imah » Taliwang eusi » Cinegy @IBC2015!

Cinegy @IBC2015!


AlertMe

cinegyindexnu Cinegy tim ngembangkeun daptar acara anu pikaresepeun pisan anu kedah hadir upami anjeun badé naros IBC2015! Dimimitian ku pengarahan pasangan Cinegy di IBC2015 taun ieu lumangsung dina Jumaah 11th Séptémber di 10.45am di Cinegy nangtung 7.A30. Bukaan ringkesna Cinegy Partner bakal masihan anjeun gambaran ngeunaan naon anu énggal Cinegy @IBC 2015. Upami anjeun badé ngaluuhan ieu, punten email [EMAIL PROTECTED]

Panggung Teater "Cinegés Terpistim Piranti" Téater @ IBC 2015 bakal dimimitian ti 9.30am poean, Cinegy bakal ngadatangan 30 menit presentasi sakaligus dina nangtung 7.A30 panyorot Télévisi Software televisi. Nalika dina poé siaran propriétasi parantos réngsé, perangkat lunak standar anu ngajalankeun alat IT komoditas, dina mesin virtual atanapi dina méga mangrupikeun siaran anu ayeuna dilakukeun. Presentasi "Télévisi Terjadwalkeun Software" Cinegy bakal ngabantosan anjeun sadar kauntungan operasional sareng biaya pindah ka solusi dumasar kana software. Pikeun ningali jadwal lengkep, punten klik di dieu!spanduk website

Eusi IBC Di Mana waé Téhnologi dina Teater Aksi bakal diwangun ku séri-séri studi kasus-gratis pikeun industri anu nyertakeun téma Awan, IP, Produksi, Produksi Pasang sareng Pangiriman, masihan hadirin kasempetan pikeun ningali téknologi dina tindakan sabab éta ngahubungkeun sagala aspek industri. Dinten Jumaah 11th Séptémber di 2.00pm Kepala Manajemén Produk Cinegy, Lewis Kirkaldie, bakal di pentas dina Teknologi di Teater Aksi di Aula 3 sareng ayeuna "Mendung ku Kasempatan Média".

tunggal-channel_modePresentasi téhnis ieu bakal diwanohkeun ku BBC NI anu bakal nyorot tantangan anu disanghareupan ku pindahna kana hiji IP sareng fasilitas anu didasaran ku awan, kalayan usaha pikeun mendemonstrasikan naon anu "awan" anu hartosna kanggo penyiar sareng kumaha téknologi ieu robih masih tiasa masihan aman, efektif sareng nyebarkeun anu lumayan dina dunya konservatif tradisional tina software broadcast-engineering. Kirkaldie teras bakal ngiringan panyorot naon anu keur ayeuna Cinegy ngabantosan panyiar pikeun nangkep tantangan ieu kalebet ku Toong nyarios tina naon anu parantos kajantenan di laboratorium Cinegy R&D sareng téknologi awan anu pang anyarna.

"Presentasi ieu bakal masihan pandangan para penyiar ngeunaan tantangan anu aranjeunna ngadep sateuacan sareng pasang pamasangan sareng kumaha méga sareng prasarana berbasis IP parantos ngarobah cara aranjeunna disiarkeun" ceuk Kirkaldie.

Bagian ahir bakal nguji protokol HTTP sareng wéb sareng panggunaan Amazon EC2 Air kanggo ngirim MPEG2 TS liwat HTTP atanapi WebSockets kana browser HTML5 standar sareng ngan sababaraha pigura laten.

spanduk awan awanKajadian anu langkung saé: Cinegy masihan CRAVE @ IBC Ditaja ku Co ku Deluxe, CRAVE bakal janten salah sahiji pésta anu paling ageung di luar IBC2015 taun ieu, ningal judul DJ Dimitri Kneppers sareng Tape DJ's. Nyandak tempat di klub Melkweg anu kasohor di Amsterdam, Minggu 13th Séptémber, CRAVE mangrupikeun kagiatan undangan. Upami anjeun teu acan siap ngiringan RSVP, punten ayeunakeun pikeun tikét ekslusif anjeun di dieu!

ngeunaan Cinegy

Cinegy tumuwuh inovatif video, siaran jeung software produksi solusi, ngawengku unggal aspék a workflow kolaborasi kaasup IP Pakakas, ingest, ngédit mun playout, sadaya nyambung ka hiji arsip aktif kalayan pinuh Digital asset Manajemén.

Dumasar baku hardware IT na téhnologi gudang non-proprietary, produk Cinegy anu dipercaya, affordable, scalable, gampang deployable na intuitif.

Wewengkon Aplikasi Cinegy kalebet:

  • Aliran Kerja 4k
  • Playout Awan Multi-Channel
  • Produksi perusahaan & Arsip
  • Solusi Broadcast IP Berbasis
  • Warta, Studio & Produksi Live


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019