imah » wartos » CineGear ON AIR ™ diluncurkeun sareng "GOT AGENT?" Live Zoom Panel tanggal 1 Juli 2020

CineGear ON AIR ™ diluncurkeun sareng "GOT AGENT?" Live Zoom Panel tanggal 1 Juli 2020


AlertMe

Los Angeles, California: CineGear Expo, séri acara cine-centric primér industri parantos didédikasikeun kana téknologi sareng seni profésional filmmaking sareng ciptaan eusi langkung ti 25 taun. Pikeun ngadukung komunitas sadunya, panyipta pintonan ngumumkeun CineGear ON AIR— Sumberdaya maya anyar

pikeun masihan panél témpél, seminar, bengkel sareng séri saringan, babak taun. Acara kolaborasi anu munggaran bakal kick off 1 Juli 2020.

Balik deui ku paménta popular, CineGear ON AIR ngajantenkeun anjeun, "Gaduh Agen?" panel Free Zoom agén industri top anu siap bagikeun kaahlian pikeun meunang pangsaéna filmmaking perwakilan karir nembak arus lingkungan anu gancang-gancang sareng saluareun. Dimodifikasi ku paporit industri, Jay Holben, tamu bakal kaasup Julia Kole – Artistry, Craig Mizrahi – Artis Inovatif, Dan Burnside-DDA, Kristin Tolle-Billings-WPA sareng Brian Goldberg-WPA. Diskusi ieu bakal nutupan: rapat agén anu leres pikeun nyocogkeun tujuan, nangtung pikeun ngalawan persaingan sareng cara pikeun ngadegkeun merek anjeun. "Gaduh Agén?" geus ditutup pikeun Rebo, 1 Juli 2020 tabuh 11:00 am PDT. RSVP: www.cinegearexpo.com/got-agent-on-air-event/

Acara anu bakal datang dina acara AIR bakal ngalebetkeun, "A CineGear Tribute to 100 Taun ka Majalah Amérika Cinematographer”, Téhnologi nutup-up, Kompetisi Pilem Online, CineGear Hall of Fame, sareng seueur deui. Jadwal acara anu bakal datang sareng streaming paménta program ON AIR sateuacana bakal sayogi www.cinegearexpo.com

###

Émbaran disiapkeun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]

Pikeun News sarta Poto Tambahan mangga buka www.aboutthegear.com


AlertMe