imah » wartos » CineGear ON AIR ™ Hadir 2020 Dialog sareng ASC Cinematographers dina 22 Juli 2020

CineGear ON AIR ™ Hadir 2020 Dialog sareng ASC Cinematographers dina 22 Juli 2020


AlertMe

CineGear Expo
T: 310-472-0809
www.cinegearexpo.com
Épéktip: 14 Juli 2020

CineGear ON AIR Hadir
2020 Dialog sareng ASC Cinematographers dina 22 Juli 2020

Los Angeles, California: CineGear ON AIR masihan panel Zoom langsung sareng anggota luhur Amérika Society of Cinematographers Rebo, 22 Juli 2020 tabuh 11 am PDT.

Sawala sareng pamiarsa Q&A anu teu resmi bakal dimoderasi ku Paul Maibaum, ASC, anu dikenal pikeun karyana Putra anarki, Santa Clarita Diet, Orok Daddy, sarta stasiun 19.

Panel bakal fokus kana prosés kreatif, inspirasi, sareng tantangan unik pikeun cinematographer todays '. Seueur diskusi bakal dipacu ku partisipasi pamiarsa ku anu hadir anu didorong siap nganggo patarosan.

Panelis nyaéta: Larry Fong, ASC, Patti Lee, ASC, Julio Macat, ASC, Paul Maibaum, ASC, Erik Messerschmidt, ASC, M. David Mullen, ASC, Dave Perkal, ASC, Lawrence Sher, ASC, John Simmons, ASC. Rodney Taylor, ASC, Robert Yeoman, ASC, sareng tamu khusus (panelis tunduk kasadiaan).

Pikeun RSVP pikeun kunjungan acara gratis ieu: www.cinegearexpo.com/cinegear-on-air/2020-dialogue-with-asc-cinematographers/

###

Émbaran disiapkeun ku Lewis Communications: [email dijaga]

Pikeun News sarta Poto Tambahan mangga buka www.aboutthegear.com


AlertMe