imah » wartos » Cinegy nunjukkeun téknologi meunang-unggul dina NATEXPO 2019

Cinegy nunjukkeun téknologi meunang-unggul dina NATEXPO 2019


AlertMe

Nangtung A41-7, NATEXPO, Rusia, 5-7 November 2019: Cinegy, pamimpin global pikeun parangkat lunak playout di premis, hibrida sareng di méga, bakal nunjukkeun Cinegy Air PRO-unggul, Cinegy Capture PRO, Cinegy Multiviewer, kitu ogé Cinegy Desktop sareng Cinegy Newsroom di Bavarian Pavilion di NATEXPO dina Nopémber.

Produk Cinegy tiasa méréskeun SD anu dicampur, HD, Format 4K / UHD sareng 8K - ogé nanganan HDR - pikeun néwak, playout, ngawaskeun, warta, ngédit, atanapi MAM. Sadaya téknologi anu dipidangkeun di NATEXPO sayogi langsung.

Salaku tambahan, Cinegy ayeuna parantos ngaoptimalkeun lini produkna supados siap-siap 8K sareng dikaluarkeun dina méga. Salah sahiji awal protokol terbuka SRT (Aman Angkutan Terpilih), Cinegy parantos aya SRT dipanggang kana sadaya téknologi, kalebet lisénsi, anu ngaleungitkeun naon waé anu aya naha pangguna ngagaduhan hak anu sah, langganan anu leres, atanapi bandwidth anu nyukupan pikeun nyebarkeun éta software.

"Kami bangga boga reputasi urang di daérah ieu sareng salawasna ajén NATEXPO janten kasempetan anu hadé pikeun dipanggihan sareng anu parantos aya, sareng para nasabah énggal", écés Tanya Zolotuskaya, Manajer Penjualan, Cinegy GmbH. Anjeunna nambihan "Ieu waktos pikaresepeun pikeun téknologi urang anu cocog sareng cita-cita penyiar di daérah".

###

ngeunaan Cinegy
Cinegy tumuwuh solusi software pikeun workflow kolaborasi ngawengku parabot IP, newak, ngedit jeung jasa playout, terpadu kana hiji arsip aktif pikeun manajemén asset digital pinuh. Boh SaaS, tumpukan virtualizable, awan atanapi dina enggon, Cinegy nyaeta COTS ngagunakeun standar hardware IT, jeung téhnologi gudang non-proprietary. produk Cinegy anu dipercaya, affordable, scalable, gampang deployable na intuitif. Cinegy ieu sabenerna Software diartikeun Televisi. nganjang www.cinegy.com leuwih wincik.

Media Contact:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7748 636171


AlertMe