imah » wartos » Cinegy kanggo nampilkeun Cinegize sareng Cinegy Air PRO 8K di BroadcastAsia 2019

Cinegy kanggo nampilkeun Cinegize sareng Cinegy Air PRO 8K di BroadcastAsia 2019


AlertMe

Nangtung 4F2-03 (Bavaria Pavilion), BroadcastAsia, Suntec Singapura, 18-20 Juni 2019: Cinegy, pamimpin global dina téknologi komprési sareng solusi software siaran, bakal Fitur Cinegize, anu ngagunakeun téknologi encoding Daniel2 GPU Cinegy pikeun nyayogkeun pisan low, rendah basis KVM-Over-IP; sareng acara latihan Cinegy Air PRO 8K ™, ayeuna dioptimalkeun janten anu tiasa diukur pisan sacara lokal sareng di méga.

Nganggo kakuatan komputasi kartu grafik NVIDIA masif, Cinegize ngalaksanakeun komprési anu henteu rugi kalayan ngagunakeun Daniel2 GPU codec na. Ieu ngandung harti yén data gambar henteu kedah dialihkeun tina kartu éta, anu ngamungkinkeun pigura 8K sakumna dikonci kirang ti 2ms. UHD bahkan langkung gampang. Dina waktos anu sami, pigurana dikirim ka panarima anu bakal dikodod, hasilna sub-16ms latency. Sakabéh prosésna ngan ukur sawaréh tina jumlah kakuatan GPU, gratis pikeun ngalaksanakeun sababaraha tugas tambahan.

Lingkungan ultra-rendah tina Cinegize ogé ngamungkinkeun unggal komputer atanapi workstation tiasa dianggo salaku kualitas luhur HD, 4K, atanapi sumber video 8K anu tiasa disiarkeun sapanjang LAN kana seueur panampa sakaligus. Seueur aplikasi, sapertos post-produksi high-end, video edit, CAD / CAM, modeling 3D, eSports batur ayeuna tiasa gampang dilakukeun jarak jauh nganggo solusi parangkat lunak Cinegize.

Pondokna, téknologi codec GPU Cinegy ngajadikeun solusi anu larang, KVM dumasar hardware.

Ogé, dina BroadcastAsia 2019, téknologi pipa pipu Air PRO 8K GPeg Air Air bakal nunjukkeun, highligharus kamampuan pikeun ngaktifkeun operasi 8K - atanapi 4x UHD atanapi 16x HD saluran - janten dijalankeun dina server anu tiasa dimungkinkeun, ukuran ageung atanapi AWS atanapi instansi awan GPU-Azure. Salian generasi karakter sareng branding, Cinegy Air PRO 8K ngamungkinkeun GPU ngalaksanakeun dekoding, skala, konversi rohangan warna, nyampur, épék, sareng encoding, ngajantenkeun jauh ku jalan playout anu paling serbaguna sareng skala anu aya.

Direktur Urusan Cinegy Daniella Weigner nyatakeun, "BroadcastAsia mangrupikeun kagiatan anu penting anu tiasa urang ngamankeun waktos anu berharga sareng média, hiburan, sareng téknologi profesional ti sakumna daérah. Kanyataanna, kami aktip ngawakilan régional régional pikeun nampilkeun pangsaéna anu Cinegy parantos nawiskeun leres-leres, sareng kalebet, 8K di saluareun produk urang. "
###

ngeunaan Cinegy
Cinegy tumuwuh solusi software pikeun workflow kolaborasi ngawengku parabot IP, newak, ngedit jeung jasa playout, terpadu kana hiji arsip aktif pikeun manajemén asset digital pinuh. Boh SaaS, tumpukan virtualizable, awan atanapi dina enggon, Cinegy nyaeta COTS ngagunakeun standar hardware IT, jeung téhnologi gudang non-proprietary. produk Cinegy anu dipercaya, affordable, scalable, gampang deployable na intuitif. Cinegy ieu sabenerna Software diartikeun Televisi. nganjang www.cinegy.com leuwih wincik.

Cinegy PR Contact:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7748 636171


AlertMe