imah » wartos » Kobalt Digital Nawarkeun Leyuran 4K di BroadcastAsia 2019

Kobalt Digital Nawarkeun Leyuran 4K di BroadcastAsia 2019


AlertMe

CHAMPAIGN, Ill. - Méi 21, 2019 - Kanggo nepikeun kedah tumuwuh pikeun solusi 4K pikeun produksi live sareng operasi master master, kobalt Digital bakal nunjukkeun sababaraha produk 4K na dirancang pikeun pigura openGear® di BroadcastAsia 2019 (Booth 6H3-01), anu ngajalankeun Juni 18-20 di Suntec City, Singapore.

"Produksi 4K di dieu, sareng produk urang pitulung siaran dina bakal ngahasilkeun, ngawas, jeung ngadistribusikaeun eusi 4K kalayan kartu candi openGear ci anu efektif, sareng ngarugikeun," saur Chris Shaw, Wapres eksekutif kobalt tina penjualan jeung pamasaran. "BroadcastAsia mangrupa kasempetan alus teuing pikeun Kobalt pikeun mantenkeun solusi 4K kami kanggo sababaraha pasar internasional."

Kalayan konvérver XI-UDX-9904K Cobalt's up / down / cross sareng prosesor gambar, siaran gaduh pilihan éversi SDR-to-HDR sareng HDR-to-SDR kanggo iklan 4K HD hirup produksi olahraga. Kartu tiasa ngagunkeun operator treuk pikeun ngarubah kaméra warisan, server, sistem grafik sareng sumber SDR sanés kanggo produks HDR. Hasilna, dina 9904-UDX-4K ngurangan kabutuhan mésér peralatan anyar pikeun ngahasilkeun HDR footage, sareng ngaleungitkeun butuh kaméra SDR sareng HDR misah sareng jalur ngolah.

Runtuyan 9992-ENC fléksibel tina kobalt HEVC / AVC / MPEG-2 nawiskeun ngaropéa pilihan I / O sareng pangrojong audio anu éksténsif. Low-latency 8-bit sareng 10-bit 4: 2: encoding 0 nyaéta standar, sareng kenop lisénsi pilihan pikeun HEVC sareng 4: 2: encoding 2. Struktur lisénsi pangayar-as-anjeun-balik hartina pamaké mayar kanggo fitur anu dibutuhkeun upami diperyogikeun. Modél dasar 9992-ENC ngawengku salah sahiji input 3G-SDI, tapi tiasa ditingkatkeun kamampuhna supados ngarojong opat sinyal 3G-SDI (1080p60) atanapi hiji sinyal 12G-SDI (4Kp60).

Dirancang pikeun nganteurkeun ngawaskeun henteu pajeulit tina Asynchronous 4K na HD Sinyal, 9971 Runtuyan multiviewers Cobalt nampung sagala rupa sinyal sareng aplikasi. Nepi ka lima kartu 9971 tiasa dipasangkeun dina pigura openGear 2 RU - sareng sababaraha kartu tiasa dilebetkeun kana ranté cascaded pikeun nyadiakeun perenah multiviewer nepi ka sumber 64. Pamaké bisa nyieun tur nyimpen perenah ngaropéa, atanapi nganggo prasetél citakan hiji tombol kanggo setelan basajan. Katiluna model tiasa kaluaran ST 2082 12G-SDI kanggo panyawat tunggal 4K transportasi, sedengkeun nepi ka dua HDMI Kaluaran 2.0 dina resolusi 3840 × 2160 ngawenangkeun nempoan ekonomis dina monitor 4K konsumén-kelas.

kira-kira kobalt Digital
kobalt Digital Inc. desain na manufactures Alat ujung-unggul pangajén nu mantuan hirup produksi video jeung kontrol master klien transisi ka IP, 4K, setelan HDR, awan, sarta saluareun. Salaku pasangan wangunna dina prakarsa openGear® sarta anggota Bangga SMPTE, Kobalt ogé nawarkeun platform pangalusna-of-breed interoperability yén simplifies nyoko téhnologis. Disebarkeun ngaliwatan jaringan lingkup sadunya anu diwangun dealers, integrators sistem, sarta mitra sejen, kobalt Digital produk nu dijieun ku jaminan lima taun. Diajar di www.cobaltdigital.com.


AlertMe