imah » wartos » Tim Mimiti Cinematic kalayan Akademi Sauran Akademi Pangajén Pramanik Martín Hernández kanggo Ngawalankeun Layanan Sora
Martín Hernández

Tim Mimiti Cinematic kalayan Akademi Sauran Akademi Pangajén Pramanik Martín Hernández kanggo Ngawalankeun Layanan Sora


AlertMe

Pos imah baris nambahan genep léngkah-léngkah anu dipimilikkan pikeun jasa film sareng televisi produksi di Mexico.

Méksiko Kota-cinematic Media, fasilitas panggedéna, pinuh-layanan pos-produksi Méksiko di kota fokus kana télévisi sareng bioskop, nuju sareng dua waktos Academy Award-nominated editor pangropéa disada Martín Hernández Hollywood-caliber jasa sora ka Mexico. Hernández, ngawas sora pikeun film sapertos The Revenant, Birdman jeung Pan's Labyrinth, mengawas pangwangunan division sora anyar di Cinematic Media. Nalika parantosan, éta bakal ngandung genep tahapan redaksi sareng campur kode sora, masing-masing mibanda kaayaan anu paling maju karanjingan Sistem Pakakas Pro, sareng masing-masing Certified kanggo produksi sora Dolby Atmos. Konstruksi bakal réngsé dina bulan Juli.

Sumberdaya uteuk anyar sasaran nuju ledakan anu lumangsung dina gerak gambar jeung produksi televisi di Mexico. Sababaraha studio sareng ladenan streaming berbasis AS ayeuna ngahasilkeun eusi di Méksiko pikeun pasar Amérika Latin sareng internasional, atanapi tos ngumumkeun rencana pikeun ngalakukeunana. Hernández, anu bakal dijadikeun diréktur sora kréatif Cinematic Media, parantos aya di padahatan dina rohangan ngedit rohangan anyar kanggo sababaraha serial tipi, kanggo nyebarkeun engké taun ieu.

Anyar pilem sareng serial televisi diproduksi di Méksiko numutkeun standar internasional anu pangluhurna pikeun kualitas, sareng, sabab hasilna, aranjeunna merlukeun jasa pos-produksi canggih. Cinematic Media parantos nyayogikeun jasa kelas paguneman kelas dunya pikeun Produksi di Méksiko. Division anyarna baris lakonan hal nu sarua pikeun gerak gambar jeung sora télévisi.

Martín Hernández

"Productions anu lumangsung ayeuna di Méksiko ngadorong wates segi carita, carita, akting sareng ngarahkeun, mawa pasar kana mainstream," nyebutkeun Hernández. “Tujuanna pikeun nyangking karya pos-produksi kelas dunya sareng di dieu. Kami nganggo pangalaman sareng narik kana sumber daya anu dibutuhkeun pikeun ngahontal tujuan kasebut. "

Tahap campuran anyar Cinematic Media bakal dicirikeun dina ukuran sareng anu dilengkepan identik, sahingga kéngingkeun proyék anu terdogali sareng gratis pikeun tujuan jadwalkeun. Masing-masing bakal disetél kanggo desain sora, péditor sora, pra dubbing sareng mixing. Tahap ieu bakal nampilkeun interfaces Focusrite RedNet pikeun ngabantosan jumlah saluran jeung objék anu diperlukeun pikeun Dolby Atmos. karanjingan S6 na karanjingan S3 ngawaskeun permukaan sarta sistem mantau JBL.

Hernández nyebutkeun yen dukungan asli pikeun Dolby Atmos penting pisan pikeun gerak gambar sareng televisi beuki meresive soundtracks. "Pilihan anjeun pikeun nangkeup Atmos, éta atra", anjeunna marios. “Sareng alam alami pikeun ngasupkeun Atmos ngolah prosés mimiti ti mimiti, ku kituna anjeun ngirangan anjeun parantos pamikiran ngeunaan tarjamahan éta. Urang mimitian ti scratch, motong Atmos, pre-dubbing di Atmos sareng réngsé dina format Atmos. "

Hernández ngarencanakeun nyilak divisi sora utamina ku bakat lokal, tapi jabatan rai senior na mixers salaku diperlukeun. "Dunya ieu beuki seueur unggal dintenna," manehna nerangkeun. "Téhnologi affords loba cara pikeun kolaborasi. Kuring boga kolega di sakumna dunya anu hayang damel sareng urang dina episode, kacamatan atanapi film. "

Hernández parantos digawé di sora gambar gerak langkung ti dua puluh. Diantara sks mimiti na éta Kota Alloh pikeun diréktur Fernando Meirelles. Anjeunna paling dipikawanoh kawentar anu sering jeung diréktur Alejandro Iñárritu, dua diantarana, The Revenant jeung Birdman, hasilna Academy Award nominasi pikeun Edit Edit Sora. Anjeunna ogé panarima ngeunaan Bafta Award sareng lima MPSE Golden Reel AwardsKota Alloh, Labyrinth Pan urang, Birdman, The Revenant, Carne y sarena).

Cinematic Media aya di Estudios GGM, studio studio paling terakhir panggedéna di Méksiko, sareng tahap sora; kantor produksi; kaméra, cahaya sareng rentals cekelan; lomari sareng make-up; jeung sumber lain pikeun ngarojong produksi pilem sareng televisi. Estudios GGM ogé mangrupa tempat anu Argos Comunicación, perusahaan produksi diadegkeun ku produser Epigmenio Ybarra, anu parantos mroduksi ratusan jam télévisi sarta film konten pikeun Netflix, Viacom, HBO, Telemundo sareng seueur anu sanésna. Koléktif, tilu pausahaan nyadiakeun sadaya sumber kanggo ngadamel eusi film sareng televisi tina naskah ngaliwatan pangiriman.

Ngeunaan Cinematic Media

Media Cinematic téh hijina fasilitas pos-produksi-layanan pinuh di Mexico fokus sacara éksklusif di televisi jeung gerak episodic gambar. Urang ngagabungkeun bakat-kelas dunya, workflows inovatif tur rékayasa punjul pikeun mantuan Birokrat eusi minuhan visions maranéhanana sarta minuhan standar pangiriman global.

Lokasina di Mexico City dina karek-diwangun Estudios GGM, Cinematic Media mangrupa bagian integral salah sahiji sentra produksi panggedéna jeung paling canggih di Amérika Latin. Urang ngarojong proyék ngaliwatan sakabéh lifecycle maranéhanana, delivering hidayah dialam manajemén média mangsa pre-produksi jeung produksi, sarta jasa teknis na kreatif ahli liwat unggal fase pos.

Urang nawiskeun solusi ngaropéa. Urang tukang ngaput workflows jeung bungkusan jasa kana anggaran, deadline na dimensi kreatif ti proyék individu. Kami spesialis warna, kang rai, colorists, seniman épék visual, QC technicians sarta produser bawa, pangalaman internasional jero sarta markisa unggul. Urang ogé Fitur konektipitas-speed tinggi ngaliwatan Sohonet sahingga klien nyambung, kolaborasi jeung dibagikeun data effortlessly kalawan studio, mitra produksi jeung stakeholder lianna di sakumna dunya.

www.cinematicmedia-mx.com

[EMAIL PROTECTED]


AlertMe