliopoulos, manajer ti jasa kreatif, ChyronHego. "Kami ogé nyadiakeun solusi digabungkeun anu mangrupa dina forefront téknologi kayaning standar warna setelan HDR munculna - sarta patuh kana anyar SMPTE standar ST-2110 jaringan basis IP. Éta utamana kritis ayeuna nu paling karek diwangun di-tempat kamar kontrol anu dumasar lengkep sabudeureun workflows basis IP ".

# # #

Ngeunaan Jukut Valley
Jukut Valley geus fokus kana empowering konsumén pikeun nyieun, kontrol, tur sambungkeun eusi dimana wae, kumaha jeung iraha wae eta dihakan. Dina lanskap média kantos-ngarobah ieu, eusi tetep unsur pangpentingna. Loba konsumén urang nu Nyanghareupan kudu nyieun tur ngarojong workflows anyar bari terus beroperasi workflows warisan maranéhanana, sakaligus nyiarkeun ngaliwatan saluran tradisional, Leuwih-The-Top platform, sarta Video-Di-Paménta ogé mun tablet, PCS, tur alat nu bagerak.

Urang nyadiakeun pakakas inovatif sarta kaahlian pikeun mantuan para nasabah ngaronjatkeun efisiensi tina operasi maranéhna bari sangkan carita hadé pikeun narik jeung neundeun pemirsa. Kalawan solusi terpadu Jukut Valley urang nu ngaktipkeun kalenturan, efisiensi, ongkos-efektivitas, kualitas sarta scalability, siaran na Birokrat eusi boga naon maranéhna kudu ngadukung usaha maranéhanana. Kantor pusatna di Montréal, Jukut Valley geus di bisnis siaran keur ampir 60 taun sarta mangrupa bagian ti St. Louis basis Belden Inc. Pikeun leuwih lengkep, mangga buka www.belden.com.

Belden, Belden Ngirim Sadaya The Sinyal Katuhu, sarta Belden logo mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Belden Inc. atanapi pausahaan na filial di Amérika Serikat tur jurisdictions lianna. produk jukut Valley nu didaptarkeun di luhur mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Belden Inc., GVBB Holdings SARL atanapi Jukut Valley Kanada. Belden Inc., GVBB Holdings SARL, Jukut Valley Kanada sareng pihak lianna ogé bisa mibanda hak dagang di istilah séjén dipaké dieu.

Copyright © 2019 Jukut Valley Kanada. Sadaya hak disimpen. Spésifikasi tunduk ngarobah tanpa aya bewara.

Media / Industri Hubungan analis:
Elaine Tipping [EMAIL PROTECTED] + 1 530-265-1183
Lauren Alboini [EMAIL PROTECTED] + 44 (0) 20 7486 4900

kira-kira ChyronHego
ChyronHego, Hiji parusahaan portopolio of Véktor Capital, mangrupakeun pamimpin global dina produk, jasa, sarta solusi pikeun industri siaran jeung olahraga. Specializing dina tipi hirup, warta, jeung produksi olahraga, ChyronHego nawarkeun sababaraha solusi industri urang paling lega deployed - kaasup Lyric®, nu pang populerna di dunya ciptaan siaran grafik na playout kurban; éta sadaya-anyar newsroom workflow CAMIO Semesta; jeung TRACAB ™ Sistim tracking olahraga optik. Kantor pusatna di New York, ChyronHego ogé boga kantor di Républik Céko, Dénmark, Finlandia, Jérman, Mexico, Walanda, Norwégia, Singapura, Républik Slovak, Swédia, jeung Britania Raya.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ChyronHego, mangga buka www.chyronhego.com.

Sadaya merek dagang na mérek dagang kadaptar disebutkeun di dieu mangrupakeun hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/ChyronHego/190108ChyronHego.docx

www.wallstcom.com/ChyronHego/ChyronHego-GV-Switcher-GUI.png
poto caption: Integrated ChyronHego Interface grafik pamaké Jeung Jukut Valley Switcher

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]% 20and%[EMAIL PROTECTED]%20team%20up%20to%20deliver%20integrated%20graphics%20creation%20and%20switching%20solution%20for%20sports%20arenas.%20-%20http://bit.ly/2C65lPp

ngiringan ChyronHego:
Facebook: www.facebook.com/ChyronHego/
Twitter: twitter.com/chyronhego
LinkedIn: www.linkedin.com/company/chyron/
YouTube: www.youtube.com/user/chyronmelville


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!